Explozie de cancere în rândul tinerilor: Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani

Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani, după o luptă cu un coriocarcinom ‒ o formă rară și agresivă de cancer testicular, aflat în stadiul 3, potrivit dailymail.

Cormac Roth și Tim Roth

Tânărul compozitor și producător a murit pe 16 octombrie 2022, vestea fiind anunțată de familia sa abia a doua zi.

Familia lui Cormac a declarat că acesta era „de neînlocuit” și își amintește de el ca fiind plin de energie.

El „a murit liniștit în brațele familiei sale”, au precizat ei în declarație, adăugând că și-a păstrat spiritul și umorul șfichiuitor până la sfârșit.

Mulți dintre urmăritorii lui Cormac și-au trimis condoleanțele sub ultima sa postare pe Instagram, care a fost împărtășită în luna august a anului trecut.

În această postare, Cormac le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru sprijinul lor, adăugând că: „Nu întotdeauna îți poți alege destinul. Nu întotdeauna îți poți alege viitorul.”

Muzicianul, care locuia în Los Angeles, și-a dezvăluit pentru prima dată diagnosticul într-o postare pe Instagram în luna aprilie a anului trecut, când a dezvăluit că și-a pierdut auzul la o ureche și, de asemenea, a scăzut foarte mult în greutate.

El a scris la acea vreme: „În noiembrie (2021 – n.n.) am fost diagnosticat cu cancer de celule germinale în stadiul 3. De atunci mă lupt zilnic cu el. Chimioterapie, chimioterapie în doze mari, medicamente, transplanturi, transfuzii, operații etc. Se numește coriocarcinom, este rar și a reușit să rămână cu mulți pași în fața mea, indiferent de ce am aruncat asupra lui. Mi-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme din greutate, încrederea în mine și își va continua drumul ucigaș până când voi reuși să-l opresc cumva și să-l omor. Dar nu mi-a răpit dorința de a supraviețui sau dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă. Dacă tu sau cineva drag este afectat de cancer, nu ezitați să mă contactați, pentru că este un montagne russe emoțional cum nu se poate altfel. Vă iubesc pe toți, vă rog să vă asigurați că faceți ceea ce iubiți. Viața este scurtă. Este plină de neprevăzut. Și nu știi niciodată când vei fi tu. Fiți sănătoși și mergeți la doctor.

Citiți și:
Dr. Peter A. McCullough: De ce mulți medici susțin cu atâta zel vaccinarea împotriva covid-19
Raport criminalistic din Marea Britanie, semnalat de dr. Ana Maria Mihalcea: Evaluarea calitativă a compoziției vaccinurilor covid-19 Moderna, AstraZeneca și Pfizer: Nanoparticule de grafen cu autoasamblare

 

yogaesoteric
14 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More