Elemente necesare pentru o tehnică de obţinere a succesului

Mai înainte v-am sfătuit să folosiţi anumite afirmaţii sau maxime în calitate de idei-forţă. Vă vom pune la dispoziţie în continuare unele indicaţii necesare care vă vor putea ajuta să obţineţi cât mai multe rezultate binefăcătoare.

Aceste elemente noi sunt de asemenea importante şi se referă în special la orientarea noastră prealabilă, la utilizarea suflului lăuntric subtil şi la atitudinea noastră mentală.

 • Experienţa spirituală ne face mai buni interior. Omul care a făcut deja primul pas pe cărarea luminii spirituale şi care vede majoritatea semenilor împotmolindu-se în urmărirea profiturilor şi avantajelor materiale poate să fie liniştit, deoarece elementele ce vor fi indicate în continuare, dacă vor fi aplicate sistematic de acesta, vor conduce la o ameliorare considerabilă a sănătăţii sale şi a climatului de competiţie în locul în care el trăieşte şi lucrează. Graţie energiilor manifestate de o fiinţă spirituală în calitate de focar de rezonanţă, toţi indivizii ce vin sistematic în contact cu el vor fi puşi spontan în armonie cu forţele superioare transcendente, îşi vor disciplina modul de a gândi, vor deveni mai afectuoşi şi vor ieşi gradat din starea lor de egoism exagerat care urmăreşte doar căutarea unei satisfacţii personale. Acest egoism de care majoritatea oamenilor dau dovadă fiind una din cauzele tuturor bolilor. Procedând astfel, fiinţa spirituală constată că apelul său la forţele benefice sublime ale Universului face din el un sui-generis servitor al tuturor. El va constata că: a dori în mod detaşat, fără a urmări nici un fruct personal, fericirea, elevarea şi prosperitatea pentru toţi, favorizează indirect extraordinar de mult propria noastră fericire şi elevare spirituală. Astfel, în procesul vindecării, fiinţa atinsă de boală care operează nu numai la nivel fizicsau bioenergetic ci şi la nivel mental şi spiritual, poate deveni o fiinţă spirituală care să-i ajute şi să-i încurajeze şi pe semenii săi aflaţi încă în suferinţă.

 • Metoda. Înainte de a face orice afirmaţie sau apel cosmic în sensul indicat de practicanţii acestei metode, îl sfătuim pe cel care efectuează acest procedeu să acţioneze după cum urmează:
  • Ne vom aşeza cât mai exact în centrul spaţiului în care ne aflăm (de exemplu, centrul camerei);
  • Vom sta în picioare sau aşezaţi, cu faţa la nord sau la răsărit;
  • Ne vom relaxa cât mai bine fizic, psihic, mental, timp de 4-5 minute;
  • Vom respira calm, de voie;
  • Într-o stare de cât mai deplină detaşare lăuntrică, vom transmite tuturor fiinţelor din Univers gânduri de Pace, Dragoste, Armonie, Fericire, Sănătate, Prosperitate în cele 6 direcţii fundamentale ale spaţiului: cele 4 puncte cardinale, apoi zenit (înălţimea cerului) şi nadir (partea opusă a înălţimii, care se află sub picioarele noastre);
  • Vom afirma cu fermitate şi vom căuta să simţim cât mai plenar Unitatea cu Conştiinţa Divină.
  • Eventual putem repeta formula: „eu sunt în Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Tatăl este în mine”. Vom repeta aceasta până când vom simţi cum urcă în noi o sublimă căldură spirituală dătătoare de beatitudine, claritate, elevare şi puritate inefabilă. În acele momente vom percepe o stare de dilatare şi unitate cu nemărginirea. Odată ajunşi în această fază, vom repeta de mai multe ori formula: „sunt în unitate cu conştiinţa divină „. Vom emite apoi cât mai clar şi ferm aspiraţia-rugă plină de umilinţă în raport cu problema noastră de sănătate.

Este inutil să insistăm asupra faptului că atunci când sunt aplicate cu sinceritate şi detaşare, aceste principii produc efecte în cazul tuturor persoanelor, indiferent de religia de care aparţin. Cei care nu cred în Dumnezeu se pot eventual raporta la o forţă misterioasă, necunoscută, atotputernică.

Aplicarea eficientă a acestor principii nu implică neapărat o convertire. Aplicarea lor nu cere deloc să fim creştini sau hinduşi ca religie. Verificând realitatea efectelor prin aplicarea acestui procedeu ne vom convinge cu uşurinţă că nu Dumnezeu are nevoie de noi, ci noi avem nevoie de oceanul infinit al Spiritului Divin.

Revelarea pentru prima dată a acestor metode prezintă în plus avantajul, mai ales pentru cei care au dificultăţi, şocuri sau probleme foarte complicate de rezolvat, de a putea evita să mai recurgă din ignoranţă la periculoasele şi superstiţioasele practici de magie inferioară.

ÎN ATENŢIA TUTUROR CELOR CARE VOR PRACTICA SAU PRACTICĂ ACEASTĂ METODĂ:

Expunând acest procedeu, se impune o ultimă recomandare practicanţilor ei. Cu cât ne vom desprinde mai mult de egoism, de gelozie şi de posesivitate, vom deveni tot mai puri şi mult mai buni; astfel vom constata că vom fi din ce în ce mai în măsură să folosim cu succes aceste metode atât pentru binele celorlalţi, cât şi pentru binele propriu, făcând apel cu uşurinţă la superconştientul atotputernic din noi. Dacă printre cei care vor aplica această metodă vor exista şi fiinţe umane josnice, predispuse, datorită ignoranţei şi răutăţii, să aplice această modalitate pentru a genera rău sau suferinţă, este necesar să le punem în gardă că, datorită legilor rezonanţei şi a principiilor compensării, orice tentativă inspirată de egoismul sălbatic sau de răutate, se va reîntoarce în mod sigur împotriva celui ce va încerca să pună intenţionat în acţiune aceste forţe în asemenea direcţii, prin jocul precis al ŞOCULUI îN RETUR (acel netrebnic se va convinge în propria sa fiinţă în cele din urmă că, dacă face rău, rău primeşte şi va realiza că cine seamănă vânt, în final va culege furtună).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More