Dr. Adrian Cacovean: Ați stricat manualele de psihiatrie după nebunia voastră!

Oamenii au de obicei și fără excepție problemele lor. În afară de Iisus Hristos, ați văzut oameni cu alte probleme decât ale lor?

Ale lor personale de familie, de etnie, de cap, de emoții, de gen, de bani, de orientare, de personalitate, de încredere în sine, de înțelegere, de traducere, de cultură, de istorie și de toate cele!

Lumea de azi chiar are probleme multiple și grave. Cei care au nevoie de cel mai mult ajutor psihologic, psihiatric, uman, medical, consiliere psihologică sunt tocmai cei ce vor să conducă lumea de azi după halucinațiile lor și nebunia lor!

Ați stricat manualele de psihiatrie după nebunia voastră!

Iisus Hristos nu va lăsa lumea creată de Dumnezeu să fie distrusă după ticăloșia voastră nebună!

O să mai vină Sodome și Gomore noi și Potopuri peste seceta din capul vostru sec și Glaciațiuni peste încălzirea voastră globalistă de gloabe ce sunteți!

**********

Fărădelegea este relativă. Și cei care conspirau împotriva lui Nero, Hitler, Mussolini, Stalin erau tot conspiraționiști.

A fost fărădelege să se lupte împotriva lui Stalin? Dar împotriva lui Hitler?

Partizanii care au luptat împotriva regimului comunist au fost nelegiuiți?

Brâncoveanu cu fii lui au fost nelegiuiți, doar și ei au conspirat împotriva sultanului și sultanul era legea și Brâncovenii fărădelegea!

Și Robin Hood era conspiraționist și atenta la rânduiala nedreaptă de atunci.

Teoria conspirației este o invenție a oamenilor răi, care disimulează răul făcut de ei prin anatemizarea celor care i-ar putea deconspira, da de gol, prin termenul de conspiraționiști și adepți ai teoriei conspirației.

Teoria conspirației este o undiță a corectitudinii politice vehiculată pentru discreditarea celor care pot periclita minciuna oficială, vehiculată ca adevăr suprem!

Citiți și:
Dr. Adrian Cacovean: Dacă după vaccin ai pățit asta, ai grijă să nu mai pățească nimeni, raportează efectul advers!
Dr. Adrian Cacovean: Suntem mințiți, terorizați, umiliți, discriminați și dezbinați. Noi toți cei 70%, noi cei mulți!

 

yogaesoteric
25 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More