IKEA nu se mai ocupă de mobilă, ci de ce se petrece în dormitorul homosexualilor

De la vânzarea rafturilor din rumeguș presat și până la promovarea limbii de lemn a ideologiei gender nu mai e decât un pas!

IKEA România, care se autodescrie pe Facebook ca „magazin de mobilă”, a semnalizat recent prin două postări că vrea să devină un gardian ideologic în domeniul „iubirii”, făcând reclamă steagului și stilului de viață arborate de homosexuali, într-o țară majoritar creștină și care a desfășurat un referendum de modificare a Constituției în privința definirii căsătoriei ca uniune doar între o femeie și un bărbat.

[Steagul curcubeu ridicat în fața magazinelor IKEA] Astăzi este IDAHOT – Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei și începutul campaniei noastre „Iubirea există și în afara celor patru pereți”.

Ne consolidăm angajamentul pe care îl avem pentru a crea un mediu de lucru incluziv în care toți colegii noștri LGBT+ se simt bine-veniți, respectați și apreciați pentru cine sunt.

În calitate de companie care este ghidată de viziunea de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni, simțim responsabilitatea și privilegiul de a putea susține o schimbare pozitivă a societății în acest sens. IKEA.ro/IDAHOT ”, a scris IKEA pe pagina de facebook a „magazinului de mobilă” din România, care vinde emoții pentru a propaga favorabil în conştiinţa colectivă o ideologie pierzătoare de suflete.

Postarea a suscitat peste 1700 de comentarii, scindând publicul între cei care felicită inițiativa și cei care o contestă.

Când vă axați pe faptul de a include doar anumite categorii, s-ar putea în consecință să respingeți pe cei din alte categorii. Iar asta este discriminare și favoritism”, a scris Liliana-Ileana Obreja-Oancea.

Să cumpere de la voi doar cei cu steagu-n suflet! (sau în altă parte)”, alt mesaj pentru cei de la IKEA.

De ziua Familiei aţi arborat ceva?! – Nu!
De ziua României?! De Sărbătorile Religioase sau tradiționale? – Nu.
De ziua persoanelor cu autism?! De ziua persoanelor cu dizabilităţi ?! – Nu.

Sigur, pot trăi şi fără Ikea, iar cardul meu Ikea family îl vezi găsi tăiat la intrarea principală a magazinului începând cu ziua de azi.
PS. Şi dacă aveţi impresia că sunt „un client” whatever… vă rog să vedeţi tranzacţiile din ultimii 2/3 ani.
Câteva zeci, dacă nu sute de milioane…

Ăştia de nu ştiu nici măcar ce sex au stau cu părinţii…”, a scris Aureliu Surulescu la comentarii.

Crezând că au rupt facebook-ul în două cu postarea lor, activiștii de la IKEA au revenit cu o nouă postare pe aceeași temă: „Lumea este mai luminoasă, mai veselă și un loc mai bun pentru a trăi atunci când este plină de echitate, incluziune și respect. IKEA.ro/IDAHOT”.

Această din urmă postare are „doar” 310 comentarii, majoritatea dezaprobatoare, existând însă și remarci favorabile sau intervenții ale unor activiști care îi ceartă pe creștinii fideli predaniei biblice.

Am aprecia sa vă ocupați în continuare de mobilă și covoare și canapele, nu sunteți o autoritate morală. Sunteți ca vedetele de film care au impresia că chiar contează părerea lor despre ecologie sau politică. Nu sunteți în domeniu și punct!”, a scris Opruța Lidia.

Vedeți-vă de rafturile și de oalele voastre! Lăsați propaganda pentru că este cine să o facă, și chiar o face, în mod exagerat și agresiv”, le-a transmis Ioana Ioana vânzătorilor de mobilă.

Curând și o campanie BLM marca ikea. Haideți, puteți, la câți bani încasați. Un fleac!”, îi sfătuiește Ligia Deborah.

Eu nu vreau să fac parte din familia voastră colorată!”, concluzionează Ciprian Georgescu.

O urmă de adevăr există în mesajul din ultima fotografie postată de IKEA: „Ne ascundem doar de soare”: Iisus Hristos, Soarele dreptății, cel care este „Calea, Adevărul și Viața”, este cel de care se ascund acești făptuitori cu mândrie ai fărădelegii. În viața pământească, ucenicind la bătrânul Iosif, meșteșugul învățat de Iisus a fost tâmplăria. Iudeii Îl numesc cu ciudă „fiul teslarului”. Să ne mobilăm conștiința cu învățătura Fiului Omului, nu cu minciunile propovăduite de „vânzătorii” de mobilă!

Și, da, orice nevoie ați avea, CUMPĂRAȚI DE LA ROMÂNI!

Citiți și:
Fișa de nazist a fondatorului IKEA, unul dintre beneficiarii răpirilor de copii din Finlanda
Imagine șocantă! Muzeul LGBT România promovează pedofilia pe pagina sa de socializare
Pe timp de pandemie, UE promovează intens agenda LGBT profitând de neatenția cetățenilor

 

yogaesoteric
24 iulie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More