Haaretz: Teste de ADN au arătat că Hitler avea origini evreiești și africane

Führerul „nu s-ar fi bucurat” să afle că ar fi fost mai mult membru al unui trib berber decât un superman arian.

Adolf Hitler s-ar putea să le fi datorat mai mult raselor „subumane” pe care a încercat să le extermine, decât compatrioților săi „arieni”, după cum reiese dintr-o nouă descoperire publicată în Belgia.

În cadrul unei cercetări efectuate pentru Knack, o revistă în limba flamandă, jurnalistul Jean-Paul Mulders a luat urma rudelor în viață ale lui Hitler din Austria, țara natală a Führerului, precum și a celor din Statele Unite.

Rezultatele acestui studiu sunt surprinzătoare”, a declarat Ronny Decorte, un genetician intervievat de revista Knack. „Nu l-ar fi bucurat pe Hitler.” Geneticienii au identificat grupuri de cromozomi numite haplotip, „amprente genetice” care definesc populațiile.

Potrivit lui Mulders, E1b1b, haplotipul dominant al lui Hitler, este relativ rar în Europa de Vest – dar mai pronunțat la aproximativ 25% dintre greci și sicilieni, care se pare că au dobândit genele din Africa: Între 50% și 80% dintre nord-africani împărtășesc haplotipul dominant al lui Hitler, care este deosebit de răspândit în special în triburile berbere din Maroc, Algeria și Tunisia, precum și printre somalezi.

Poate și mai surprinzător este faptul că al doilea haplotip dominant al lui Hitler este cel mai des întâlnit la evreii ashkenazi.

Descoperirile sunt fascinante dacă le privim din perspectiva viziunii naziste asupra lumii, care atribuia o prioritate atât de extremă noțiunilor de sânge și rasă”, a declarat Decorte.

Knack a declarat că va înainta acum o petiție către arhivele guvernului rus, pentru punerea la dispoziție a unui maxilar uman înfășurat într-o pânză îmbibată în sânge, recuperat dintr-un buncăr din Berlin, unde se crede că Hitler s-a sinucis, și despre care se crede că a aparținut Führerului, cel care visa la crearea unui superman nazist.

Pentru știința modernă, nu mai există rase”, a spus Decorte. Acest tip pur de „superman” și programele de reproducere naziste pentru perfecționarea acestei „purități”, au fost simple invenții.

Articol publicat pe 24 august 2010 de Haaretz.

O şi mai veche așa-zisă „teorie a conspiraţiei” sună cam aşa:

Maria Anna Schicklgruber, mama lui Alois Hitler, bunica lui Adolf Hitler a lucrat în casa lui Salomon Mayer von Rothschild. După ce a rămas însărcinată, a părăsit casa născându-l pe Alois, căruia nu i se ştie nici până azi cine îi este tatăl natural.

Bănuind ceva, dictatorul Austriei, Engelbert Dollfuss (1892-1934) a făcut investigaţii şi unii autori chiar consideră că ar fi descoperit nişte documente compromiţătoare conform cărora baronul era bunicul lui Hitler. Nu ştim ce a descoperit el, dar cert este că a fost asasinat de către agenţi nazişti în 1934.

Citiți și:
Cum a fost posibil Hitler?
„Mein Kampf”, cartea lui Hitler, studiată de membrii Batalionului Azov
Supraviețuitoare a holocaustului din Ucraina Vera Sharav: „Hitler de atunci, ca și conducătorii de acum, se supunea oficialilor din domeniul sănătății”

 

yogaesoteric
22 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More