Fauci recunoaște că ia lumină de la Bill Gates în pandemie, deși magnatul Microsoft nu are nici o pregătire medicală

Medicul Anthony Fauci și miliardarul filantrop Bill Gates au discutat frecvent în această perioadă, mai ales despre cum poate fi stopată pandemia.

Fauci și Gates se cunosc de mai bine de un deceniu, colaborând la eforturile de vaccinare ale Fundației Gates. Au lucrat împreună la Planul global de acțiune privind vaccinurile, unde Fauci se afla în consiliul de conducere. De asemenea, au lucrat împreună printr-o colaborare între Fundație și Institutele Naționale de Sănătate, menită să dezvolte terapii pentru HIV.

Vorbim mult despre aceste mutații ale virusului și despre ce va petrece”, a declarat Gates, a cărei Fundație Bill și Melinda Gates a băgat 1,75 miliarde de dolari în lupta împotriva covid-19, potrivit CNBC.

Diferitele variante de covid, care au apărut în Regatul Unit, Africa de Sud, Brazilia etc., se răspândesc mai ușor și mai repede. Deși noile variante nu afectează capacitatea de a diagnostica covid, „încurcă anticorpii”, a spus Gates. „Într-o anumită măsură, va afecta vaccinurile.

Gates a explicat că discută cu Fauci dacă „este necesar să creăm o nouă variantă a vaccinului”. Fundația Gates finanțează studii în Brazilia și Africa de Sud care vor produce date clare cu privire la necesitatea, sau nu, a unui nou vaccin, a spus el.

Miliardarul american a mai spus că doctorul Fauci și oamenii de știință din echipa Fundației împărtășesc adesea informații. De exemplu, Fauci se gândește la inovații științifice (cum ar fi cercetarea terapiilor cu anticorpi pentru covid) care ar putea să nu se afle în atenția Fundației. Aceasta poate oferi o perspectivă globală care să îndrume echipa lui Fauci, a spus el.

Este o colaborare utilă, pe care am avut-o întotdeauna”, a spus Gates.

Citiți și:
Bill Gates: nu credeți în guvern, credeți în mine
Coronavirus: o înșelăciune mondială concepută de OMS! Documentar difuzat la televiziunea elvețiană
Câteva observații pertinente, elementare care arată că de fapt ne confruntăm nu cu o pandemie, ci cu o sinistră pLandemie, ce este un război viclean al globaliștilor sadici, satanici, şi care este în mod evident dezlănțuit împotriva populației acestei lumi

 

yogaesoteric
4 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More