Efecte ale trezirii energiei fundamentale, feminine, colosale KUNDALINI SHAKTI, în urma unui antrenament spiritual adecvat, consecvent şi tenace (III)


Vă oferim în cele ce urmează o relatare extraordinară a Georgianei Dăneț, practicantă și instructor yoga în cadrul școlii noastre, care a reușit să obțină rezulatate spirituale de vârf punând în aplicare tehnicile yoga învățate la curs. Entuziasmul, perseverența și dăruirea cu care ea a practicat sunt exemplare. În acest fel, efecte cu totul deosebite, menționate în tratate yoga celebre, nu au întârziat să apară. Mărturia sa, ce constituie o sursă de inspirație pentru fiecare dintre practicanții yoga, certifică totodată valoarea inestimabilă a învățăturilor spirituale care sunt oferite în cursurile yoga din cadrul MISA.

Citiţi a doua parte a relatării

I-am cerut de mai multe ori lui Grieg să îmi ofere sfaturi referitor la ce tehnici yoga să practic şi chiar un TAPAS. La început îmi spunea să îmi trezesc şi să-mi amplific anumite atitudini benefice. Am pus în practică toate sugestiile lui. Mai apoi mi-a spus că nu îmi sugerează un TAPAS pentru că „eu ştiu ce să lucrez”. Aşa că am continuat să practic yoga multe ore pe zi (în continuare practic 4-6 ore zilnic). Însă am lucrat în acelaşi timp şi la cizelarea, la amplificarea şi la trezirea unor atitudini benefice.

Am început să trăiesc tot mai des şi pentru perioade mai lungi de timp în stări de supraconştiinţă. Din când în când trăiesc mici stări – îndrăznesc să le numesc – de iluminare. Deseori trăiesc fenomenul descris drept „cunoaştere fără de cunoaştere”, când ştiu unele lucruri fără să le fii învăţat în prealabil undeva, ca şi cum acea informaţie s-ar „download”-a pur şi simplu în universul meu lăuntric. Dacă vreau să ştiu ceva şi este şi Voia lui Dumnezeu, e suficient să-mi îndrept conştiinţa în acea direcţie şi am acces la informaţie. Însă cu cât descopăr mai multe din fascinanta Creaţie a lui Dumnezeu, cu atât realizez mai profund că de fapt nu ştiu nimic.

În ultimii ani, mintea mea este mai mereu tăcută. Chiar şi când vorbesc cu cei din jur, într-un mod coerent, nu am niciun gând, mintea rămâne în continuare tăcută. Din ce în ce mai des intru în stări profunde, copleşitoare de TĂCERE. Referitor la această stare, Grieg mi-a transmis: „Explorarea tăcerii dumnezeieşti este o experienţă formidabilă, ce este rezervată doar celor puţini pe care Dumnezeu îi iubeşte.”

Majoritatea timpului sunt în stare de vid mental beatific. Sincronicităţile fac parte integrantă din viaţa mea. Uneori am sentimentul că perspectiva pe care o am este de 360°, sferică. Armonia mea interioară a crescut enorm. În continuare am preferinţe – prefer să fiu cu anumiţi oameni şi prefer să nu am nimic de a face cu alţi oameni etc. – însă starea de detaşare este acum incomparabil mai mare. Puritatea interioară a crescut, ceea ce se reflectă şi în viaţa de zi cu zi, în ce intenţionez, ce mănânc, ce vizionez, ce ascult, ce fac, ce gândesc, ce simt etc. Am obţinut o stare mult mai mare de calm lăuntric, de răbdare, de compasiune, de toleranţă. Mă înţeleg pe mine ca om mult mai profund şi de aceea înţeleg natura umană şi pe ceilalţi oameni mai profund.

În urma unui cadou spiritual primit de la Grieg în 2007, am trăit şi am înţeles cum este să iubeşti cu adevărat. Prin comparaţie, ceea ce numisem „iubire” până atunci mi-a apărut aidoma unei caricaturi ridicole. Am înţeles şi am simţit că iubirea adevărată vine de la Dumnezeu, este impersonală, transpersonală şi nu poţi să o posezi. Însă poţi să-i permiţi să se manifeste prin tine, fără să-i opui rezistenţă. Acea exemplificare a stării de iubire adevărată mi-a indus o stare de extaz care a durat aproape 3 luni. Eram ca şi „beată de fericire”. Cu această ocazie am înţeles şi cum egoul ţine morţiş să „posede” iubirea.
 
