Furtuna care vine

Trăim în timpul Marii Prefaceri – o perioadă extraordinară și fără precedent în istoria evoluției umane. În secolul 21 vor exista multe momente în care ne vom confrunta cu forțele haosului și cu declinul. Modul în care răspundem unor astfel de momente ne va dicta viitorul personal și chiar viitorul speciei noastre.

Ideile de mai jos sunt oferite drept sursă de inspirație. Reflectați asupra lor și lăsați-le să pătrundă în viața voastră, pentru ca atunci când vor apare momentele de mare intensitate, să intrați în furtună pregătiți și cu un spirit de profundă încredere și iubire.

  1. Momentele de provocare scot întotdeauna în evidență cele mai strălucitoare ființe

Intrăm într-o perioadă în care vor fi multe provocări de înfruntat, atât la nivel personal, cât și colectiv. În astfel de momente frica se răspândește ca un foc de paie și majoritatea oamenilor intră în modul lor implicit de supraviețuire. Cu toate acestea, cei care au lucrat asupra universului lor lăuntric de mulți ani deja și s-au transformat spiritual, au acum prilejul să strălucească, să se expansioneze și să-și împărtășească strălucirea cu alții. Lumea se transformă și în astfel de momente oamenii au nevoie de conducători care să ofere un exemplu personal. Este un moment extraordinar de spargere a vechilor tipare și de creștere exponențială a frecvenței de vibrație a vieții voastre.

În adâncul mulțimii, un uriaș adormit se trezește, iar din inima lui izvorăște lumină și iubire. Dacă recunoașteți adevărul acestor cuvinte, atunci mai este necesar să știți și că acesta este timpul vostru – timpul pe care l-ați așteptat în tăcere toată viața.

  1. Cea mai profundă ghidare interioară a voastră este singura temelie pe care vă puteți baza

În vremuri de prefaceri sunt puține aspecte exterioare pe care să vă puteți baza, așa că, locul natural în care poate fi găsită stabilitatea este în interior. Cu cât mai temeinic sunteți ancorați în cea mai înaltă frecvență a ghidării voastre interioare, cu atât mai mult alții vor gravita spre voi în astfel de momente. Când majoritatea se retrage și este îngrijorată, atunci este necesar ca voi să fiți cei care își asumă riscuri – și să aveți încredere în cea mai profundă cunoaștere cu privire la cine sunteți și de ce vă aflați cu adevărat aici pe această planetă. În interiorul ADN-ului vostru există o profundă puritate – acum este momentul să o lăsați să strălucească cu adevărat.

Acum este momentul să vă despărțiți de turmă și să-i lăsați să vadă imensa vitalitate și iubire care era latentă în voi. Acum este momentul să dezlănțuiți întreaga forță a iubirii voastre asupra lumii!

  1. Într-un grup mare, există putere – atrageți-vă aproape adevărații aliați

Evoluția noastră colectivă se apropie de o răspântie. O ramificație duce către viitor și una duce către trecut. ADN-ul care nu se adaptează noilor impulsuri evolutive va părăsi treptat lumea. Astfel, vechiul ADN este purificat și șters din fondul genetic global, ceea ce va conduce în viitor la un inevitabil declin al populației la nivel global. Sunt șanse ca această energie veche să nu se retragă în liniște. Pe de altă parte, noul ADN este necesar să-și construiască structuri în planul material – și, prin urmare, va apărea o nouă viziune asupra lumii – în știință, tehnologie, economie și guvernare. Dar toate acestea vor lua timp.

Ceea ce este de primă importanță acum este să recunoașteți și să vă alăturați acelor forțe care se lasă transformate.

Acum este timpul mitic al reunirii clanurilor – reprezentat de ADN-ul care va construi un nou tip de om – spiritual, social și psihologic. Prin urmare, este necesar să știm unde să ne investim energia. Energia care refuză să evolueze ne va epuiza resursele, așa că, este nevoie să-i dați pur și simplu drumul cu grație.

Tot felul de moduri noi de a vă asocia cu alții devin posibile. Nu este cazul să ne fie teamă de calea comuniunii – a alianței. Adevărata alianță ne va permite o mai mare libertate creatoare în loc de mai puțină.

Când un grup se reunește în jurul aceleiași înțelegeri de o frecvență înaltă, ființele umane din acel grup își accelerează enorm de mult creșterea.

Există noi formațiuni fractale de ființe umane care așteaptă să lucreze împreună, așteaptă să-și împărtășească geniul personal, resursele și rețelele în afara vechiului model competitiv. Așadar, acordați-le atenție celor din jurul vostru și mai ales acelor relații speciale înrădăcinate într-o încredere dincolo de cuvinte și devotament natural. Aceste relații vor fi o sursă de mare putere interioară pentru voi și, mai mult de atât, vă arată calea de urmat. Lucrați cu astfel de persoane, întâlniți-vă în mod regulat, contemplați scopul mai înalt prezent în aceste relații și aveți încredere în visul care apare din această iubire.

