Fratele lui Justin Trudeau îl consideră pe acesta un teleghidat al lui Klaus Schwab și al Marii Resetări: Parcă ar oficia o magie neagră (III)

Toată această înșelătorie covidiană este un fenomen orchestrat la nivel global pentru profit și putere

Fratele vitreg al premierului canadian, Kyle Kemper – fiul lui Fried Kemper și al lui Margaret Trudeau, mama lui Justin Trudeau – a acordat un interviu rețelei Western Standard în care l-a portretizat pe fratele lui ca fiind un purtător de cuvânt al Marii Resetări a lui Klaus Schwab, a cărui școală de mini-dictatori a și urmat-o.

Citiți partea precedentă a articolului

Reporter: Că veni vorba despre ramificațiile financiare ale acestor cheltuieli pe care le tot facem, cea mai interesantă mi s-a părut discuția neîncetată despre extinderea sistemului nostru de sănătate, taxarea acestuia, faptul că nu există suficiente paturi de spital, că ar exista prea multe cazuri pentru capacitatea actuală a sistemului. Pe de altă parte, s-au cheltuit sute și sute de mii de dolari pe lucruri precum cele amintite de tine mai sus (vaccinuri, teste, măști etc.). Dacă am fi investit toți acești bani pentru a consolida sistemul sanitar, așa cum ne-au tot spus cei de la AHS: ne este depășită capacitatea, nu avem paturi suficiente, taxăm sistemul sanitar. În aceste condiții, nu mi se pare corectă concentrarea unidirecțională a resurselor.

Kyle Kemper: Se pare că totul a fost doar un spectacol, iar mass-media a fost prinsă cu scenarii prefabricate. Au implementat în ultimii doi ani protocoale demente și nu i-au lăsat pe pacienți să aibă rudele sau prietenii sau reprezentantul legal alături în spital. Ceea ce a facilitat ca bolnavilor să li se dea medicamente ciudate precum Remdesivir, după care să fie aduși în situația de a fi ventilați mecanic și, apoi, să moară. Iar dacă te uiți la sistemul american, și acolo încep să apară o mulțime de dovezi privind stimulente financiare pentru punerea bolnavilor pe ventilație mecanică și pentru declararea deceselor ca fiind de covid.

Sistemul spitalicesc este un sistem spitalicesc farmaceutic, iar sistemul de sănătate este de fapt un sistem de îmbolnăvire. Ai cărui angajați nu sunt acolo pentru sănătate. Vrei să le asiguri oamenilor sănătatea? Atunci de ce nu vorbești despre administrarea vitaminei D, care este o consecință a statului la soare, mai ales atunci când transpiri la soare. În lunile sărace în lumină solară, canadienii nu sunt încurajați să ia suplimente de vitamina D. Acesta este unul dintre motivele pentru care Canada are un sezon gripal asigurat, care începe în octombrie și merge până în ianuarie-februarie în fiecare an, mereu la fel. Oamenii au carențe de vitamina D, moment în care apar și se răspândesc îmbolnăvirile, iar sistemul nostru imunitar natural se luptă cu ele și devine astfel mai puternic și trecem prin această perioadă de boală, dar care presupune și o detoxifiere și curățare a organismului. Și eu am avut febră mare, o noapte întreagă am transpirat abundent, iar a doua zi m-am simțit bine. E în regulă, trecem prin aceste curățiri.

Dar cum s-a dorit să gestionăm toată situația? Oare acesta a fost scopul, de a ne asigura că locuitorii Canadei au sistemul imunitar întărit? Atunci ne erau necesare vitamina D, vitamina C, exerciții fizice, dietă… În loc de asta, ce au făcut? I-au închis pe oameni în case, obligându-i să se uite la filme, să nu vorbească unii cu alții, să-și comande mâncare, să cumpere și mai multă mâncare procesată, să continue să bea bere și alte băuturi alcoolice, poate chiar și droguri legale. Poartă-te în continuare prostește și nu-ți face griji, doar uită-te la filme pentru că sunt amuzante, pentru ce ai nevoie de mai mult?

R.: Iar în tot acest timp, starea sănătății psiho-mentale a majorității oamenilor a decăzut substanțial în toată țara, ba chiar în toată lumea, aproape că ne aflăm într-o criză de sănătate psiho-mentală mai mult decât orice altceva, dacă te uiți pe acele statistici care nu sunt raportate prea des.

