Evidenta revoluție juridică și politică pe care Guvernul Trump a declanșat-o în America aduce mari speranțe îndreptățite întregii lumi…

… că anul 2018 va deschide porțile Adevărului și ale Dreptății pe planeta albastră

Vă oferim un nou articol foarte important pe care vă sfătuim să îl citiți cu atenție și să îl dați mai departe tuturor celor interesați.

Redacția Yogaesoteric

„Transformarea din temelii a ceea ce se numește domnia legii în Statele Unite este astfel inevitabilă” – dr. Dave Janda

scris de Greg Hunter

Dr. Dave Janda este nu numai o gazdă radio ci și un adevărat patriot american, care, deși nu face parte din cercul de putere de la Washington, are totuși multe contacte în interiorul acestuia. Janda afirmă că un nou raport ce a fost întocmit de unul dintre inspectorii generali ai SUA va marca începutul unei transformări din temelii a ceea ce se numește „domnia legii” în America. 

Janda explică: „Comey [fostul director al FBI], [Loretta] Lynch [fost procuror general al SUA] și Clinton sunt printre cei ce sunt vizați de acest raport, și am motive să cred că informația aceasta este corectă. Mulți oameni au crezut că acest raport al inspectorului general nu va fi finalizat, sau că nu va fi predat. Totuși, cele 1,2 milioane de pagini ale raportului au fost predate deja Congresului… Cred că unul dintre motivele pentru care acest raport este foarte important e acela că se va restabili astfel în totalitate modul în care funcționează acum domnia legii în această țară. Căci, de fapt, se poate spune că actualmente aceasta – așa-zisa domnie a legii – a fost multă vreme abandonată în SUA. Ea a fost masacrată de către globaliști. Iar acest fapt nu a fost ceva accidental, ci s-a realizat în mod intenționat. Așa-zisa domnie a legii a fost, de fapt, adeseori folosită pentru a persecuta ființele care luptă pentru libertate, opunându-se sistemului globalist… În felul acesta, astfel de ființe de bună credință ce erau considerate indezirabile au fost, în cele din urmă, date la o parte, astfel încât globaliștii – printre care se numără familiile Clinton, Bush și Obama, sau unii pioni de-ai lor, precum Soros sau alții – să poate duce la îndeplinire planul lor satanic, nebunesc. Tocmai de aceea ceea ce se va produce în urma acestui raport al inspectorului general – în opinia mea și nu numai a mea, ci a multor alți oameni – este o fermă repunere în discuție a ceea ce ar fi cu adevărat necesar să însemne domnia legii.”

Janda a continuat: „Raportul inspectorului general va da printre altele în vileag cârdășia dintre Departamentul Justiției și FBI în posibila măsluire a rezultatelor alegerilor americane din anul 2016. El va arăta în mod clar realitatea supravegherii ilegale nu doar a lui Trump, ci și a milioanelor de americani ale căror drepturi, teoretic garantate de al 4-lea amendament, au fost și sunt de fapt, violate. El va repune pe tapet problema gravă a Fundației Clinton și a controversatului joc pay-to-play. Uraniul este doar o parte a acestei probleme, și merită să ne amintim că 20% din producția de uraniu a Statelor Unite a fost trimisă în Rusia… Raportul inspectorului general va redeschide de asemenea discuția cu privire la email-urile lui Hillary.”

Așadar, vor exista apoi acuzări și arestări în masă? Janda spune: „Personal, sunt convins că se va petrece într-adevăr aceasta, chiar dacă știu oameni care sunt de părere că așa ceva este o iluzie și că aceasta nu are șanse să se petreacă… Unul dintre cele mai eficiente mecanisme diabolice de control ce sunt utilizate actualmente, în mod criminal, de elita malefică este situația cu traficul uman și cu pedofilia. În mass-media oficială nu se vorbește absolut deloc despre aceasta, tocmai pentru că și ea este din plin implicată… Dacă privim, spre exemplu, operațiunea CIA numită Mocking Bird, ne vom da imediat seama că această elită malefică satanică și-a infiltrat deja cozile de topor în toate sectoarele din mass-media, pentru a-și putea transmite astfel în permanență mesajul ei globalist. Așadar, mass-media oficială este și ea complice în cadrul acestor afaceri murdare.”

Transformări majore în bine sunt însă pe cale să se producă la Washington, iar Janda e de părere că acum americanii nu vor mai putea păstra tăcerea. Janda spune: „Oamenii nu mai pot să rămână docili în băncile lor. Toți cei care sunt deja în temă referitor la toate acestea ar trebui să dea telefoane la Congres, senatorilor, guvernatorilor, și să le spună cu toții într-un mod ferm și răspicat: «Suntem cu ochii pe voi și dorim să faceți în sfârșit ceea ce este bine și drept pentru fiecare ființă umană din această țară!»”.

Pentru informații suplimentare, puteți viziona clip-ul următor (în limba engleză), în care Greg Hunter vorbește cu Dave Janda despre acest subiect: 

Citiți și:

O importantă știre bombă: Un ordin executiv al lui Trump vizează cu mult curaj Guvernul din umbră… 

Victoria Binelui Dumnezeiesc la nivel planetar este tot mai aproape!

yogaesoteric

29 ianuarie 2018

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More