Fraudă la alegerile din Franța?

Frauda electorală franceză face 2020-ul american de rușine

S-au găsit milioane de buletine de vot pentru Le Pen nenumărate

Dacă luăm în considerare că alegerile din SUA din 2020 au fost fraudate, nu este nimic în comparație cu alegerile false care tocmai au avut loc în Franța.

Emmanuel Macron, fost bancher Rothschild și „Tânărul Lider Global” al Forumului Economic Mondial, a fost încoronat „învingător”, dar milioane de alegători Le Pen și-au pierdut buletinele de vot și drepturile în aprilie.

În Franța, dacă un buletin de vot este deteriorat, acesta nu este luat în considerare. Așa că instituția politică, ce era disperată să-l instaleze pe Macron în funcție pentru încă cinci ani, a aranjat distrugerea a milioane de buletine de vot Le Pen.

În urma unui scenariu ciudat de asemănător de la ultimele alegeri prezidențiale din Franța din 2017, dovezile care circulă pe Twitter arată aceeași problemă care s-a ridicat la acea vreme – buletinele de vot deteriorate.

În 2017, UK Daily Mail a raportat că ar fi existat 4,2 milioane de „buletine alterate” raportate de autoritățile electorale, un număr enorm într-un scrutin în care au votat un total de 36 de milioane de persoane.

Un buletin de vot alterat este un buletin de vot care are semne străine pe el, este deteriorat/rupt deci inacceptabil și nu poate fi numărat. În mod obișnuit, buletinele de vot alterate în SUA nu depășesc 1%.

În 2017, raportul Regatului Unit a presupus că 4,2 milioane de oameni din Franța și-au stricat propriile buletine de vot, speculând că:

Se estimează că un record de 12% dintre alegătorii francezi și-ar fi stricat buletinele de vot – aparent descurajați de ambii politicieni [Macron și Le Pen], care nu sunt membri ai partidelor dorite de populație.”

UK Guardian a scris: „Numărul de voturi alterate și rata de abținere au fost, de asemenea, alarmant de ridicate”. Dar nu este disponibil un număr exact de buletine de vot deteriorate.

De ce autoritățile nu vor să comunice numărul exact de voturi respinse din motiv de alterare?

Stephen Lendman relatează că în 2017:

Doar buletinele de vot ale lui Le Pen au apărut deteriorate sau distruse, niciunul care era pentru Macron”.

Lendman spune că se pare că Macron a câștigat din nou „în stil vechi”.

Și acum, ca și la alegerile precedente, numele lui Le Pen este însoțit în mod constant de descrierea „extrema dreaptă”, chiar dacă Macron scapă de orice descriptor prejudiciabil. Cu toate acestea, Le Pen respinge „Frexit”, similar cu Brexitul Marii Britanii din UE, și spune că nu ar plasa trupele franceze „nici sub o comandă integrată NATO, nici sub o viitoare comandă europeană…

Le Pen îl numește pe Macron o „marionetă globalistă”.

Interesant este de asemenea că sondajele pre-electorale îi arătau pe Macron și Le Pen umăr la umăr, cu o mică marjă de eroare, chiar în data de 10 aprilie.

Buletinele deteriorate prezentate în videoclipul de mai jos sunt toate pentru Le Pen, și toate au fost „stricate” cam în același loc.

Citiți și:
Tone de dovezi arată că alegerile din SUA au fost fraudate
Iată toate modurile prin care s-au furat alegerile în SUA
Marine Le Pen la un pas de Macron în sondaje

 

yogaesoteric
23 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More