Există probe și mărturii pentru răpirile și traficul de copii în care este implicata Regina Elisabeta a Marii Britanii

 

Începând cu luna februarie 2019, o investigație a Citizens Grand Jury s-a extins de la răpirea a zece copii de către regina Elisabeta a II-a, la suspiciunea de omor medical a indigenilor în Spitalul Catolic St. Paul din Vancouver, Canada. Ancheta Marelui Juriu a implicat mii de bărbați, femei și copii autohtoni dispăruți pe coasta de vest a Canadei.

Suspiciunea a început de fapt în 10 octombrie 1964, odată cu dispariția a zece copii autohtoni canadieni aflaţi în îngrijirea reginei Elisabeta și a prințului Phillip și cu moartea misterioasă, în anul 2011, a unui martor al răpirii, chiar înainte de mărturia acestuia în fața unui tribunal din Londra care a investigat răpirile.

Cei zece copii erau rezidenți ai școlii indiene catolice Kamloops din Columbia Britanică. La 10 octombrie 1964, dispariția lor a fost atestată de mai mulți copii, inclusiv de William Combes, în vârstă de zece ani.

În februarie 2011, 47 de ani mai târziu, Combes a murit misterios după ce a vorbit despre regină și despre dispariția colegilor săi de clasă. Poliția Regală din Canada l-a adus cu forța pe Combes la spitalul catolic St. Paul din Vancouver pentru efectuarea unor teste inutile. Acolo a fost băgat în comă printr-o injecție, iar apoi i-a fost scoasă prematur aparatura pentru suportul vieții.

Ancheta recentă asupra nativilor canadieni dispăruți a fost rezultatul investigaţiilor Tribunalului Internațional pentru Dispariția Canadienilor (ITDC), o coaliție internațională de juriști și grupuri pentru drepturile omului formată în septembrie 2018 pentru a cerceta disparițiile persoanelor autohtone din Canada și a-i urmări penal pe cei responsabili. S-a spus că ITDC a apărut „din cauza eforturilor continue ale guvernului canadian de a ocoli justiția prin ascunderea și falsificarea adevărului genocidului asupra nativilor din Canada”.

De ani buni, guvernul canadian a refuzat să facă o investigație cuprinzătoare asupra problemei celor peste 350.800 de copii autohtoni dispăruți – și a copiilor autohtoni care au continuat să dispară mai recent. Chestiunea include 32 de morminte cunoscute de înhumare în masă de copii, aflate pe proprietăţile principalelor 80 de școli catolice rezidențiale din Canada – în care s-au refuzat continuu săpăturile de către Vatican și guvernul canadian, deși au fost documentate dovezi ale oaselor mutilate ale copiilor.

Martorul răpirii copiilor de către Regină, William Combes, a avut o asistentă care a fost concediată când a protestat împotriva modului în care acesta a fost tratat și a motivelor indicate pentru moartea lui. Raportul comisarilor a fost în cele din urmă pus sub cercetare penală de către Marele Juriu. Aceasta nu a fost singura moarte a unui martor, legată direct de regina Elisabeta, de Biserica Catolică și de guvernul canadian. Alte cinci victime au fost documentate în acest articol

O fostă asistentă medicală de la Spitalul St. Paul, unde Combes, fiind sănătos, a murit, a afirmat că el a fost ucis prin otrăvire cu arsenic, şi nu a murit de „tuberculoză diseminată”, aşa cum a pretins Biroul Procurorului din Columbia Britanică. Asistenta medicală a fost cea care l-a avut în grijă pe Combes, cu puțin timp înainte de moartea sa bruscă din 26 februarie 2011. Asistenta, care a folosit pseudonimul Erika Kelly, a descris impresiile sale în acest interviu oferit în iunie 2018 lui Kevin Annett:

Combes a făcut parte dintre protestatarii cu privire la cei aproximativ 50.000 de copii autohtoni dispăruți și a murit chiar înainte de a depune mărturie în instanţă despre dispariția celor zece colegi ai lui din școala rezidențială din Kamloops. Părinții lor nu şi-au mai văzut copiii de atunci. În ciuda anilor de proteste din partea triburilor native canadiene, a unei aşa-zise „anchete” oficiale și a scuzelor formale din partea guvernului Canadian, nu au fost făcute niciodată investigații serioase.

„El a fost cel mai probabil otrăvit. Nu a fost o moarte naturală”, a spus asistenta în timpul interviului din februarie acordat unui investigator pentru Marele Juriu al Cetățenilor de pe Coasta de Vest. „Mă ocup de cazurile de tuberculoză tot timpul, iar el nu avea niciun simptom, nici tuse, nici febră și nici spută și nu se afla sub nicio dispoziție de carantină.”

„Multe aspecte nu aveau sens. Urina sa decolorată, durerea abdominală severă și paloarea pielii indicau o infecție toxică severă, dar nu se afla pe iv și nu primea antibiotice. El a avut o puncție la coloana vertebrală lombară, dar nu a existat ordin pentru un LP și nici nu a apărut în fişa sa. Nu a existat nici măcar un formular de transfer de pacient pentru el sau vreunul dintre documentele obișnuite, iar mai târziu am aflat că au folosit chiar un nume fals pentru el. Când am menționat toate acestea asistentei șefe, ea m-a ignorat și nu a făcut nimic în acest sens.”

La scurt timp după ce asistenta și-a exprimat îngrijorarea asistentei șefe, a fost chemată la o întâlnire neobișnuită cu persoane care nu proveneau din spitalul Sf. Paul, care se presupune că planificau îngrijirile medicale acordate lui William. Au fost prezenți doi bărbați pe care nu îi mai văzuse niciodată și care au început să o interogheze despre William.