La unul dintre grupurile de SHAKTI pe care le coordonez am început un TAPAS dedicat Marii Puteri Cosmice KALI şi la scurtă vreme după aceea am remarcat că îmi continuam TAPAS-ul şi în somn. În timp ce visam lucid, în astral am făcut un mic procedeu iniţiatic pe care de regulă îl consacram lui SHIVA, dar de această dată i l-am consacrat Marii Puteri Cosmice KALI. Mai apoi, tot în astral, am început să pregătesc materialele pentru grupul de SHAKTI, despre diferite aspecte ale lui KALI. În timp ce făceam aceasta, am început să trăiesc unul dintre aspecte – „Reşedinţa secretă a lui KALI este YONI-ul”. Am avut în acel vis lucid orgasm după orgasm după orgasm. Când m-am trezit aveam aceeaşi stare.

În continuare vă împărtăşesc câteva exemple de stări trăite datorită trezirii energiei KUNDALINI SHAKTI.

* Într-una dintre meditaţii am translatat în universul cauzal. Am simţit cum două fiinţe din acel tărâm (un bărbat şi o femeie) au venit şi s-au aşezat la dreapta şi la stânga mea, şi împreună cu îngerii mei păzitori aşezaţi în spatele meu, m-au dus foarte lin în lumea cauzală. Trecerea a fost foarte lină, ca o plutire. Ajunsă în acel tărâm, am căutat să mă impregnez cu energia locului. La un moment dat am simţit că am intrat în TEMPLUL LUI DUMNEZEU. Am simţit, de asemenea, că este necesar să-mi exprim intenţia cu privire la ce anume vreau să fac în acest Templu. Am spus: „Vreau să-l descopăr pe DUMNEZEU.” La un anumit timp după aceea mi-a apărut ideea: „Gata, e de ajuns. Acum mă întorc!”. Însă am spus imediat: „NU! Dumnezeu hotărăşte cât rămân aici.” Acela a fost un mic test pe care l-am trecut şi mi-a produs bucurie. Imediat după aceea DUMNEZEU s-a manifestat în faţa mea. Starea de extaz pe care am trăit-o a fost copleşitoare, imposibil de pus în cuvinte. După un timp am fost adusă lin înapoi în planul fizic. Starea a continuat multă vreme după ce am revenit în trup, chiar şi în timp ce făceam altceva. Am simţit că, deşi revenisem în planul fizic, continuam să fiu „legată cu un fir” de acel tărâm din planul cauzal, şi una din fiinţele divine de acolo e în continuă legătură cu mine.

* Meditam cu „Starea atemporală şi profund copleşitoare de extaz amoros”. Valuri de plăcere rafinată au început să urce în mine odată cu ascensiunea lui KUNDALINI. Starea de orgasm devenea din ce în ce mai intensă. Am început să gem de plăcere, mi-au amorţit braţele şi apoi întregul trup, în felul specific orgasmului intens. După 20 de minute de la încheierea meditaţiei a pornit un al doilea val, şi mai intens de data aceasta, cu trezirea şi mai intensă a lui KUNDALINI şi stări copleşitoare, extatice de orgasm. Cu mare greutate, făcând un efort să nu gem de plăcere în gura mare, am ajuns în camera mea de la hotel, unde a început al treilea val de plăcere, în care stările de orgasm au devenit şi mai intense ca până atunci. Trupul mi se mişca ca şi când aş fi făcut dragoste, gemetele de plăcere erau neîntrerupte, de mai multe ori mi-a amorţit tot trupul. KUNDALINI curgea ca un fluviu fierbinte în sus pe coloană. Spontan, trupul meu făcea UDDIYANA BANDHA şi NAULI KRIYA, fiind întinsă pe spate. La un moment dat starea a devenit atât de copleşitoare, încât am început să plâng – ca într-un proces cathartic. I-am invocat în ajutor pe Dumnezeu, pe Grieg, pe SHIVA şi pe fiinţele divine. SHIVA a venit în faţa mea în plan subtil şi a spus: „AŞA DE MULT TE IUBESC, DA!?!” După vreo 3 ore, trăirea s-a mai potolit. Însă a doua zi m-am trezit având aceeaşi stare, ca fundal, iar la meditaţia cu Atributul regenerării divine am reintrat în starea orgasmică foarte intensă, cu energia KUNDALINI ascensionând.
Chiar dacă starea de orgasm nu e continuu intensă, se menţine ca o stare generală de fundal, în care mă simt în transă benefică, cu mintea complet tăcută, mă simt foarte mare, sunt în legătură cu întregul Macrocosmos, tăcută şi nudă în faţa lui Dumnezeu. Pe acest fond de extaz amoros s-au manifestat multe nuanţe: tandreţe copleşitoare, iubire nesfârşită, uimire intensă, minunare, abandon, dăruire, frenezie, pasionalitate elevată, dorinţa de contopire, recunoştinţă, expansiune nesfârşită, iubire de Dumnezeu.

