Globalitarianism: Goliat vs. David

În ultimele alegeri din SUA (și nu numai) a fost vorba despre Goliat contra poporului, iar Goliat a făcut tot ceea ce i-a fost în putere, inclusiv foarte multe ilegalități și fapte imorale, pentru a înfrânge poporul.

Goliat este numele generic pentru un conglomerat de giganți care încearcă să impună un viitor globalitarian oamenilor de peste tot: Corporații Globale, Instituții Financiare Internaționale (FMI, Banca Mondială etc.), Partidul Comunist Chinez, Giganții Social Media (Google, Facebook, Twitter etc.), Marile, i.e. falsele, Instituții de Presă (CNN, MSNBC etc.). De partea cealaltă este voința populistă a oamenilor.

Goliat este clădit pe Mândria și infanticidul sistemic. Prima este dependentă de al doilea. Prin închinarea la sine ca la un zeu narcisist, Mândria își sacrifică propriii copii pe altarul pe care și l-a ridicat. În SUA, Mândria a insistat ca toată lumea să fie nevoită să plătească taxe pentru infanticid la cerere. Chiar și aceia care cred că uciderea copiilor este ceva înfiorător sunt forțați să plătească. Nu există libertatea de a alege altceva.

Din acest motiv Joe Biden a numit Polonia un regim totalitar, deoarece guvernul de acolo a ales să prevină sacrificarea copiilor. În schimb, este puțin probabil să-l auzim pe domnul Biden numind China un regim totalitar, chiar dacă Partidul Comunist Chinez a ucis zeci de milioane de adulți și nenumărate milioane de copii prin avorturi forțate. Pentru domnul Biden, un slujbaș credincios lui Goliat, China este un tovarăș indispensabil în înfăptuirea globalitarianismului total.

Dacă această confruntare între Marea Putere și micul om pare descurajantă, aflați că la fel i se părea Imperiul Sovietic lui Soljenițîn. Imperiile apar și dispar. Goliații sunt uciși. Sau cel mai adesea se sinucid din cauza propriei lor slăbiciuni. Dar sunt întotdeauna înlocuiți de alte imperii și alți Goliați. Oamenii se găsesc mereu sub bocancul celor puternici. Așa a fost dintotdeauna.

Tot ceea ce avem de făcut pentru a rezista în fața răului este să trăim virtuos. Putem face asta prin fiecare dolar/euro/leu cheltuit. Să urmărim să-l înfometăm pe Goliat, cheltuind banii noștri, de câte ori este posibil, într-o manieră care să-l slăbească. Să știm că fiecare ban este un vot și votăm în fiecare zi. Astfel putem face lumea un loc mai bun prin fiecare bănuț cheltuit. Astfel punem umărul la lupta contra lui Goliat în fiecare zi din viața noastră și ne iubim aproapele.

Așadar să nu credem că aceste ultime strigăte groaznice ale lui Goliat arată sfârșitul lumii. Singurul sfârșit al lumii care ar fi necesar să-l preocupe pe fiecare dintre noi este sfârșitul lumii care survine pentru fiecare dintre noi atunci când murim. Atunci lumea se va dezintegra pentru noi, iar noi vom fi judecați după principiile celeilalte lumi, pe care principii acestei lumi o detestă.

Este necesar să fim cu ochii pe linia de finiș. Să ne păstrăm comoara în rai, acolo unde nu va pieri și să nu investim în deșertăciunea lumii și în puterea ei temporară și temporală. Să ne aducem aminte că suntem soldații lui Hristos în Biserică. De asemenea să ne reamintim nouă și celorlalți că bătălia finală a fost câștigată deja de către Împărăția Cerurilor. Dacă ne luptăm bine și curajos în această luptă temporară împotriva puterii temporare a lui Goliat, nu avem de ce să ne facem griji și nu avem nimic de pierdut în afara lanțurilor!

Citiți și:
‘Marea Resetare’, respinsă de americani. Sondajul care arată că suveranitatea națională este superioară globalismului
Marea ruptură. Trăim astăzi într-o lume dominată de o singură ideologie, un fapt istoric unic, ideologia unui singur partid globalist
Interviu cu Jean Tardy despre Marea Resetare: «O formă de control social complet» (I)

yogaesoteric
2 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More