Forumul Economic Mondial solicită eliminarea dreptului de proprietate asupra vehiculelor private

În conformitate cu obiectivul său de pe agenda „Marii resetări” de a se asigura că oamenii obișnuiți „nu mai dețin nimic”, Forumul Economic Mondial pledează acum pentru eliminarea proprietății vehiculelor private.

Avem nevoie de o revoluție a energiei curate și avem nevoie de ea acum”, așa începe articolul WEF din 18 iulie, intitulat „3 abordări ale economiei circulare pentru a reduce cererea de metale critice”.

Dar această tranziție de la combustibilii fosili la energiile regenerabile va necesita rezerve mari de metale critice, cum ar fi cobaltul, litiul, nichelul, pentru a numi doar câteva. Lipsa acestor minerale critice ar putea crește costurile tehnologiilor energetice curate”, a continuat grupul globalist.

În continuare, WEF explică faptul că, deși extragerea mai multor „materiale virgine” este o „cale evidentă de urmat”, aceasta ar putea produce „consecințe nedorite” și, prin urmare, „este timpul să privim dincolo” de soluția actuală și să luăm în considerare „aceste trei schimbări de mentalitate” care pot „ajuta la reducerea cererii de metale critice”.

Prima dintre schimbările de mentalitate este de a încuraja oamenii să „treacă de la a deține la a folosi”. WEF afirmă că, întrucât majoritatea vehiculelor și a altor obiecte sunt lăsate nefolosite mai mult timp decât sunt folosite, „o mai mare partajare poate reduce proprietatea de echipamente nefolosite și, prin urmare, utilizarea de materiale”.

Pentru a permite o tranziție mai amplă de la proprietate la utilizare, este necesar să se schimbe și modul în care proiectăm lucrurile și sistemele”, explică grupul, menționând că o posibilitate este ca obiecte precum mașinile să folosească „profiluri de utilizator” care „creează o distincție între utilizarea profesională și cea personală pe același dispozitiv”, permițând astfel reducerea „numărului de dispozitive pe persoană”.

Un proces de proiectare care să se concentreze pe satisfacerea nevoii de bază, în loc să proiecteze pentru achiziționarea produsului, este esențial pentru această tranziție. Aceasta este mentalitatea necesară pentru a reproiecta orașele în vederea reducerii numărului de vehicule private și a altor utilizări”, adaugă organizația.

Citiți și:
Forumul Economic Mondial (WEF) te vrea, dar fără proprietare personală, fără intimitate și fără identitate
Covid-19 pregătește Falimentul Mondial. Proprietatea dispare prin „executarea silită” a Planetei. Omul Nou va fi falit și supus unei mâini de globaliști care dețin creanțele lumii
Scopul Planului Covid este unul singur: totalitarismul mondial

 

yogaesoteric
4 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More