Pute a dictatură și măsuri criminale. Trăim în Sodoma, Gomora, Babilon, Auschwitz, Infern, Socola în același timp

Mocnește ceva de nedescris în aerul pestilențial al anului 2021!

Pute a dictatură și măsuri criminale, se pune la cale uzurparea libertății, a liberului arbitru, se consolidează cenzura, o educație ce ar fi corect să fie catalogată corupere de minori, nu educație, dezorientarea polarității normale a oamenilor spre confuzia identității sexuale, epurarea normalului, asanarea sănătosului, îmbolnăvirea genetică, apoi acesta este Holocaustul universal!

Este de neînțeles cum lumea încă stă și nu reacționează la nebunia care conduce acum lumea!

Minciuna se va întoarce împotriva voastră și veți plăti toți, pentru ticăloșie, crimă, minciună, sfaturi criminale, incompetență, uzurparea rolului medicului, asociere la crimă, cărdășie criminală, omor calificat, abuz în serviciu, deturnare de fonduri, subminarea sănătății omenirii, crime împotriva umanităţii și multe altele!

Ne conduc niște secături, criminali, psihopați așa de mari că niciodată nu am crezut că sminteala, corupția, minciuna, ticăloșia sunt atât de mari. Le-au dat gir 5 milioane de români. Ceea ce este semnificativ.

Trăim în Sodoma, Gomora, Babilon, Auschwitz, Infern, Socola în același timp. Platformele de comunicare virtuală au devenit centre de epurare și cenzură, guvernele sunt ocupate de infractori și uzurpatori ai statului de drept, parlamentele sunt populate de penali, învățământul de educatori de gen, sănătatea de înțepători cu forța, serviciile sunt peste tot, ocupă toate funcțiile prin acoperiți, care tac toți și coordonează măcelul, oricine protestează este luat în vizor și răpus dacă poate avea impact, nimeni nu mai poate mișca, respira, gândi fără să fie imediat sancționat, blamat, hulit, linșat mediatic, nu mai poate exista alternativă, opinie diferită, că este imediat catalogat recalcitrant, diversionist, răspânditor de fake news, înapoiat, cu gândire de ev mediu, nebun.

Celor ce nu ați înțeles încă, vă spun răspicat: trăim o dictatură pe care dacă nu o simțiți încă, din cauza stresului indus la instalarea ei și a credulității voastre în sistem, o veți trăi sigur voi și copiii voștri. Vine vremea când sistemul nu mai are nevoie de voi că deja s-a instalat manipulându-vă și atunci veți simți deplin ce vă spun eu acum. Celor 5 milioane de păcăliți.

Nu vă veți simți mai bine când numărul vostru a crescut datorită vouă, că ați vrut să aveți credibilitate și succes în demersul vostru. Nimeni nu se va simți bine când adevărul va fi scos la lumină și veți constata dintre rudele dumneavoastră, prietenii sau urmăritorii dumneavoastră, că au murit atâția și s-au nenorocit atâția și prin contribuția voastră, îndemnurile voastre, presiunile voastre, de a crede în covid, pandemie, măsuri, vaccinarea experimentală și tratamentele experimentale.

Dacă nu credeți acum, veți vedea toți imediat ce intrați în programul de desprindere a sufletului de trup, de care nu scapă nimeni, nici de întâlnirea cu Creatorul și cu adevărul! Atunci adevărul va fi așa de evident, că nimeni dintre cei ce citesc acum sau nu au citit cele spuse acum, nu va mai putea fi ignorant ca acum.

Vorbesc în cunoștință de cauză și nu pretind să mă credeți.

Dr. Adrian Cacovean

Citiți și:
Dictatura medicală covid-19: Medici italieni sancţionaţi disciplinar pentru poziţii anti-vaccinare
37 de grade – nuvela SF în care Lino Aldani imaginează o lume aflată sub dictatură medicală

yogaesoteric
22 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More