Epic knock-out: Un parlamentar conservator îl demască pe premierul olandez ca fiind un globalist al „Marii Resetări” (Video)

După ce premierul Rutte s-a referit la „Marea Resetare” ca la o „teorie a conspirației”, deputatul Gideon van Meijeren a uimit Parlamentul prin prezentarea unei scrisori scrise de Rutte către autorul „Marii Resetări”, Klaus Schwab, în care laudă complotul globalist al acestuia de a restructura economia mondială.

deputatul Gideon van Meijeren

În Camera Reprezentanților din Olanda (Tweede Kamer), deputatul conservator Gideon van Meijeren îl demască pe vicepremierul Mark Rutte ca fiind un globalist. În ceea ce se numește o confruntare epică, deputatul Forumului pentru Democrație l-a lăsat pe Rutte umilit după ce a expus minciunile acestuia cu privire la „Marea Resetare”.

Van Meijeren l-a întrebat pe viceprim-ministru ce părere are despre cartea Covid-19: Marea resetare. Rutte a replicat imediat cu „Nu cunosc acea carte” și l-a acuzat pe politician că promovează teorii ale conspirației. Van Meijeren este surprins de răspunsul acestuia, deoarece are în mână o scrisoare în care Rutte îi mulțumește autorului cărții și fondatorului Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, pentru că i-a trimis-o. Viceprim-ministrul laudă chiar manifestul globalist al lui Schwab, pe care pretinde că nu l-a citit niciodată.

În scrisoarea din 26 noiembrie 2020, Rutte a calificat teoriile din carte, care preconizează, printre altele, abolirea proprietății private și a democrației, drept o analiză plină de speranță pentru un viitor mai bun.

Van Meijeren se întreabă de ce vicepremierul ar scrie o scrisoare de laudă dacă nu a citit niciodată cartea. Rutte răspunde că a fost doar „o scrisoare drăguță” și că „nu poți citi fiecare carte din scoarță în scoarță”. Van Meijeren ripostează și se întreabă dacă premierul îl minte pe el sau pe Klaus Schwab:

Ei bine, atunci, premierul spune că nu m-a mințit pe mine, ci pe domnul Klaus Schwab. Dar atunci permiteți-mi să pun întrebarea direct aici, domnului Klaus Schwab, care în cartea sa pledează pentru resetarea lumii noastre, pentru înlocuirea democrației noastre parlamentare naționale cu o tehnocrație globală, și pledează pentru sfârșitul proprietății private. Așadar, se pare că dl Rutte nici măcar nu este conștient că a numit acestea ca fiind un mesaj plin de speranță pentru un viitor mai bun. Cum este posibil ca dl Rutte să atașeze o judecată de valoare unei cărți cu un mesaj neocomunist, când nici măcar nu a citit acea carte?

Deși Rutte pretinde că nu a citit cartea Marea resetare a lui Klaus Schwab, el recunoaște în fața lui Van Meijeren că a citit o altă carte a autorului, A patra revoluție industrială. Rutte laudă cartea, declarând: „Îmi place foarte mult cartea respectivă”.

Această carte la fel de periculoasă declară că un element principal al „resetării” va fi așa-numita „a patra revoluție industrială”. În declarațiile despre cartea sa, Schwab a explicat că aceasta înseamnă: fuziunea omului cu mașina.

Ceea ce va aduce cea de-a patra revoluție industrială este o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”.

Urmăriți următorul videoclip uimitor în care domnul van Meijeren îl confruntă pe premierul mincinos Mark Rutte:

Transcript video

Vă rog să continuați.

Deputat Gideon van Meijeren: Mulțumesc, doamnă președintă.

Doamna Președinte, din ce în ce mai mulți oameni văd că este o mare minciună faptul că actualele măsuri corona sunt menite să protejeze sănătatea publică.

Astfel apare întrebarea: de ce sunt puse în aplicare toate aceste măsuri îngrozitoare care ne schimbă întregul mod de viață, ne distrug întreaga societate? Acum, există câțiva globaliști influenți, care, conform propriilor lor cuvinte, văd criza corona ca pe o oportunitate uriașă de a „reseta” lumea noastră. Aceasta înseamnă că au un stimulent pervers pentru a face ca aceasta să dureze mai mult.

Unul dintre acești globaliști este Klaus Schwab, fondator și președinte al Forumului Economic Mondial (WEF). El a scris, de asemenea, o carte cu un titlu atrăgător: Covid-19 – Marea Resetare.

