George Soros ar putea fi în sfârșit declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE

 

Controversatul om de afaceri George Soros ar putea fi declarat terorist în SUA, zeci de mii de americani au semnat deja în acest scop o petiție pe site-ul Casei Albe. Pentru a putea fi luată în considerare de Casa Albă, numărul semnatarilor trebuie să fie 100.000.

Pe site-ul petitions.whitehouse.gov se spune că „George Soros a încercat în mod intenționat și continuu să destabilizeze și să comită acte de revoltă împotriva Statelor Unite și a cetățenilor săi. Programele finanțate de Soros au contribuit la colapsul sistemului constituțional al SUA și la dezvoltarea unei influențe nesănătoase asupra Partidului Democrat și a unei mari părți din guvernul federal al SUA.”.

Potrivit theepochtimes.com, Soros a fost finanțator-cheie pentru multe revoluții din toată lumea și a jucat un rol decisiv în colapsul unor monede naționale, inclusiv în faimosul atac asupra lirei sterline. În SUA, Soros a ajutat organizarea opoziției față de președintele Donald Trump.

Potrivit petiției, Soros aplică un model terorist similar celor propuse de radicalul marxist Saul Alinsky.

Soros, un personaj cu mari interese în România

Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat în România o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de „societate civilă”, necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze în mod major deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

Enumerăm doar câteva din ONG-urile apărute după 1990: Soros Advising and Placement Center, Soros Educational Advising Center, Uniunea pentru Reconstrucția României, Centrul de Parteneriat pentru Egalitate, Centrul pentru Dezvoltare Economică, Fundația Concept, Centrul pentru Drepturile Omului – București, Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH), Asociația Pro Democrația, Societatea Academică Română etc, care la rândul lor au „născut” alte ONG-uri.

Finanțările lui Soros către rețeaua sa de ONG-uri din România s-au efectuat ori prin intermediul vehiculelor sale financiare din străinătate, cum este CEE Trust – un ONG-mamă, care a direcționat bani în toate statele din estul si centrul Europei unde magnatul american avea interese, ori prin Fundația Soros deschisă la București, care acum se numește Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.


Citiți și:

Soros acuzat de incitare la ură și violență rasială și de destabilizare statală 
Adevărata față sinistră a lui Soros începe să fie cunoscută 
ONG-urile lui George Soros trebuie să fie urgent interzise în România! 

 

yogaesoteric
16 octombrie 2017

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More