În anul 1983, Fauci a încercat să răspândească isteria în masă în ceea ce privește SIDA

Cel mai fals „doctor” al Americii, Anthony Fauci, are o boală. Iar această boală este caracterizată de frica de alte ființe umane, de frica de intimitate și de dorința narcisistă de a impune aceste frici tuturor celorlalți în numele „prevenirii bolilor”, o șmecherie pe care o vinde de peste 40 de ani.

În anul 1983, Fauci a dat un interviu despre virusul SIDA, în care a susținut că un contact ocazional, cum ar fi o îmbrățișare sau o strângere de mână, ar putea transmite virusul între prieteni și membrii familiei. Vă sună cunoscut?

Dacă da, înseamnă că Fauci încă mai face la fel și astăzi. Se pare că Fauci se ocupă de alarmism de aproximativ o jumătate de secol, prezentând în mod constant cel mai recent virus, încercând în același timp să sperie oamenii și să-i facă să se teamă de alți oameni, ca și cum toți ceilalți ar fi un fel de vector ambulant al bolii.

Urmăriți mai jos respectivul interviu, în limba engleză, pentru a vedea cum îi plăcea lui Fauci să se dea mare, așa cum o face și astăzi, despre ceea ce crede că știe despre virusuri:

După cum veți vedea în mod clar, lui Fauci îi plăcea să se audă vorbind pe atunci, la fel ca astăzi. Și, la fel ca astăzi, lui Fauci îi plăcea să vorbească în cercuri, folosind cuvinte sofisticate, fără să spună aproape nimic cu adevărat substanțial.

Acest sindrom a evoluat în ultimele câteva luni”, alerta Fauci în ’83 cu privire la SIDA. „Se pare că, pe măsură ce trece fiecare lună, sau chiar săptămână, aflăm un pic mai multe despre cum poate ieși din constrângerile sale epidemiologice inițiale”.

La început, după cum știți, s-a considerat că boala este limitată la comunitatea homosexuală masculină și apoi la consumatorii de droguri intravenoase, iar apoi am început să vedem că sunt atinse grupuri precum haitienii, hemofilicii, ceea ce are ca implicații posibilitatea transmisiei prin transfuzii de sânge.”

Fauci a mințit în legătură cu SIDA, iar acum minte în legătură cu coronavirusul.

Bine, și ce s-a petrecut apoi, poate vă întrebați? Nu prea multe. Virusul SIDA despre care vorbea Fauci în ’83 nu s-a materializat niciodată în modul în care a spus Fauci că o va face – la fel cum coronavirusul Wuhan (covid-19) de astăzi nu s-a materializat niciodată așa cum a spus el.

Când ai o situație pe care o vedem aici… în care copiii, contactele din gospodărie, fie ale unor persoane cu SIDA, fie ale unor persoane cu risc ridicat de SIDA, au într-adevăr, cel puțin un număr semnificativ dintre ei au ceea ce pare a fi un sindrom identic cu sindromul SIDA, asta îți spune că este foarte posibil ca simplul contact intim în afara contactului sexual sau calea de transmitere sanguină să fie un mecanism posibil prin care această boală poate fi transmisă”, a declarat Fauci în mod eronat.

Implicațiile pentru răspândirea chiar și la alte grupuri în afară de sugari și copii [sic] devin ceva ce este necesar să fie luat în calcul. Cred că va avea un impact major asupra gândirii noastre cu privire la care vor fi limitele reale ale acestui sindrom.”

Când a fost întrebat în mod specific cum se poate transmite SIDA, Fauci a răspuns: „Doar contactul apropiat obișnuit pe care îl vedem în relațiile interpersonale normale”.

Este adevărat? Bineînțeles că nu. Dar când a spus vreodată Fauci ceva adevărat? Aproape niciodată.

Citiți și:
Isteria SIDA a anticipat isteria covid
Fauci și covid-ul
Jurnalist american despre erorile lui Anthony Fauci: «Avem vreun motiv special să credem că se pricepe cu adevărat?»

 

yogaesoteric
2 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More