Fotomodelul Erin Willerton a ajuns de urgență la spital după trei atacuri cerebrale și un cheag de sânge la nivelul gâtului, la doar 23 de ani, dar insistă că nu vaccinul covid e de vină

Vedeta concursurilor de frumusețe și prezentatoarea TV Amy Willerton a dezvăluit la începutul lunii iunie cum sora ei mai mică, Erin, a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit trei atacuri cerebrale și a dezvoltat un cheag de sânge la nivelul gâtului, informează The Sun. Erin recunoaște că făcuse „vaccinul” covid, dar neagă legătura dintre vaccinare și afecțiunile manifestate ulterior.

Într-o postare pe Instagram, tânăra de 23 de ani a detaliat calvarul cumplit prin care a trecut și cum a fost la un pas de a suferi o „operație de urgență pe creier”.

Aflată în curs de recuperare, Erin a împărtășit o fotografie în care apare întinsă pe patul de spital, în timp ce le povestea fanilor despre suferința avută la sfârșitul lunii mai.

Am încheiat luna mai cu 3 accidente vasculare cerebrale, un cheag de sânge la gât și o posibilă operație de urgență pe creier”, a scris ea pentru cei 256.000 de urmăritori ai săi.

Alexa, redă că sunt încă pe picioare”, a glumit ea, făcând haz de necaz.

Tânăra a postat mai multe fotografii cu ea în diferitele etape ale suferinței: în ambulanță, spre spital, pe patul de spital, dar și una cu ea în fața ușii salonului, gata să plece.

În timp ce fanii au umplut secțiunea de comentarii cu presupuneri că cheagul de sânge a fost cauzat de vaccinul coronavirus, Erin a insistat că nu a fost cazul.

Am văzut câteva comentarii despre vaccin, aș vrea să clarific faptul că cheagul de sânge nu a fost cauzat de vaccinul covid”, a răspuns ea, confirmând, totuși, că a făcut un „vaccin” covid.

Citiţi şi:
67 de cazuri de tromboză după vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca, identificate în Germania
Crește numărul de cazuri de miocardită în rândul adolescenților din SUA după rapelul cu Pfizer și Moderna

yogaesoteric
1 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More