După influencer-ul britanic Oli London, un nou caz șochează presa internațională: Fostul membru transsexual al Navy SEAL, Chris Beck, vrea să redevină bărbat

Am fost folosit ca un mijloc de propagandă. Atac dur asupra postului de televiziune CNN

Fostul membru al Navy SEAL Chris Beck, care a atras atenția la nivel național pentru că a ieșit în evidență drept Kristin Beck într-un interviu acordat în 2013 lui Anderson Cooper de la CNN, a anunțat recent că se de-tranziționează și redevine bărbat, după ce și-a dat seama că a fost „mijloc de propagandă” și „folosit prost de o mulțime de oameni”, a relatat Daily Caller News Foundation, potrivit blaze.

Beck și-a anunțat planul de a reveni la normal în timpul unui interviu cu comentatorul politic Robby Starbuck. În timpul conversației de două ore, Beck a abordat modul în care mass-media l-a folosit pentru a promova ideologia transsexuală și a avertizat cu privire la pericolele pe care le reprezintă tranziția copiilor.

Ceea ce văd ca fiind o conversie în acest moment este faptul că ați avut un psiholog, ați avut CNN, ați avut pe toată lumea”, a explicat Beck. „Aveți întreaga mass-media. Toată lumea îi convertește pe toți acești copii în transsexuali”.

Potrivit fostului Navy SEAL, care a servit 20 de ani în echipe de operațiuni speciale, un psiholog i-a spus că este transsexual după o singură ședință de o oră. Același psiholog, Anne Speckhard, l-a manipulat apoi pe Beck pentru a fi coautor al unei cărți.

S-a profitat de mine”, a declarat Beck. „Am fost folosit ca un mijloc de propagandă. Am fost folosit prost de o mulțime de oameni care aveau cunoștințe mult peste mine și care știau ce fac”.

Beck a declarat că, la jumătatea demersului de a scrie Warrior Princess (Prințesa războinică) împreună cu Speckhard, a avut îndoieli și a cerut ca această carte să nu fie publicată. Cu toate acestea, potrivit lui Beck, cartea scrisă în coautorat a fost publicată fără permisiunea sa.

Beck i-a spus lui Starbuck că atunci când a întâlnit-o prima dată pe psiholog, aceasta l-a „bombardat cu dragoste” și l-a convins să scrie cartea care a făcut-o să devină milionar. În urma lansării cărții, Beck spune că a fost copleșit de atenția presei.

La câteva zile după lansarea cărții, Beck a fost intervievat cu privire la parcursul său de tranziție de către Anderson Cooper de la CNN. Beck susține acum că postul de știri l-a „folosit” și i-a „distrus [viața]”.

Fostul Navy SEAL a discutat despre modul în care a vorbit împotriva mișcării transsexualilor, pe care a numit-o „cult” de mai multe ori pe parcursul interviului, și care i-ar fi adus excluderea din comunitate.

Dacă ei cred că narațiunea lor este atât de sacră încât nici măcar nu poți vorbi împotriva ei, imediat ce spui ceva, ești dat afară”, a spus Beck. „Ești excomunicat. Ești un nazist. Ei accelerează atât de repede”.

Beck a explicat pericolele pe care le reprezintă „acceptarea automată” de către profesioniștii din domeniul medical a copiilor care s-au autodiagnosticat ca fiind transsexuali. El a adăugat că medicii ar fi necesar să ceară „un număr minim de ședințe” înainte de a le permite copiilor să se supună unui tratament hormonal care le schimbă viața sau unor intervenții chirurgicale care le schimbă sexul.

Există o mulțime de complicații cu aceste operații”, a precizat Beck. „Și aceasta este o parte despre care nu se vorbește cu adevărat.”

Beck i-a spus lui Starbuck că a venit la podcast pentru a-și asuma „întreaga responsabilitate” pentru promovarea ideologiei de gen și a declarat că, la momentul respectiv, a fost „naiv”. El a explicat că este îngrijorat de faptul că acum copiii „sunt convinși de acest fapt”.

Citiți și:
Un bărbat care în trecut s-a identificat drept femeie recunoaște: Am devenit fabricanți de copii transgender!
Alt destin distrus de propaganda trans: „Mi-e dor să fiu un tip obișnuit. Acum mă simt ca un bărbat încătușat într-un trup asemănător unei femei”

 

yogaesoteric
29 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More