Vosganian: „Vaccinarea nu mai are legătură cu pandemia, e marketing ca la Coca-cola”

Comentariu fulminant, dar argumentat, al fostului ministru al Economiei și Finanțelor – „Vaccinul devine un obiectiv în sine, indiferent dacă molima scade – vom avea destule doze să vaccinăm și locuitorii de pe alte planete”.

Fostul ministru al Economiei și Finanțelor, Varujan Vosganian, face un comentariu incendiar: „Se pare că vaccinarea anti-covid începe să nu mai aibă legătură cu pandemia de covid”.

Vaccinul devine un obiectiv în sine, indiferent dacă molima scade în amploare, o politică tipică de marketing, ca în cazul sticlelor de Coca-cola”, scrie fulminant Vosganian.

Celebrul scriitor și om politic exemplifică: „Noi speram ca până anul viitor viața să reintre în normal. În schimb Pfizer își mărește producția de doze pentru acest an de la 2,5 miliarde la 3 miliarde, iar pentru anul viitor anunță o producție de 4 miliarde de doze (creștere de program de la 3 miliarde)”.

Adunați și vaccinurile produse de alte companii și veți vedea că vom avea destule doze să vaccinăm și locuitorii de pe alte planete”, scrie Vosganian.

Iar contrastul cu care încheie Vosganian mesajul pune pe gânduri opinia publică: UE a făcut un contract care depășește cu mult necesitățile!

Dacă nu știați ce vă așteaptă, aflați că Uniunea Europeană încheie doar cu Pfizer un contract valabil până în 2023 pentru… 1,8 miliarde de doze, la o populație adultă de cca 350 milioane de locuitori”, scrie Varujan Vosganian.

Citiți și:
Varujan Vosganian acuză: Discriminarea devine politică oficială în România, iar campania de vaccinare, o formă de represiune și șantaj
Mike Whitney: Virusul a fost creat pentru vaccin, nu vaccinul pentru virus

 

yogaesoteric
24 iulie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More