K.K.: Cu siguranță! Și mai sunt și copiii. Unul dintre aspectele care mă dor cel mai tare e să știu că micuții mei sunt în Ottawa și merg în fiecare zi la școală cu masca pe figură, purtând măști din plastic sau material textil…

R.: Unde ești acum sunt impuse și acolo restricții?

K.K.: Aici în SUA n-am purtat mască decât în avion, cu ezitare. De fapt, chiar de la început am fost expus la infecția covid pe care a făcut-o Sophie Trudeau în martie 2020. Am luat-o foarte în serios timp de 14 zile, am adoptat toate acele măsuri prostești care se cer în cele două săptămâni, după care din a 12-a sau a 13-a zi deja presimțeam că asta nu e prea bine. Iar, apoi, în aprilie 2020 am înregistrat un videoclip în care spuneam lumii că toate astea (pandemia, restricțiile) vor fi folosite pentru a ni se lua drepturile. Și, uite, s-a ajuns la asta!

R.: Sunteți foarte activ pe Twitter și am văzut câteva postări interesante, precum și comentarii la postările pe care le face premierul Justin Trudeau. Se pare că ultimul comentariu la o postare de-a lui v-a cam adus ceva necazuri. Ați putea să explicați ce ați scris și ce s-a petrecut apoi?

K.K.: Da, cu siguranță. În clipa de față sunt interzis pe Twitter, sunt blocat timp de 7 zile, poate chiar mai mult, dacă așa va hotărî consiliul Twitter. L-am văzut pe fratele meu postând ceva de genul „76 de milioane de vaccinuri sunt administrate. Mergeți, grăbiți-vă să vă programați la vaccinare, vaccinurile sunt singura modalitate de a depăși pandemia”, iar eu am răspuns „#fakevaccine” (vaccin fals), deoarece nu conferă imunitate, nu oprește răspândirea virusului și, potrivit sistemului de raportare VAERS, a omorât mai mulți oameni decât toate celelalte vaccinuri din istorie, ale căror reacții adverse au fost raportate către VAERS. Sunt fapte dovedite statistic. Iar faptul că le-am denunțat m-a costat suspendarea de pe Twitter. În nici două minute am fost INTERZIS și BLOCAT.

R.: Credeți că fratele dumneavoastră, Justin Trudeau, e cel care v-a blocat?

K.K.: Nu știu daca a fost chiar Justin, nu cred că Justin e cel care postează pe contul lui oficial de Twitter, probabil că cei care-i administrează contul m-au raportat sau, folosind super-secretul „blue checkmark”, acel parteneriat public-privat al Twitter … nu știu, nu vreau să mă pierd în presupuneri, dar, acum sunt în situația asta și am toate motivele să merg mai departe …

R.: Când ați vorbit ultima dată cu fratele d-voastră?

K.K.: Ultima dată când l-am văzut era chiar înainte de izbucnirea pandemiei, când Sophie s-a întors din Europa și am avut cu toții o cină în familie, pe la sfârșitul lunii februarie 2020…

R.: Percepția mea despre mama d-voastră, Margaret Trudeau, cu care presupun că vorbiți destul de des…

K.K.: Eu și mama mea am avut o relație destul de plină de încercări, mi-a scris un SMS destul de urât în care-mi spunea că nu sunt suficient de trezit („woke”)…

R.: Ce-i asta, o insultă? Eu mi-aș fi imaginat-o pe mama d-voastră ca pe o mare liber-cugetătoare, din câte am citit despre trecutul ei. Oare împărtășește și ea, la rândul ei, viziunile lui Justin Trudeau?

K.K.: Este și ea o victimă a hipnotizării mediatice. Ultima dată când am văzut-o, fiecare televizor al ei era pornit pe CNN iar ea era convinsă că Trump este diavolul în carne și oase. Încă o dovadă despre puterea mass-mediei de a infiltra conștiința oamenilor. Plus că, puneți-vă în locul ei, dacă fiul d-voastră ar fi prim-ministru, ați fi cu siguranță mândră, ați vrea să-l susțineți în tot ceea ce face. Iar când ești atât de plonjată în mass-media, care are atât de multă influență asupra ta, dacă vin eu și spun ceva în contradictoriu, are imediat impresia că sunt suporterul lui Trump. Eu nu țin cu Trump, cred că și el a fost parte din toată treaba asta, a fost părtaș la divizarea profundă a oamenilor în ultimii 4 ani dinainte de a pleca, a întreținut divizarea între roșii și albaștri (republicani și democrați), polarizând societatea, fapt care se regăsește și în Canada.