Așadar, întrebarea mea pentru premierul demisionar este: cum judecă el conținutul acestei cărți?

Primul ministru: Nu cunosc cartea, doamna Președinte.

Cu toate acestea, aș dori să îl sfătuiesc pe domnul van Meijeren să nu intre prea mult în toate aceste teorii ale conspirației.

Le urmăresc și eu pe YouTube și mi se pare fascinant modul în care aceștia explică faptul că 11 septembrie 2001 nu a avut loc sau că totul este diferit. Toate puse cap la cap sună foarte frumos, dar, de obicei, este ceea ce este, o teorie a conspirației.

Gideon van Meijeren: Mă surprinde faptul că la prima întrebare pe care i-o pun domnului Rutte de când am fost instalat…

Primul ministru: Pentru care vă felicit.

Gideon van Meijeren: Mulțumesc, dar mă surprinde faptul că la prima întrebare se răspunde cu o minciună, pentru că am în mână o scrisoare aici, datată 26 noiembrie 2020. Este o scrisoare a domnului Rutte către domnul Klaus Schwab, în care îi mulțumește pentru că i-a trimis cartea și o numește o analiză plină de speranță pentru un viitor mai bun.

Dorește domnul Rutte să scotocească prin amintirile sale? Nu au trecut mai mult de șase luni.

Nu știu cât timp amintirile dvs. rămân active, dar probabil că este încă posibil să vă amintiți totuși, pentru a răspunde încă o dată la prima mea întrebare, dar de data aceasta cu sinceritate, vă rog.

Primul ministru: Ei bine, răspunsul sincer e că este o scrisoare „frumoasă”. Una în care deși nu poți citi fiecare carte din scoarță în scoarță, totuși dai un răspuns amabil expeditorului.

Premierul olandez Mark Rutte

Gideon van Meijeren: Ei bine, atunci, premierul susține că nu m-a mințit pe mine, ci pe domnul Klaus Schwab.

Dar atunci permiteți-mi să pun întrebarea direct aici, domnului Klaus Schwab, care în cartea sa susține resetarea lumii noastre, înlocuirea democrației noastre parlamentare naționale cu o tehnocrație globală, și susține sfârșitul proprietății private.

Așadar, se pare că dl Rutte nici măcar nu este conștient că a numit toate acestea un mesaj plin de speranță pentru un viitor mai bun.

Cum este posibil ca dl Rutte să atașeze o judecată de valoare unei cărți cu un mesaj neocomunist, când nici măcar nu a citit acea carte?

Vă mulțumesc.

Primul ministru: Da, Klaus Schwab este fondatorul Forumului Economic Mondial. Omul și-a petrecut întreaga viață în slujba aducerii laolaltă a sectorului privat, a politicii, a ONG-urilor pentru a crea un dialog despre cum să ducem această lume înainte.

Am cel mai mare respect pentru el, deși nu sunt de acord cu el în toate privințele.

Am citit o altă carte a sa, despre cea de-a patra revoluție industrială. Aceea mi-a plăcut foarte mult, dar nu și această carte. Așa că da, personal, am un mare respect pentru profesorul Klaus Schwab și pentru activitatea sa de o viață în cadrul Forumului Economic Mondial, care cred că este foarte important ca platformă pentru a ne întâlni unii cu alții și unde, de asemenea, mulți tineri au șansa de a se confrunta cu marile probleme legate de schimbările climatice, de mediu și de energie, inclusiv cu modul în care putem să ne organizăm mai bine industria viitorului.

Discuțiile au loc în deplină transparență, la îndemâna tuturor. Așadar, nu există niciun motiv să ne îndoim de intențiile lui Klaus Schwab.

Gideon van Meijeren: Ei bine, pentru a încheia, pentru că aș dori să fac o interpelare și pentru ministrul demisionar de Jonge în continuare…

Cred că ar fi frumos dacă dl Rutte i-ar trimite o rectificare lui Klaus Schwab, în care să precizeze că nu crede că această carte oferă un mesaj plin de speranță pentru un viitor mai bun, că nu a citit-o și că nu crede că este o carte bună, așa cum a afirmat în ultimul său comentariu.

Cu siguranță, cel puțin la asta ne putem aștepta de la un prim-ministru onest.

Primul ministru: M-am gândit că pot să fac asta înainte de a lua cuvântul în dezbaterea Tweede Kamer. Pentru ca totul să fie în regulă.

Citiți și:
Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul senator care ține cu românii?
Am toate motivele din lume să detest corupții

 

yogaesoteric
27 martie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More