Google Home nu știe să răspundă cine a fost Iisus Hristos, dar îi recunoaște pe Allah, Buddha și Satana

Este cea mai cunoscută figură din istoria omenirii, dar nu și pentru Google Home, care nu știe să răspundă cine a fost Iisus Hristos.

Utilizatorii de Internet au postat videoclipuri ale produselor Google care refuză să răspundă la o simplă întrebare: Cine este Iisus Hristos? Revoltați, aceștia au acuzat Google Home de filtrarea deliberată a rezultatelor pentru a se potrivi propriei agende. Ei spun că, în ciuda faptului că nu oferă nicio informație despre Iisus, Google Home dă răspunsuri detaliate atunci când este întrebat despre Allah, Buddha, Muhammad și Satana, scrie Daily Mail.

Când a fost întrebat „Cine este Iisus Hristos”? răspunsul general de la Google Home a fost „Nu sunt sigur cum pot să vă ajut în acest sens”.

Un alt dispozitiv inteligent, Alexa de la Amazon, a afirmat că Iisus este „un personaj fictiv”, când a fost întrebat de un utilizator.

Este destul de înfricoșător, este ca și cum Google i-a eliminat pe Iisus și pe Dumnezeu din această lume inteligentă virtuală”, a spus producătorul David Sams pentru Fox News.

Sams a explicat că Google Home știa cine este el, dar nu l-a identificat pe Iisus. „Google Home știa cine sunt eu, dar nu știa cine este Iisus și cine este Dumnezeu”, a spus Sams.

Nu știu dacă există vreun vrăjitor care ia aceste decizii sau dacă este vorba de un fel de supraveghere, dar indiferent ce se află în spate, situația este necesar să fie rezolvată imediat”, a spus el.

Google Home vorbește despre Iisus când este întrebat despre Cina cea de Taină sau despre Sf. Petru, susțin alți utilizatori. „Știe cine sunt Sfinții Petru și Pavel și ceilalți apostoli, dar nu vorbește despre Hristos, Iisus, Iisus Hristos. Absolut mic”, a scris un utilizator.

Muhammad, Buddha, Koresh (liderul unei secte religioase – n.red.), toți aceștia sunt recunoscuți. Ca ateu, asta mă jignește”, a scris utilizatorul.

Google Home este un dispozitiv conectat la internet care poate prelua comenzi vocale. Raspunde la întrebări, poate să redea muzica solicitată. Acționează ca motorul de căutare Google, doar că primește numai comenzi vocale.

Citiți și:
Aberații la CNN: „America este necesar să înceapă să predea că Iisus nu era alb ci negru sau brunet, că arăta mai degrabă ca un musulman”
Dispozitivul inteligent Alexa sperie utilizatorii: Începe să râdă malefic noaptea
Difuzoarele inteligente de la Google, prinse că ascultă mai mult decât ar fi necesar. Detaliul care le-a dat de gol

 

yogaesoteric
19 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More