R.: Pe viitor, aveți în plan să reveniți în Canada, sau numai după ce condițiile se vor fi modificat radical?

K.K.: Da, dacă se va renunța la ordinele de vaccinare obligatorie și se vor anula toate cerințele de vaccinare, precum și cele de testare care condiționează călătoria în nord, sper că mă voi întoarce în Canada. Ultima dată când am încercat s-o fac a fost în vara anului 2020. Soția și fiul meu sunt americani. Nu am avut încredere în companiile aeriene, deoarece atunci când zbori ai de-a face cu personalul de zbor care e învestit cu multă putere și, dacă ajungi să te confrunți cu persoana nepotrivită, riști să fii despărțit de familie la aeroport. Nu am vrut să-mi asum un asemenea risc. Așa că am luat autorulota și am condus de-a lungul întregii țări, în mijlocul „pandemiei”, începând din California, trecând apoi prin Texas și America centrală, unde mii de oameni se bucurau de sezonul estival fără nicio grijă, iar, pe măsură ce ne apropiam de Canada, totul devenea din ce în ce mai strict, cu oameni care purtau peste tot acoperitoarea facială…

R.: Mai am câteva întrebări. Este o petiție care circulă peste tot prin Canada prin care i se cere lui Justin Trudeau să facă un pas înapoi. Tu ai semna-o?

K.K.: Da, iar sfatul meu pentru el acesta este, să facă un pas înapoi, să iasă din situație. Ca o broască aflată într-o oală cu apă, pusă la foc și încălzită puternic. Ieși afară până nu te arzi!

Justin Trudeau

R.: Deci îl vedeți ca pe broasca din oală, nu ca pe omul care dă focul mai tare?

K.K.: Ei bine, e doar o metaforă. El se afundă tot mai tare și mai tare, declarațiile lui sunt tot mai tăioase, dezbinătoare, inconștiente, ar fi bine să plece sau cineva dintre consilierii lui să-i spună, orice om de bună credință și cu inima bună din grup ar fi necesar să-i spună să iasă afară din grup sau din partid. Nu-i nevoie decât ca vreo 10 dintre voi să se mute în celălalt partid pentru a avea un nou prim-ministru. Și dacă recunoști că partidul albastru e totuna cu partidul roșu, poate doar cu o nuanță diferită, ar fi necesar să vă uitați spre partidul violet și să vă orientați spre alți oameni, precum Bernier și Hilier. De ce să nu resetăm sistemul politic canadian cu forțe noi care nu sunt înrobite corporatocrației globaliste? Asta e ceea ce simt că ar fi necesar să se petreacă. Nu am răspunsuri exacte, dar am idei și pot să văd că există speranță, Canada e o țară extraordinară, producem și avem atât de mult, atunci când toți canadienii lucrează împreună pentru a da formă Canadei, vrem să vedem o Canadă prosperă și îmbelșugată. Putem s-o facem, putem transforma visul în realitate! Dacă suntem hipnotizați să credem în roșu și albastru, stânga și dreapta, politică identitară, mentalitatea deficitului, controlul conștiinței prin frică, o viziune asupra lumii care ne este prezentată prin micul ecran, prin canale și programe de televiziune, atunci avem probleme.

De aceea cred că e important ca oamenii să continue să vorbească cu alți oameni, să pună întrebări grele, dar să fie sinceri și delicați. Să fie foarte blânzi în abordare, urmărind să vindece, deoarece un obstacol imens a fost creat și nu cred că este necesar să avem spânzurători în masă ori linșaje sau violențe pentru a-l depăși. Cred că e cu adevărat important să nu avem violențe. Violența nu va fi răspunsul în acest caz. Violența nu ar face decât să le dea mai multă putere (asupritorilor). Știind asta, Convoiul care va fi în Ottawa la acest sfârșit de săptămână, toată lumea care ne privește și se pregătește să meargă acolo să fie atentă că vor exista agenți provocatori, care vor fi pe poziții, se vor strădui să incite la violență, vor avea bolovani și vor încerca să intre în mijlocul oamenilor… Dacă sunt aduse echipele de revoltă, la fiecare două sute de oameni de-ai lor vor fi probabil doi sau trei dintre ei costumați în anarhiști care cară bolovani.

