Prof. dr. Virgil Păunescu: Suntem foarte aproape de momentul în care se vor instala cipuri în noi

Vicepreședintele Academiei de Științe Medicale din România și coordonatorul Centrului OncoGen din Timișoara, prof. dr. Virgil Păunescu, a fost invitat la emisiunea realizată de prof. dr. Irinel Popescu – Academia de Sănătate, unde a vorbit, printre altele, de progresul tehnologic, cipuri și Elon Musk.

Virgil Păunescu

SUA, indiferent de ce se spune, păstrează un avantaj tehnologic față de Europa cam de 10-15 ani, poate în unele domenii și mai mult. Ei au un sistem pus la punct care încurajează.

Modelul Zuckerberg, modelul Elon Musk, îți arată că dacă ești creativ, găsești finanțare. Sistemul american permite să-ți găsești finanțare și ajungi la prima generație cel mai bogat om din lume. Poți să faci miliarde.

Elon Musk a început cu sistemul de plată online – PayPal-ul a fost primul produs cu care el a produs miliardare, a achiziționat Tesla, s-a apucat de mașini electrice… A reușit și după aia și-a propus să fie competitiv față de toate statele, să lanseze cea mai ieftină rachetă spațială.

După el s-au luat și cei de la Amazon. În momentul de față, compania lui Elon Musk lansează rachete la 20% din prețul statului, oricare ar fi statul: Rusia, America, China…”, a declarat Păunescu.

Pentru că Elon Musk „se mișcă acum spre inteligența artificială”, prof. dr. Virgil Păunescu a adus în discuție și cipurile.

Eu cred că o să stăm la coadă ca să ni le implanteze (cipurile). S-a ajuns foarte departe. Mai întâi ne-au arătat un porcușor cu un cip implantat în creier, nu știam ce anume face, apoi ne-au arătat, la șase luni, o maimuță care se juca cu tastatura. Și-a dat seama că poate să facă la fel doar gândindu-se, fără să atingă tastatura. Se gândea, iar calculatorul reacționa corect.

Suntem foarte aproape de momentul în care se vor putea instala cipuri care, de fapt, ne vor cupla la Internet și instantaneu vom avea la dispoziție o capacitate de gândire și de asimilare peste orice imaginație”, este de părere profesorul.

Poate să sune tentant pentru unii, și totuși, o minte criminală care știe mai multe rămâne o minte criminală.

Citiți și:
Celebrul regizor Nikita Mihalkov despre pandemie, cipuri, vaccin, criptomonedă și Noua Ordine Mondială (I)
Propaganda pentru acceptarea implantării de microcipuri
Parteneriat Pentagon-Intel pentru realizarea de microcipuri cu uz exclusiv militar

yogaesoteric
9 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More