Europarlamentarul croat Mislav Kolakusic despre Von Der Leyen: „Doamna 4,5 miliarde de doze”

Un europarlamentar a calificat achizițiile de vaccinuri covid din UE drept „cel mai mare scandal de corupție din istorie”.

Mislav Kolakusic

Mislav Kolakusic, membru al Parlamentului European, afirmă, într-o postare pe Twitter, că achiziția de către UE a mult prea multor vaccinuri anti-covid, a căror eficiență este „nedovedită”, echivalează cu „cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii”.

În materialul video, Kolakusic spune: „Este vorba despre un scandal de proporții: Doamna von der Leyen, președinta Comisiei Europene, este cunoscută ca doamna 4,5 miliarde de doze”.

Europarlamentarul afirmă că vorbește inclusiv în numele unor colegi de-ai săi care au aceeași opinie.

Astăzi, 10 dintre noi, deputații europeni, i-am adresat următoarea întrebare: Când ne va prezenta nouă, membrilor Parlamentului European, precum și cetățenilor UE pe care se presupune că îi reprezintă, comunicarea pe care a avut-o cu Pfizer în timpul achiziției a 4,5 miliarde de doze de vaccinuri, într-un moment în care nu exista absolut nicio dovadă a eficienței și mai ales, nu existau date cu privire la nocivitatea acestui produs.”

Reprezentantul Parlamentului European a adăugat în mesajul său:

Imaginați-vă, 4 miliarde și jumătate de doze pentru 450 de milioane de oameni.

Marea Britanie nu mai este printre noi, așa că sunt destul de multe doze.

Pe baza acestui calcul, fiecare copil nou-născut ar urma să primească zece doze de ceva ce nimeni pe această lume, cu excepția poate a două sau trei persoane, nu știe ce conține.

Este vorba de secrete, de brevete protejate.”

Să nu credeți că vreun guvern sau agenție europeană știe exact ce conține acel produs”, a continuat el.

Nimeni nu știe asta. Și nimeni nu vă spune asta. Ei au aprobat acel vaccin, acel produs farmaceutic, doar pe baza declarațiilor companiilor farmaceutice. Ei nu au apucat să vadă nicio cercetare medicală. Până în prezent, nicio cercetare medicală nu a fost predată membrilor comisiei covid din Parlamentul European sau Agenției Medicale Europene, nimănui.

Cum este posibil așa ceva? Vorbim aici despre corupție.

Achiziționarea a 4,5 miliarde de produse cu intenția de a le injecta în oameni, fără ca nimeni să știe ce se află înăuntru, este cu siguranță cel mai mare scandal de corupție din istoria omenirii, nu doar din istoria UE”, a conchis europarlamentarul croat.

Postarea lui a trezit foarte multe reacții din partea internauților, dintre care am selectat doar două:

Situație similară în Australia: 280 de milioane de doze achiziționate pentru 25 de milioane de locuitori”.

Unul dintre puținii europarlamentari decenți sau politicieni aleși de oriunde, care a spus cu curaj adevărul tot timpul. Reprezentându-i pe oameni, și nu protejându-și propriul tren de profit. Vă mulțumesc, domnule!”, a scris un alt urmăritor pe Twitter.

Citiți și:
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, investigată pentru legături personale cu firma Pfizer și contractul de 1,8 miliarde de doze de „vaccin”
Cum a ajuns soțul Ursulei von der Leyen pionul principal în afacerea Pfizer de 36 de miliarde de dolari (I)

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More