Guvernele lumii practică tortura și genocidul! Ambele interzise prin Convenții internaționale!

Afectarea psihologică a populației de către guvernele lumii este foarte profundă.
Frica este în toate.
Frică de celălalt.
Frică de virusuri.
Frică de boli.
Frică de a respira.
Prelungirea fricii este tortură. Tortura devine traumă!

Extras din Convenția împotriva torturii şi altor pedepse şi tratamente cu cruzime, inumane sau degradante, adoptată la New York la 10 decembrie 1984 (Textul actului publicat în M.Of. nr. 112/10 oct. 1990!)

Art. 1 pct. 1. În sensul prezentei convenţii, termenul tortură înseamnă orice act prin care se provoacă unei persoane, cu intenţie, o durere sau suferinţe puternice, fizice ori psihice, mai ales cu scopul de a obţine de la această persoană sau de la o persoană terţă informaţii sau mărturisiri, de a o pedepsi pentru un act pe care aceasta sau o terţă persoană l-a comis ori este bănuită că l-a comis, de a o intimida sau de a face presiuni asupra ei ori de a intimida sau a face presiuni asupra unei terţe persoane, sau pentru oricare alt motiv bazat pe o formă de discriminare oricare ar fi ea, atunci când o asemenea durere sau astfel de suferinţe sunt aplicate de către un agent al autorităţii publice sau de orice altă persoană care acţionează cu titlu oficial sau la instigarea ori cu consimţământul expres sau tacit al unor asemenea persoane. Acest termen nu se referă la durerea ori suferinţele rezultând exclusiv din sancţiuni legale, inerente acestor sancţiuni sau ocazionate de ele.

Art. 2 pct. 2. Nicio împrejurare excepţională, oricare ar fi ea, fie că este vorba de starea de război sau de ameninţări cu războiul, de instabilitate politică internă sau de orice altă stare de excepţie, nu poate fi invocată pentru a justifica tortura.

Art. 2 pct. 3. Ordinul unui superior sau al unei autorităţi publice nu poate fi invocat pentru a justifica tortura.

Articolul 14. Fiecare stat parte garantează, în sistemul său juridic, victimei unui act de tortură, dreptul de a obţine reparaţie şi de a fi indemnizată în mod echitabil şi de o manieră adecvată, inclusiv mijloacele necesare pentru readaptarea sa cât mai complet posibil. În cazul decesului victimei ca urmare a unui act de tortură, avânzii-cauză (succesori în drepturi, n.red.) ai acesteia au dreptul la despăgubiri.

Prezentul articol nu exclude niciun drept la despăgubiri pe care l-ar putea avea victima sau orice altă persoană în virtutea legilor naţionale.

Citiți și:
Comitetul consultativ britanic pentru știință recunoaște că a folosit frica pentru a controla oamenii
Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19

yogaesoteric
6 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More