„Experții” admit acum că nu veți fi niciodată „vaccinat complet”

Mass media alternativă raportează de peste un an că această campanie de „vaccinare” împotriva covid nu se va termina niciodată.

Pe scurt, nu vei fi niciodată „complet vaccinat”.

Acest aspect a fost evident odată ce instituțiile de sănătate din întreaga lume au început să-și „actualizeze” definiția termenului.

Israel. America. Marea Britanie. Noua Zeelandă. Australia. Toți au făcut-o, și nu a fost o surpriză.

De la început, „pandemia” a fost creată, controlată, impusă și perpetuată prin nimic altceva decât trucuri retorice și limbaj manipulator. Nume noi pentru trucuri vechi. Noi definiții pentru cuvinte vechi.

Covid” a fost și o pandemie de terminologie. Natura fluidă a expresiei „complet vaccinat” este doar un alt exemplu.

A trecut deja de la „a doua doză” la „booster” și „dublu-booster”, iar cu noi „vaccinuri” așteptate pentru toate variantele, nu apare vreun sfârșit la orizont.

Nu veți fi niciodată „complet vaccinat”, iar acum „experții” recunosc și ei aceasta.

De aceea, într-o altă încercare de control prin manipularea limbajului, a apărut un impuls pentru a elimina complet termenul „complet vaccinat” din discursul covid.

Recent, NBC News a difuzat acest articol, care titrează:

Este timpul să nu mai spunem «complet vaccinat» când ne referim la covid, spun experții – iată de ce

Dacă tot spui «complet vaccinat» pentru covid, este timpul să te oprești. Cu noi booster-e ale vaccinurilor și un virus în continuă evoluție, experții spun că termenul nu desemnează că ești cât se poate de protejat. Specialiștii indică «ajustarea vocabularului» cu noua lor alternativă sugerată: «sunt cu vaccinurile la zi», o admitere deschisă că booster-ele covid vor continua să tot apară, potențial pentru totdeauna.

În esență, după ce au petrecut aproape doi ani convingând milioane de oameni să se „vaccineze complet”, acum se încurcă din nou în cuvinte pentru a elimina această terminologie.

Înseamnă că toate acele persoane care au acceptat serurile experimentale, nu numai că nu mai sunt considerate „complet vaccinate”, dar nici măcar nu mai au voie să folosească această expresie, deoarece creează o impresie falsă.

Vestea bună este că asimilarea vaccinului încetinește – deja de luni de zile – iar eforturile asidue ale oficialilor de a pune bazele viitoarelor campanii de vaccinare cu noi și noi booster-e vor eșua, cel mai probabil.

Citiți și:
Noi reguli de exprimare pentru vaccinați: Este timpul să nu mai spunem „complet vaccinat” pentru covid, spun experții
Vaccinare cu doza 4, pentru a justifica achizițiile nesăbuite
1 din 73 de persoane vaccinate anti-covid au murit până în mai 2022 în Anglia, potrivit guvernului britanic

 

yogaesoteric
20 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More