* În meditaţia cu „manifestarea tainică a tăcerii transcendente a lui Dumnezeu”, KUNDALINI fiind trezită şi ascensionată, am intrat într-o stare copleşitoare de extaz. Simţeam că sunt nudă, verticală în faţa lui Dumnezeu, care de fapt se află pretutindeni. Tăcerea Lui o simţeam ca pe un Ocean extatic, extraordinar de intens, care unduieşte în Inima mea (care era de fapt vidul cel extatic). Starea a devenit la un moment dat atât de intensă încât am început să plâng în hohote, dar nu de dor de El, ci spunând tăcut: „Doar pe Tine te vreau, Doamne! Sunt cu totul a Ta, Doamne! Mă dărui cu totul Ţie, Doamne!” După acea meditaţie am notat în jurnal: „Sunt foarte fericită, cu o stare de linişte sufletească suverană. Sunt TĂCUTĂ, pe dinăuntru şi pe dinafară. Timpul pare acum să aibă doar o singură dimensiune: eternitatea. Aud puternic un sunet subtil continuu interior. Ceea ce simt este SĂ FIU, nu să fac, nu să am, ci pur şi simplu SĂ FIU. EXIST! Sunt extraordinar de fericită. Îmi tremură tot trupul, iar starea de orgasm a căpătat o dimensiune foarte subtilă, rafinată, nepământeană. Plâng de uimire. Sunt într-o continuă stare de uimire legată de ceea ce se petrece în universul meu interior. Mă simt extraordinar de mare, expansionată foarte mult, trăind în dimensiuni subtile paralele în care totul este TĂCERE, NEMIŞCARE, VID EXTAZIANT.”

* Eram în planul astral. Mă aflam într-o mare adunare de femei şi aşteptam la o coadă lungă să primesc o anumită iniţiere de la Iisus. Când am ajuns în faţa Lui, a spus mai multe lucruri frumoase despre mine şi la sfârşit a adăugat „eşti perfectă”. Simţeam că mă topesc, că mă dizolv, că fiecare celulă mi se dezintegrează de iubire pentru El. Mi-a oferit iniţierea în ceea ce pot descrie în cuvinte ca fiind „compasiunea pentru semeni”. Starea era copleşitoare. M-am retras şi am început să plâng din rărunchi, din compasiune pentru semeni.

* Am făcut consacrarea către Dumnezeu a meditaţiei de translaţie în universul cauzal. Am invocat apoi fiinţele din acel plan, prezenţa subtilă a lui Grieg şi îngerii mei păzitori. Trecerea a fost lină. La scurt timp după ce am ajuns în tărâmul cauzal, în faţa mea a apărut o fiinţă masculină foarte înaltă (avea aproximativ 10-11 metri), care m-a condus în templul lui. Am fost aşezată în centrul templului, iar în jurul meu, la oarece distanţă, erau cristale din care emanau raze puternice de lumină alb strălucitoare, ce convergeau deasupra capului meu, la o distanţă de 1-2 metri. La intrarea în templu am fost întrebată care este intenţia mea, ce doresc. Am manifestat ferm, clar şi cu putere intenţia de a învăţa despre Dumnezeu, de a fi mereu în rezonanţă cu Dumnezeu, de a fi mereu în legătură cu, şi conştientă de acea parte din mine care este Mare şi Înaltă – fiinţa mea divină.

