Forumul Economic Mondial sugerează că există motive „solide și rationale” pentru microciparea copiilor și prezice că cipurile vor fi „accesorii la modă”

Dorind parcă să-și consolideze proasta reputație, Forumul Economic Mondial a publicat un articol în care sugerează că ar fi o mișcare „solidă și rațională” ca tuturor copiilor să le fie implantate microcipuri.

Da, chiar așa.

Ideea este promovată într-o postare de blog de pe site-ul elitei de la Davos, care discută despre viitorul realității augmentate și despre o „societate augmentată”.

Oricât de înfricoșătoare ar părea implanturile cu cipuri, acestea fac parte dintr-o evoluție naturală pe care au suferit-o cândva dispozitivele inteligente purtabile. Aparatele auditive sau ochelarii nu mai sunt stigmatizate”, argumentează articolul, uitând poate că ochelarii și aparatele auditive nu sunt încorporate în interiorul trupului și nici nu pot fi controlate de forțe exterioare.

Acestea sunt accesorii și chiar sunt considerate niște articole de modă. În mod similar, implanturile vor evolua până la a deveni un produs de larg consum”, scrie cercetătoarea Kathleen Philips, sugerând că se va apela la cultura mainstream și la persoanele cu influență pentru a promova cipurile implantabile ca fiind un simbol al statutului în ceea ce privește moda.

Articolul promovează ideea că augmentarea oamenilor este inevitabilă și că elitele globale este necesar să stabilească un monopol de putere asupra acestei tehnologii, pentru a o reglementa „etic”.

Mary Harrington: Epoca cyborg este deja aici, doar că nu este distribuită în mod egal
De ce etica este necesar să se afle la baza «erei augmentării». Augmentarea are capacitatea de a transforma societatea, dar trebuie să ne punem de acord asupra eticii utilizării acestor tehnologii
.”

Tehnologia are nevoie de „sprijinul, viziunea și îndrăzneala adecvate”, care, desigur, vor fi furnizate de stăpânii dumneavoastră tehnocrați, aceiași oameni care urmăresc cu disperare să cenzureze internetul pentru a nu putea fi criticați.

Tehnologia de augmentare va fi de ajutor în toate etapele vieții: copiilor într-un mediu de învățare, profesioniștilor la locul de muncă și vârstnicilor ambițioși. Există multe posibilități”, scrie Philips.

Ar fi indicat să implantați un cip de urmărire în copilul dumneavoastră?”, se întreabă omul de știință, adăugând: „Există motive solide și raționale pentru a face aceasta, cum ar fi siguranța.

Șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a scris în cartea sa The Great Reset (Marea Resetare) că cea de-a patra revoluție industrială va „duce la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”, despre care acesta precizează că implică microcipuri implantabile care îți pot citi gândurile.

În timpul reuniunii elitei globaliste de la Davos din 2022, directorul general al Pfizer, Albert Bourla, i-a explicat lui Schwab că în curând vor exista „pilule ingerabile” – o pastilă care va conține un mic microcip care va trimite un semnal wireless autorităților relevante, atunci când medicamentul a fost ingerat.

Jeremy Loffredo: Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, explică publicului de la Davos noile tehnologii ale Pfizer: «pilule ingerabile» – o pastilă cu un microcip minuscul care trimite un semnal wireless către autoritățile relevante atunci când medicamentul a fost ingerat. «Imaginați-vă conformitatea», spunea acesta.

Nu cu mult timp în urmă, cei care speculau asupra unui viitor în care toate acestea se vor produce ar fi fost respinși ca fiind adepții teoriei conspirației, dar acum cea mai vocală piață de desfacere a elitelor mondiale prezice că implanturile cu cipuri vor deveni în cele din urmă doar o marfă”, a scris Didi Rankovic.

O școală primară australiană a prezis că în 10 ani vor fi implantate „microcipuri în creierul elevilor”, după care au șters buletinul informativ care conținea profeția înfiorătoare.

Citiți și:
Ursula a anunțat noua Lege a microcipurilor: „nu există digitalizare fără cipuri”
Prof. dr. Virgil Păunescu: Suntem foarte aproape de momentul în care se vor instala cipuri în noi

 

yogaesoteric
6 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More