Este necesar să fie judecaţi şi condamnaţi „cu celeritate”

Niciodată nu poţi avea o relaţie corectă cu duşmanul ideologic. E un adevăr elementar şi inoxidabil. Cum Iohannis s-a comportat de-a lungul „pereoadelor” de mandat ca un duşman al poporului, să ne amintim că un duşman prost e mult mai periculos decât unul deştept. Vorba lui Ion Pribeagu: „De ce să tragi ca la galeră,/ Să-nveţi atâtea fără rost,/ De vrei să faci o carieră,/ Ajunge numai să fii… prostsau preşedinte. Rămâne ca dumneavoastră să-l încadraţi într-una din cele două categorii.

Colac peste pupăză, după ce americanii de la Bechtel ne-au ţepuit rău de tot cu autostrăzile fantomă, noi, românii, îi ajutăm pe americani să-şi facă autostrăzi pe Marte. Cumpărăm de la ei, pe sume colosale, toate vechiturile scoase din uz (aeronave, tehnică de luptă). În plus, NATO a obligat ţările membre să contribuie substanţial la bugetul organizaţiei, folosit în mare parte pe înarmare: România alocă 2,07% din PIB pentru înarmare. Numai că Iohannis e mai cu moţ şi dă mai mult decât marile state europene: Franţa – 2,04%, Norvegia şi Slovacia – 2%, Germania, doar 1,56%. Bulgaria a ieşit în 2020 din clubul celor 2%, ca urmare a unei scăderi a cheltuielilor pentru apărare de la 3,3% până la 1,6% din PIB. Mai isteţe, la coada clasamentului, sunt Belgia – 1,07% şi Luxemburg – 0,57%.

În îngustimea de vederi şi acţiuni, Iohannis oferă străinilor mai mult decât posibilităţile poporului român, că doar nu dă din buzunarul lui. Dă şi ucide speranţa românilor, precum a ucis cu o singură piatră două găini deodată: usere şi penele, ştiind cu toţii că la umbra peneleului a chiolhănit, a aţipit şi a chicotit tot timpul sub şepcuţa primită de la americani. Atâţia ani, Iohannis a împins calul la groapă cât şi cum a vrut, dar, la un moment dat, calul se va întoarce şi-i va trage o copită, pentru că nici Iohannis, nici Arafat, nici guvernul, nici statul nu pot decide în privinţa vieţii şi integrităţii cetăţeanului, încălcându-i în formă continuată drepturile şi voinţa legitimă a acestuia.

Au reuşit ei să dreseze mulţi oameni, poate că au realizat norma de oameni infectaţi sau morţi, însă în Europa a început să sune goarna deconspirării plandemiei. În curând, şi la noi, impostorii şi cioclii funeraliilor pandemice, cu pretenţii de specialişti sau virusologi, având în virusologie experienţa unor moaşe comunale, vor rămâne fără obiectul muncii. Dumnezeu să-i ierte, dar aici să fie judecați toți aceşti criminali care au îmbolnăvit şi învrăjbit românii, Raed Arafat, Ludovic Orban, Virgil Musta, Streinu Cercel, Beatrice Mahler, Octavian Jurma, Alexandru Rafila, Valeriu Gheorghiţă, Vlad Mixich, Gabriel Diaconu, Emilian Imbri, Răzvan Cherecheş, Radu Tincu, Simin Ayşel Florescu, Vasile Florin Cîţu, pomelnicul poate continua, şi cu tătucul ororilor, Iohannis. Această adunătură de mondialişti obedienţi au creat o lume a imposturii, unde impostura este valorificată ca resursă a supunerii, controlului şi promovării fake news-urilor. Vi se pare normal ca aceşti oportunişti, vânători de sinecuri, specimene lipsite de orice valoare morală, să beneficieze de protecţia statului şi dacă sunt oamenii călăilor globalişti?

Doi ani de zile s-au folosit de sume colosale de la bugetul statului ca să întreţină teatrul de spaimă şi moarte al pandemiei. Ăştia au bătut toba că vaccinul imunizează, dar realitatea a demonstrat că este invers. Ăştia este necesar să fie judecaţi şi condamnaţi „cu celeritate”. Impostorii nu ar fi avut nicio şansă dacă presa şi unii medici „sponsorizați” de Pfizer & Co nu s-ar fi vândut precum prostituatele. Restul medicilor şi virusologilor, care au contracarat, cu dovezi ştiinţifice, mesajele manipulatoare şi practicile abuzive oficiale, au fost puşi la colţul infamiei, au fost batjocoriţi, punându-li-se la îndoială ştiinţa şi deontologia.