Lumina ce emana din acele cristale era foarte puternică, iar din punctul de convergenţă, toate razele unificate continuau să meargă în sus. M-am simţit purificată şi elevată. După o vreme am manifestat intenţia de a reveni în planul fizic. Am fost adusă lin înapoi. Le-am mulţumit lui Dumnezeu, lui Grieg, fiinţelor din tărâmul cauzal şi îngerilor mei păzitori. M-au umplut de o fericire plină de recunoştinţă.


Cu timpul am învăţat să controlez energia KUNDALINI, astfel încât să nu mai survină manifestări aparent „violente”. Ea este trează mereu, de-a lungul lui SUSHUMNA NADI, în diverse grade de intensitate, şi doar uneori se manifestă în exterior cu putere, vizibil şi pentru alţii.

Viteza de reacţie la mine este acum mult mai mare – uneori mă uit la unii oameni care, din perspectiva pe care o am, se văd ca şi cum se mişcă şi gândesc în slow motion.

Îmi este acum, datorită trezirii energiei KUNDALINI, mai uşor să comunic cu lumile invizibile, atât din astral cât şi din cauzal.

Trăiesc sentimentul profund că pentru mine singurul timp care există este timpul subiectiv, este momentul ACUM, moment care este tangent cu eternitatea. De aceea „uit” ce s-a petrecut ieri, sau în trecut, pentru că trecutul este „mort”, şi nu îl car după mine. Nu este o uitare amnezică sau senilă, ci pur şi simplu nu îmi încarc memoria. Dacă doresc, îmi pot aminti în detaliu ce s-a petrecut zilele trecute, dar nu port după mine acele lucruri. Iar atunci când mă gândesc la „săptămâna trecută” am sentimentul că a fost acum mulţi ani, iar uneori chiar într-o viaţa trecută. La una dintre întâlnirile cu coordonatoarele grupurilor de SHAKTI din străinătate, desfăşurată în decursul unui weekend, după cele trei zile de seminar am avut sentimentul că am petrecut împreună cu acele femei 400 de ani. După curs au venit să vorbească cu mine câteva femei, şi fără să se fi vorbit între ele, toate au spus acelaşi lucru – că a fost aşa de intens încât au sentimentul că au trecut… 400 de ani!

Simt KUNDALINI ca pe o continuă mişcare ascendentă de energie, intensă şi generatoare de plăcere foarte rafinată, ce urcă pe coloană, ca o beţie euforică, ca o stare de fericire fară obiect. Mintea e tăcută, sunt puternic astralizată, ca în transă, sunt foarte euforică. Fericirea o simt ca pe implozii de plăcere în Inimă, ca valuri concentrice care se expansionează, de o foarte mare fineţe, delicateţe şi rafinament. Sunt fericită dincolo de cuvinte, tăcut. Iubesc tot ce intră în câmpul conştiinţei mele. E ca o poveste de dragoste, de o tandreţe extraordinară, între mine şi EL (Dumnezeu).

Sunt din ce în ce mai mult timp în legătură cu esenţa mea divină (pe care o simt ca o implozie orgasmatică în Inimă). Când mă relaxez şi închid ochii, spontan mă resorb în Inimă şi instantaneu „implodez”, resimţind o stare delicioasă de plăcere, de fericire, de orgasm, de TĂCERE. În momentul declanşării „imploziei” emit spontan, interior, vocala A, şi simt cum mă topesc, mă dizolv complet în Inima lui Dumnezeu.

Toate experienţele pe care vi le-am împărtăşit în această relatare nu țin de ceva aparte din ființa mea, ci ele arată ce rezultate putem obţine FIECARE DINTRE NOI, dacă practicăm yoga suficient de mult, cu entuziasm, generozitate şi perseverenţă.

Citiţi şi:

Înţelegerea profundă a Adevărului (I)

Aliază-te cu focul divin al transformării (I)


yogaesoteric
7 aprilie 2015

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More