H.D. Hartmann despre starea de criză: propune preschimbarea României într-o fermă de creștere a soldaților pentru a fi vânduți unei comande străine

A naționaliza pentru scopuri de război copiii unei țări este un act criminal absolut

Proiectul de lege privind starea de criză (lăsând la o parte analfabetismul lingvistic grav care dovedește lipsa de școală generală a lui Ciucă și a generalilor lui) naționalizează resursele umane ale României pentru a le pune la comandă străină. Practic oricine din România va putea fi, împotriva voinței sale, luat cu arcanul de armata română, făcut carne de tun și trimis sub comandă străină în războaiele altora.

O asemenea aberație propune transformarea României într-o fermă de creștere a soldaților pentru a fi vânduți unei comande străine și folosiți pentru războaiele altora. Așa cum avem ferme de animale pentru produse alimentare, proiectul de lege propune transformarea României în fermă de creștere a soldaților care, în numele unei urgențe (de orice tip) pot fi trimiși la cererea unor forțe străine în teatre de război. Practic devenim furnizor național de mercenari.

Este un furt de țară prin naționalizarea copiilor României. Numai o conștiință decerebrată, absolut analfabetă și plină de ură la adresa poporului român putea să propună așa ceva. Proiectul de lege va duce la dispariția statală a României pentru că toți părinții își vor muta copii în străinătate și vor renunța la cetățenia română. Drept urmare România va fi demografic depopulată în numai câțiva ani. Asemenea aberații depășesc orice imaginație hitleristă, stalinistă, maoistă și se înscriu în seria finală a degenerării umane.

A naționaliza pentru scopuri de război copii unei țări este un act criminal absolut. Cineva din Statul Paralel Românesc dorește să fie mareșal al unei armate de mercenari. O nebunie criminală la adresa României și națiunii române.

Numai și pentru că a fost scris acest proiect de lege, conform legilor în vigoare în România, persoana sau persoanele implicate ar fi cazul să fie imediat anchetate pentru subminarea Constituției României.

Așa ceva nu am putut crede că voi citi vreodată într-un proiect de lege! Ca să vedeți de ce au tras și cu dinții ca să avem prim-ministru un general de armată, ca în dictaturile din America de Sud, unde își fac americanii de cap cu resursele popoarelor respective, cam cum vor ei.

Nu a fost nimic întâmplător, toți au știut ce urma să se petreacă, de aceea ni l-au pus pe Ciucă moț!

Atenție ce au de gând să facă trădătorii aceștia!

În proiectul de lege întocmit de guvern, pentru a legifera situația de criză, proiect de lege pe care parlamentul e pregătit să îl voteze la urgență și în unanimitate, ca oile, așa cum a votat, tot fără cap, pe repede înainte, și mizeria de Lege 55, a stării de alertă, prevede la art. I, alin 2, că situațiile de criză vor fi gestionate de Ministerul Apărării.

Ca mai târziu, la art. IV să ne spună că același Minister al Apărării poate preda comanda unei forțe militare străine care conduce operațiunea militară pe teritoriul țării noastre.

Serios? Mai citiți o dată, vă rog frumos, ce vor aceștia! Cu alte cuvinte, dăm România, de bunăvoie, cu tot ce are ea, inclusiv proprietatea privată, pe tavă, americanilor care vor conduce vreo operațiune militară cam când vor ei, pe teritoriul României. Să te ții rechiziționări de case, de afaceri, confiscări, tot ce prevede. Putem spune „Pa!” la orice resurse vreți voi.

Acum vedeți la ce a folosit propaganda deșănțată, pe toate posturile, 24/24, despre cât de gravă este situația din Ucraina? De ce în războiul din Iugoslavia, care a fost cu mult mai sângeros, nu a apărut nimic în presă? Pentru că acum se pregătește furtul unor țări, furt pregătit cu mult timp în urmă, mână-n mână cu rușii, ca de obicei. […]

Autor: H.D. Hartman (analist politic și jurnalist), martie 2022

Notă: Am ales să publicăm acest articol, deși proiectul de lege privind starea de criză nu a fost aprobat, datorită poziției tranșante față de ideile criminale cuprinse în această inițiativă legislativă, care nu ar fi fost cazul să fie vreodată menționate în spațiul public.

Citiți și:
Peste jertfele și suferințele noastre, o șleahtă de profitori s-a ridicat, a pus stăpânire pe țară și iarăși ne-a robit! – Mărturisirile fostului deținut politic Nicolae Purcărea (I)
Dan Puric: Ce avem noi la preşedinţie este un xerox al Uniunii Europene, premiat că a eşuat corabia numită România
Stările de criză sunt, alături de încercările spirituale, nişte modalităţi necesare de trecere de la o etapă evolutivă la alta

 

yogaesoteric
24 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More