Gheorghe Piperea: „Așa cum „butonul” ARN poate fi comutat pentru a da viață lungă și tinerețe, poate fi comutat pentru a întrerupe viața”

Shinya Yamanaka a primit premiul Nobel în 2012. Lucrarea premiată a fost, rezumativ, explicația unui coctail de 4 gene (factorii Yamanaka) care pot transforma orice celule diferențiate – nervoase, hepatice, renale, sanguine etc. – în celule-sușe (stem) pluripotente, apte să se transforme în orice alt tip de celule diferențiate. Mai e nevoie doar de o „genă-comutator/întrerupător”, care va fi activată, la un moment dat, cu o substanță oarecare. De exemplu, un paracetamol. Astfel, se pot vindeca foarte multe și intratabile boli. Mai mult chiar, se poate obține prelungirea vieții și întinerirea.

Ce spune referitor la vakseenul cu ARN mesager Jean-Marc Lemaître:

Recentele progrese realizate în domeniul vaccinurilor cu ARNm [notă: care progrese? Că nu mai sunt bune la nimic aceste seruri… Poate ca experiment la scară planetară pentru viitoare alte terapii genetice…] or să ne permită să ne tratăm de bătrânețe [văzută ca o boală, iar nu ca o stare naturală].

Putem să ne imaginăm că vom recurge la microvezicule conținând ARN reprogramant (purtător al genelor de tip factor Yamanaka). Va fi de ajuns să injectăm aceste microvezicule în sistemul circulator sanguin pentru ca un astfel de ARN să se poată duce în toate celulele și să le reprogrameze.

Evident, pentru a face ceea ce li se comandă prin click-ul colectorului de date cu caracter medical și genetic (pe care le-am pus la dispoziția sa în mod inconștient, „pentru siguranța noastră”).

Cărăușul va putea fi, desigur, un adenovirus modificat genetic, prin gain of function (câștig de funcție).

Doar că cineva va avea această cheie a (re)combinării celulelor pe mână.

Așa cum „butonul” ARN poate fi comutat pentru a da viață lungă și tinerețe, poate fi comutat pentru a întrerupe viața. Societatea actuală a devenit suficient de câinoasă și amorală pentru ca populații întregi de indezirabili și nesupuși să poată fi țintite în vederea „întreruperii”.

Cei care le doreau „medievalilor” moartea în chinuri, pentru că se opuneau experimentului genetic (înțeparea) și psihologic (masca pe figură) al plandemiei, să se gândească acum dacă nu cumva or să pice și ei în loturile populațiilor indezirabile.

Cei care cred că pot cumpăra această amortalitate cu bani, să se gândească dacă au bani pentru toți cei la care țin, că nu chiar toți sunt plini de bani și resurse. În plus, să se gândească dacă nu cumva profilul lor digital, arhicunoscut acum sub forma codului QR, a fost cântărit și găsit neglijabil, deci, dispensabil, de către cabala care a furat destinul omenirii.

Mene mene tekel upharsin.

Domnul a numărat zilele împărăției tale și le-a pus capăt; ai fost cântărit în balanță și ai atârnat puțin.” (Daniel, 5:25)

PS. A se vedea, pentru detalii, Les Echos din 28 februarie 2022 (articolul Viellir, est-ce encore une fatalité?)

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
Bourla: Prin vaccinuri vom înlocui ADN-ul uman cu unul sintetic!
Bill Gates, Microsoft, vaccinurile cu ARNm și complotul global pentru a face ca ADN-ul uman, sinteza proteinelor și funcția imunitară să devină un sistem de operare programabil

 

yogaesoteric
8 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More