R.: Exact asta eram pe punctul să vă întreb, credeți că vor infiltra oameni?

K.K.: Da, desigur, ei cu asta se ocupă.

R.: Ați auzit că Justin Trudeau a anunțat azi că a fost în contact apropiat cu cineva care avea covid și că se va auto-izola… probabil la mare distanță de locul unde Convoiul va manifesta în Ottawa…

K.K.: Da, ce ridicol! A zis că va fi acasă, probabil la rezidența sa de la Harrington Lake. Dar acea locuință este cu două intrări.

R.: Am observat că lumea pe Twitter vă bate apropouri să ieșiți în față, ca și cum ați fi rămas deoparte sau v-ați ascunde. Ce le transmiteți celor care vă acuză că n-ați vorbit suficient despre ceea ce se petrece în Canada și care insinuează că și d-voastră vă ascundeți?

K.K.: Da. Nu mă ascund. Sunt chiar aici și simt că mi-am afirmat adevărurile în care cred. Poate că oamenii vor mai mult, poate cred că eu dețin soluția. Fac și eu ce pot. Dar, înainte de toate, îmi întrețin familia. Sunt un antreprenor, nu sunt stipendiat de nicăieri, muncesc din greu să produc pentru familia mea. Nu sunt politician, nu am vreun salariu special și nu sunt susținut pentru a-mi promova ideile. Tot ce fac este din inimă, de unde adresez aceste cuvinte, voi continua să o fac și să vorbesc liber pentru că, până la urmă, este esențial să rămânem neclintiți și să respingem frica și dezamăgirea care ni s-au inoculat din stânga și din dreapta.

R.: Un ultim comentariu aș vrea să vă cer. Să zicem că Justin Trudeau se uită la noi chiar în acest moment. Ce ați dori să-i spuneți?

K.K.: Parcă am răspuns deja la această întrebare! I-aș spune: „Justin, destul înseamnă destul!”. Orice te-a adus până în punctul ăsta, orice ai făcut, orice au ei (despre tine), recunoaște că ești în poziția asta și nu ai, după cum spuneam și mai devreme, decât două-trei opțiuni: să continui această șaradă, să te retragi și să ieși din această șaradă sau să abrogi și să dai pe față și să reconectezi lumea și să vindeci rănile. Ai ajuns într-un punct în care lumea e furioasă, supărată și disperată. Iar noi ne dorim o Canadă puternică și liberă! Guvernarea e a poporului, de către popor și pentru popor. Respectă poporul! Respectă-i diferențele de opinie. Recunoaște că aceste chestiuni nu au fost supuse dezbaterii. Dezbaterea se află la baza unei societăți libere: exprimarea liberă, comunicarea și dezbaterea. Deci… tu știi că eu te iubesc. Chiar te iubesc! (dar nu sunt de acord cu tine).

R.: Vă mulțumesc că ne-ați împărtășit astăzi perspectiva d-voastră asupra situației, știu că ați părăsit Canada, dar mă bucur că ne-ați destăinuit câteva aspecte din interiorul familiei și al relației pe care o aveți cu prim-ministrul nostru. Ne luptăm, ca țară, cu dezbinarea. Deci cuvintele d-voastră și atitudinea conciliantă pe care o aveți ne-au prins bine.

Un alt interviu, două săptămâni mai târziu

Întrucât interviul de mai sus îi fusese luat fratelui premierului Trudeau cu o zi înainte de ajungerea Convoiului Libertății la Ottawa, atașăm mai jos și un alt interviu dat de același Kyle Kemper pe 10 februarie, în cadrul The Alex Jones Show, citat de InfoWars.com.

Citiți și:
Planul de resetare al Canadei dezvăluit de un membru al Partidului Liberal din Canada
Justin Trudeau, premierul Canadei, introduce cea mai nefastă lege a cenzurii din orice democrație occidentală

 

yogaesoteric
11 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More