„Amândoi arătau cu adevărat oficiali. Nu mi-au plăcut, de fapt m-au speriat. Au fost foarte agresivi și mi-au pus întrebări foarte clare, care nu se potriveau cu o sesiune de planificare a îngrijirilor, cum ar fi, ce spunea și care era starea lui psihică. Am obiectat faţă de felul în care a fost tratat William și m-au oprit brusc, iar mai târziu în acea zi am fost mutată de la cazul său de asistenta șefă. A doua zi William era mort. Toate simptomele sale indicau că a avut intoxicație cu arsenic, în special în combinație cu durerile abdominale, liniile întunecate de pe unghiile sale și papulele de pe piele. Prin urmare, raportul medical asupra morţii lui Combes nu are niciun sens. Nu sunt absolut deloc de acord cu el. Nu există niciun fel în care poate fi adevărat.”

În 2013, șase judecători internaționali ai Curții de Justiție a Dreptului Internațional Comun de la Bruxelles au judecat un dosar împotriva reginei Elisabeta. Chiar dacă martorul Combes era mort, au avut alți martori ai răpirii, plus mărturia lui Combes înregistrată video. La 10 octombrie 1964, Curtea internațională a condamnat-o pe regina Elisabeta pentru crime împotriva umanității, pentru dispariția celor 10 copii canadieni autohtoni, cu vârsta în jur de 10 ani. Observați utilizarea numărului 10 în acea dată de 10 octombrie 1964 – o practică comună a cultului satanic. Martorii care au depus mărturie în fața Curții ICLJ de la Bruxelles au acuzat regina și alți membri ai familiei regale de participare la ritualuri satanice cu sacrificii de copii în locații securizate de pe glob, inclusiv o bază militară din Australia.

Marele Juriu al Cetățenilor a fost convocat în septembrie 2018 de juriști internaționali pentru a investiga dispariția familiilor autohtone de pe coasta de vest a Canadei. Mandatul său a inclus puterea de a convoca un proces la Curtea de Drept Comun care ar emite citații pentru funcționari de nivel înalt ai Bisericii, statului și corporațiilor canadiene.

Raportul Marelui Juriu cu privire la acest caz și la multe altele care privesc decese multiple și dispariții de native canadieni a fost publicat în primăvara anului 2019.

Arhiepiscopul de Canterbury a distrus dovezile cultului satanic al Familiei Regale

,,Rămășițe criminalistice, probele și înregistrările copiilor uciși, în mod evident a fost ordonat să fie distruse de Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby” declara Kevin Annett, de la ITCCS, unui reporter cu privire la probele depuse în instanță, despre un grup de elită satanic, denumit Cultul Celui de-al IX-lea Cerc.

„Welby apare să fi fost solicitat în parte datorită presupusei participări regulate a Regina Elisabeta și a unor membri ai familiei regale la ritualurile criminale ale Cultului satanic al Celui de-al IX-lea Cerc, la Mohawk Indian School din Brantford, Ontario”, a continuat Annett.

„De asemenea, au fost depuse la dosarul instanței declarațiile unui fost locatar al școlii Mohawk și a unui investigator acreditat de poliție. Cei doi martori au susținut că au fost prezenți la un ritual satanic al Cultului Satanic al celui de-al IX-lea Cerc, executat la Școala Mohawk, în care membrii au violat și au ucis un copil mic. Ambii martori au susținut că au văzut nouă figuri îmbrăcate în haine roșii legând și punându-i căluş unei fete de la Mohawk, în vârstă de cinci sau șase ani, așezată pe un altar. Se aflau într-o catacombă din subsol, sub aripa de vest a școlii indiene Mohawk.”

„Potrivit celor doi martori, cei nouă participanți la Cultul Celui de-al IX-lea Cerc au violat în mod repetat, apoi au ucis, au spintecat și dezmembrat copilul, i-au consumat sângele, au ars cadavrul și i-au îngropat rămășițele undeva la vest de clădirea Școlii Mohawk.”

„Potrivit comunicatului privat al lui Welby, din ianuarie 2012, adresat arhiepiscopului anglican Fred Hiltz, depus la instanța internațională, ordinul lui Welby ar fi rezultat din implicarea directă a reginei Elisabeta în răpirea și moartea copiilor nativi canadieni”, a continuat Annett.

Membrii familiei regale nu au fost singurii bănuiți ca făcând parte din Cultul satanic al Celui de-al IX-lea Cerc. Trei martori oculari au depus la curtea internațională mărturie spunând că au fost prezenți la aceste ritualuri de omor și foștii papi Joseph Ratzinger și Ioan Paul al II-lea.

„Comunicatul privat din ianuarie 2012 al lui Welby către arhiepiscopul anglican Fred Hiltz din Toronto este acum parte a dosarului de la curtea internațională”, a încheiat Annett. „Welby părea să acționeze sub îndrumarea reginei Elizabeth Windsor, condamnată deja.”

Curtea Internațională de Drept Comun (ICLCJ) a fost înființată ca braț judiciar al Tribunalului Internațional pentru Crimele Bisericii și Statului (ITCCS). ICLCJ este susținută de experți legali, judecători și supraviețuitori ai abuzurilor în mai mult de 21 de țări. Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby a fost programat ca unul dintre primii inculpați în procedurile judiciare din aprilie 2014.


Citiţi şi:

Persoane de rang înalt din Europa se distrează vânând – în mod sadic – şi omorând copii dezbrăcaţi???

Este mult mai rău decât credeţi. Unde ajung copiii ce sunt răpiţi de sistem? Norvegia este doar un vârf de iceberg…

 

yogaesoteric
22 martie 2020

 
 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More