Dr. Joe Dispenza – Interviu despre vindecare

 
Dr. Joe Dispenza a atras atenția publicului ca unul dintre oamenii de știință recomandat prin apariția în filmul premiat What the bleep do we know?. 

De la apariția filmului în anul 2004, munca lui s-a extins, s-a aprofundat şi s-a dezvoltat în câteva direcții-cheie, toate reflectând pasiunea sa pentru modul cum oamenii pot folosi ultimele descoperiri din domeniile neuroștiinței și fizicii cuantice, nu doar pentru a vindeca boli dar și pentru a se bucura de o viață mai împlinita și mai fericită. 

Ca profesor și lector, dr. Joe a fost invitat să vorbească în mai mult de 27 de țări de pe cele 6 continente, educând mii de oameni cu ajutorul stilului său ușor de înțeles, încurajând, într-o manieră plină de compasiune, detaliind modul cum își pot reconecta creierul și recondiționa trupul pentru a obține transformări de durată.

Dr. Joe Dispenza este de asemenea membru al Facultății de Medicină Integrativă din Honolulu din cadrul Universității Internaționale Quantum, al Institutului Omega pentru Studii Holistice din Rhinebeck, New York și al Centrului Kripalu pentru Yoga și Sănătate din Stockbridge, Massachussetts. Este totodată invitat al comitetului de cercetare al Universității Vieții din Atlanta, Georgia.

Ca cercetător, explorează cu mijloace științifice remisiile spontane și modul cum oamenii se vindecă pe ei înşişi de boli cronice și chiar aflate în stadiu terminal. A deschis un parteneriat cu alți oameni de știință pentru a extinde cercetarea asupra efectelor meditației în timpul cursurilor avansate. Împreună cu echipa sa face cartografierea creierul cu ajutorul electroencefalogramelor (EEG), testează câmpul energetic personal cu ajutorul echipamentului de vizualizare prin emiteri de gaz (GDV), face măsurători ale coerenței inimii cu ajutorul monitoarelor HEARTMATH, a energiei existente înaintea începerii evenimentului, în timpul și după eveniment, cu ajutorul senzorului GDVsputnik. 

Citiţi şi:

Un doctor ne vorbește despre activarea glandei pineale, pentru a avea parte de experiențe mistice, extrasenzoriale

În fiecare dintre noi există o forţă mai presus decât orice boală

yogaesoteric

21 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More