Numai în SUA, potrivit LifeSiteNews, vaccinurile experimentale anti-covid au ucis peste 45.000 de oameni. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Thomas Renz din Ohio, citând din declaraţia unui programator ataşat pe lângă guvernul SUA, care lucrează în domeniul analizelor datelor din Sănătate. Avertismentul lui Vanden Bossche cu privire la pericolul din vaccin, reluat de alte somităţi medicale ale lumii, precum Luc Montagnier, Robert Malone, Peter McCullough, au fost ignorate intenţionat la nivel mondial. S-a mers orbeşte pe vaccinarea în masă, cu efecte catastrofale, în timp, asupra factorului Om. Studiile lor demonstrează că persoanele vaccinate sunt mult mai susceptibile, decât cele nevaccinate, să se infecteze cu tulpinile covid, dar să şi transmită virusul.

Drama pe care o trăim de doi ani vine din manipularea cifrelor umflate de „specialiştii” plătiţi de companiile producătoare de vaccinuri. Am văzut cu toţii, la începutul pandemiei, nişte actori buni din China care cădeau din picioare, sau se lăsau duşi cu duba, nu înainte de a se opune de faţadă, am văzut izolete şi hingheri de oameni costumaţi în „astronauţi”, am auzit de oameni celebri plătiţi să simuleze virusarea. Propaganda va exista mereu, aşa cum va exista şi contra-propaganda, dar mult mai gravă este legiferarea unor legi paranoice, prin care libertatea ființei, liberul arbitru, devin mofturi pentru călăii noştri. Iată cum, „marea minciună îşi desfăşoară hilara frazeologie cu ajutorul căreia se pregăteşte, sub forma eliberării, reducerea unui popor la cea mai cruntă şi mai tragică robie”, scria Lucian Blaga în Luntrea lui Caron, roman, editat postum în 1990. Nimic mai potrivit în contextul actual, când manipulările impostorilor de la vârful puterii, cele din platourile televiziunilor mercenare au creat o imagine apocaliptică în România.

Călăii enumeraţi mai sus, în ciuda imaginii lor false în care au crescut, în ciuda aparenţei de salvatori, de moralişti cu bune intenţii pentru popor, şi-au pus pe picioare un teatru personal, cu consecinţe dramatice pentru soarta cetăţeanului. Aceşti manipulatori, „pricepuţi la toate”, periculoşi şi mincinoşi, posedă reale calităţi penal-umoristice. Atât de demn altădată, atât de umilit azi în Europa şi în întreaga lume din cauza impostorilor puterii, acest popor trimis de către ei în coada tuturor clasamentelor nu-i va tolera niciodată!

În concluzie, abureala lor, apa de ploaie, vaccinismul şi zăhărelul, consumate în exces, devin extrem de dăunătoare. Deşi pe vremea Primului Război Mondial, când a apărut zahărul cubic, se făcea propagandă stăruitoare consumului de zahăr. Soldaţii şi tinerii erau obligaţi să consume zilnic 1-2 cuburi de zahăr. Să fi fost tot abureală? Astăzi, dacă ne luăm după cercetători, zahărul este extrem de dăunător. La fel şi piperul. Când a fost adus pe piaţa noastră, bogătaşii scoteau bani grei din buzunar pentru boabele de piper, despre care se credea că aveau puteri miraculoase. Astăzi, moda s-a schimbat! „Specialiştii” şi „analiştii” născuţi pe bandă rulantă îndeamnă la reducerea consumului de zahăr, piper şi sare. Ce era bun pentru bunici, azi e dăunător. De la livada bunicii, unde merele se coceau sănătos şi până la rafturile marketurilor ghiftuite cu chimicale mortale, media de viaţă a omului a scăzut considerabil, iar democraţia năşită de GloboCap ne-a lăsat fără cojoace, fără căciuli… fără suflare. Fără sarea românească, şi ea scoasă la tarabă, pe bursă, mai zilele trecute.

Citiți și:
România, între „conspiraționism”, globalism și realitate
Mesaj cutremurător al unui fost șef de serviciu secret din România: „Noi, toți cei care am domnit în ultimii 30 de ani, suntem principalii vinovați de dezastrul abătut asupra României!”

 

yogaesoteric
10 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More