Filantropia Bill Gates este de fapt genocid mascat: 30.000 de fete indiene au fost folosite pe post de cobai pentru testarea unui vaccin anti-cancer

Fundaţia Bill şi Melinda Gates este lăudată în întreaga lume pentru filantropia de care dă dovadă, dar mare parte din actele de aşa-zisă binefacere pe care le face sunt experimente cu vaccinuri realizate pe oameni săraci, fără obţinerea consimţământului informat de la pacient. Sub pretenţia de a furniza îngrijiri de sănătate ţărilor din lumea a treia, Fundaţia Gates înşeală de fapt zeci de mii de familii, pentru a testa pe copii vaccinuri variate pentru companii farmaceutice.

Bogăţia imensă a lui Bill Gates obţinută din vânzarea de computere este redistribuită către cercetarea farmaceutică, iar corporaţii care încalcă drepturile omului cum ar fi Merck şi GlaxoSmithKline testează astfel noi vaccinuri pe mii de victime.

În India, campania de propagandă s-a desfășurat în plină forţă, iar nativii au fost instruiţi să-şi primescă „injecțiile” pentru „bunăstare”. Problemele de sănătate rezultate au fost notabile şi devastatoare, ridicând întrebări despre motivele sinistre ca stau la baza funcționării Fundaţiei Gates şi a acţiunii sale masive de susținere a vaccinărilor.

Sănătatea tinerelor fete s-a deteriorat rapid după vaccinul furnizat de Gates

În 2009, copiii tribului din districtul Khammam din Andhra Pradesh au fost adunați într-un loc şi li s-a spus că vor primi injecţii pentru sănătate. Chiar dacă Fundaţia Gates are fondurile necesare care le-ar putea facilita acestor triburi accesul la apă curată, servicii sanitare, nutriţie şi condiţii de viaţă mai bune, așa-zișii binefăcători în schimb îi împing pe localnici să-şi facă vaccinuri anti-HPV, numindu-le „injecții” pentru „bunăstare”.

Injecţia pe care au primit-o tinerele fete din zona respectivă a fost un vaccin anti-HPV fabricat de Merck şi administrat de departamentul de stat pentru sănătate. Fetele cu vârste între 9 şi 15 ani au fost instruite să stea la coadă pentru trei doze de vaccin. Pe măsură ce lunile treceau, sănătatea celor 16.000 de fete s-a deteriorat rapid. Cinci dintre ele au murit la scurt timp după aceea.

În Vadodara, Gujarat, alţi peste 14.000 de copii au fost supuşi testării. De această dată Fundaţia Gates şi-a împlinit „misiunea umanitară” de susținere a sănătăţii prin furnizarea de vaccin numit Cervarix, făcut de GlaxoSmithKline. Fără să realizeze nicio informare și fără să obțină consimțământul informat, Fundația Gates a constrâns oamenii din triburi să se vaccineze inducându-le ideea că injecțiile erau benefice și necesare. Când materialul viral, metalele grele și alți conservanți au fost injectați în tinerele femei aflate în dezvoltare, în organismul lor au apărut modificări drastice. Neavând idee că au fost înrolate în teste de vaccinuri, mii de tinere fete au fost injectate cu aceste substanțe experimentale despre care se presupunea că ar preveni cancerul cervical.

În loc să constate că sănătatea lor se îmbunătățește, așa cum li se spusese, tinerii din respectivele triburi au raportat numeroase și bizare efecte adverse la zile, săptămâni sau luni după vaccinare. Tinerele fete din India au pierdut în greutate, le-a scăzut apetitul şi rezistenţa fizică. Aceasta s-a petrecut deopotrivă și cu băieții care au fost vaccinați. Aman Dhawan, de 16 ani, nu avea habar că fusese înrolat în studiul despre vaccin. La puţin timp după injecţie el a început să-și piardă drastic din greutate şi energie, ca şi cum viaţa ar fi fost „suptă” afară din el. Aceeaşi problemă a apărut la fetele din Columbia, care au fost injectate cu acelaşi vaccin.

Activişti ai organizaţiilor non-guvernamentale vorbesc despre tinere fete care sunt folosite pe post de cobai pentru experimentele cu vaccinuri

Când reporteri pe teme de sănătate şi activişti ai diferitelor ONG-uri au vizitat Andhra Pradesh, ei au întâlnit peste 100 de fete care acum sufereau de convulsii epileptice, modificări severe de stare şi migrene. Toxinele care au fost în mod deliberat injectate în ele au cauzat şi alte probleme de sănătate cum ar fi menstruaţie timpurie, sângerări puternice şi crampe menstruale – probleme pe care nu le experimentaseră înainte la o asemenea severitate şi magnitudine.

Aceste experimente au fost începute de Organizaţia Non-Guvernamentală Program pentru Tehnologie Adecvată în Sănătate (PATH). Grupul s-a sincronizat cu Fundaţia Bill şi Melinda Gates pentru a testa vaccinurile împotriva cancerului cervical pe mii de tinere din India şi Africa. Fundaţia Gates s-a sincronizat cu acest ONG pentru a studia şi efectele vaccinurilor anti-rotavirus şi anti-pneumococic în Africa şi Asia.

Informatori din cadrul altui ONG, Sama, au mărturisit despre oroarea petrecută şi au dezvăluit ce avea loc de fapt acolo, relevând cum tinerele fete au fost folosite drept cobai pentru studiile cu vaccinuri, sub acoperirea că ar fi primit îngrijiri de sănătate. Sama a spus că cei care administrau vaccinul nu le informau despre nimic din ceea ce se petrecea în realitate şi nu le solicitau consimţirea informată înainte de a le vaccina. De fapt, autorităţile le-au cerut oamenilor să-şi pună amprenta (pe post de semnătură), tratându-i ca pe analfabeţi şi nu ca pe fiinţe inteligente ce beneficiază de drepturile omului.

Când miliarde de dolari sunt în spatele unei astfel de misiuni aşa-zis umanitare, autorităţile se supun fără crâcnire şi fac ce li se spune. Testarea de substanţe chimice şi viruşi pe subiecţi umani este foarte uşor de făcut în ţările lumii a treia unde viaţa umană pare a fi un consumabil banal.


Citiţi şi:

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

Vaccinările în masă au fost dezastruoase

Explozivul film Vaxxed – scos de la festivalul filmului de la New York!

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2017

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More