  1. Prosperitatea rezidă în Esențial

O transformare probabilă care va avea loc în acest secol este o cea a echilibrului de putere. Banii vor începe să-și piardă puterea în lume și cei căsătoriți cu ei se vor stinge. Există un avantaj imens al acestei transformări. Ne invită pe fiecare dintre noi să luăm în considerare ceea ce este esențial. Este un timp de mare purificare și renunțare. Unul dintre cele mai profunde adevăruri ezoterice este: „așa cum faci ceva, așa faci totul”. Sunt atât de multe domenii ale vieții noastre în care energia este folosită pentru aspecte neesențiale. Prin urmare, este crucial să cunoaștem ce este cu adevărat esențial.

Frumusețea, de exemplu, este esențială. Banii cheltuiți pentru frumusețe – adică pe aprecierea frumuseții interioare, sunt la fel de esențiali pentru voi ca mâncarea.

Lumea este prinsă de neesențial și, totuși, tânjește după esențial. Cheia pentru atingerea prosperității este să-i conduceți pe alții spre frumusețea lor interioară. În perioada care urmează vom vedea adevăratele culori ale tuturor. Unii vor simți sărutul Grației, alții vor întâlni focul dizgrației. Grația va coborî mai întâi oriunde comunitatea este unită și puternică. În general, oamenii sunt înclinați către a face compromisuri, dar singurul aspect pe care nu este cazul îl compromiteți vreodată este integritatea.

Integritatea cuplată cu răbdarea întotdeauna va invoca puterea Grației.

În timpurile care urmează, lăcomia va diminua. Excesul este combustibilul mutației, astfel încât peste tot vom vedea acest exces ars – în portofelele oamenilor, în stilul lor de viață, în emoțiile lor, chiar și în trupurile lor. Acumularea împiedică curgerea energiei, iar adevărata prosperitate trăiește în curgere. Pe de-o parte, banii sunt primiți; pe de altă parte, banii sunt împărțiți, dați, investiți, reciclați, savurați. Economia este supraponderală, populația este supraponderală, planeta geme! Această „grăsime” este minunată pentru că ea alimentează Marea Prefacere. Prin urmare, este înțelept să vă uitați cu atenție la viața și la comportamentul vostru și să vedeți unde acumulați grăsime.

Este o perioadă de renunțare și, chiar dacă arderea grăsimii ar putea durea, rezultatul este întotdeauna minunat – vă veți simțiți extaziați.

  1. Intrați în extazul furtunii

Fiți siguri. Vine o furtună mare. Va fi o mare nesiguranță, pesimism și reacții de frică. Vânturile ne împing deja în casă. Prin urmare, trebuie este important să vă gândiți cum veți face față acestui uragan?

Aveți o singură alegere – să vă contractați sau să vă expansionați. Să supraviețuiți sau să fiți luați pe sus.

Desigur, furtuna nu va dura o veșnicie, dar după ce a trecut, lumea va arăta diferit. Acesta nu este doar un alt ciclu socio-economic. Este sfârșitul unui întreg ciclu de cicluri. Această furtună poate să ne lovească sau nu cu toată forța în plan material – sunt aspecte pe care nu le putem ști. Ceea ce este sigur, este că această furtună vine în interior, în adâncul substructurii genetice și aurice a întregii omeniri. În acest secol, o ușă se va închide și sigilarea acestei uși va determina cine rămâne în joc și cine pleacă. Acest adevăr este nevoie să fie înțeles mai degrabă la nivel colectiv decât la nivel personal. Nimic din toate acestea nu este personal. Spiritul Gaiei este necesar să construiască o nouă formă și pentru a face aceasta este necesar să selecteze doar anumite șiruri de ADN din fondul genetic global. Ceea ce va rămâne în urma acestui proces, va diminua pur și simplu de la sine.

Există forțe karmice puternice care lucrează în lume. Deoarece nu putem vedea încă ceea ce renaște în planul material, aceasta face ca această prefacere să fie cu atât mai înspăimântătoare pentru majoritatea oamenilor. Și totuși, nu este deloc înfricoșătoare.

Este cea mai minunată, frumoasă și dulce perioadă din întreaga istorie a omenirii.

Îmbrățișarea mamei este tandrețe pură în timp ce-și privește puii ieșind din ouă. Ea știe că mulți dintre ei nu vor reuși niciodată, dar mai știe și că aceasta este perfect natural.

În fiecare dintre noi există un derviș, iar acest derviș s-a născut pentru momente ca acestea. Dervișul iubește furtuna. El intră în furtună cu brațele larg deschise și simte goana fulgerului tunând prin inima și sufletul lui. Pentru derviș, furtuna este extaz. El se predă complet puterii sale rotative elementare și astfel obține acces la ochiul mistic din miezul acesteia. Aici, în ochiul furtunii, totul este liniștit și pașnic. Natura ființei este pe deplin îmbrățișată.

Astfel este necesar să intrați în spiritul epocii viitoare – dintr-o stare de profundă relaxare și centrare lăuntrică. Așadar, nu uitați niciodată aceasta – fiți dervișul și nu fugiți niciodată de furtună închizându-vă în casă. Relaxați-vă în dinamismul său rotitor și bucurați-vă de goana noilor forțe pe măsură ce acestea explodează în lumea voastră. Chemați-le spre voi și găsiți liniștea tot mai adâncă a centrului – ochiul care știe și vede că totul este iubire și iubirea este totul.

Citiți și:
Cele patruzeci de legi ale iubirii
Eckhart Tolle – Rămâi conștient în fața adversităților

 

yogaesoteric
11 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More