Franța, un afacerist în vârstă, dar sănătos, și-a făcut o asigurare de viață de milioane de dolari, apoi a făcut vaccinul și a murit

Asigurătorul a spus că nu acordă despăgubiri pentru că vaccinul este un experiment medical, aspect de care el era conștient, iar alegerea lui a fost considerată oficial sinucidere.

În tribunal ajunși, chiar și judecătorii au decis la fel, motivând că efectele adverse au fost făcute publice și nu exista nicio șansă ca el să nu le fi știut, și că a făcut vaccinul de bună voie… drept urmare el a ales.

Nici sinuciderile și nici decesul survenit în urma unui experiment medical nu sunt acoperite de asigurare.

Dacă te gândești că asta nu o să se petreacă în SUA, este necesar să știi că deja consiliul asigurărilor de viață a spus că este posibil ca oamenii să nu fie despăgubiți pentru că acesta este un vaccin experimental.

***

Pe laptopul CARE NU EXISTĂ avem niște e-mailuri despre laboratoarele biologice din Ucraina CARE NU EXISTĂ și comisioanele CARE NU EXISTĂ aferente contractatelor CARE NU EXISTĂ susținute din fonduri publice ale SUA.

Banii rezultați CARE NU EXISTĂ au tranzitat niște off-shore-uri CARE NICI ELE NU EXISTĂ, off-shore-uri devoalate în Panama Papers.

Tranzacțiile de mai sus CARE NU EXISTĂ, intermediate de Hunter Biden, au condus la investigații din partea autorităților IRS PE evaziune fiscală CARE – ce să vezi – EXISTĂ.

PS. Dacă spui că există CEEA CE NU EXISTĂ, ești catalogat imediat putinist plătit în ruble.

Citiți și:
Dr. Steven Fishman – Cine va supraviețui holocaustului vaccinului?
Dovada că un mare asigurator nu îți asigură viața în fața complicațiilor vaccinului și a tratamentelor experimentale

 

yogaesoteric
23 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More