Premierul Ungariei, Viktor Orban: Educația din școli nu este cazul să fie în conflict cu dorințele părinților, numai ei pot decide în privinţa educaţiei sexuale a copiilor

Premierul de la Budapesta, Viktor Orban, a apărat noua lege de protecție a minorilor de homosexualitate și transgenderism, afirmând că este în concordanță cu dorințele părinților din țara sa.

Orban a scris un articol pe site-ul său oficial, în care a explicat că legea este contestată doar de liberali, fapt care întărește convingerea că „liberalul este de fapt un comunist cu studii”, scrie agenția MTI.

Reacția lui Orban a venit după ce șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a declarat „îngrijorată” de noua lege adoptată de Budapesta.

Acum, bat clopotele în Europa din cauza noilor legi care, pe de o parte, pedepsesc aspru pedofilii, iar pe de altă parte, ne protejează radical copiii”, a scris prim-ministrul ungar, adăugând că degeaba mişcarea este eternă, acum, sloganul nu mai este „Proletari din toate ţările, uniţi-vă!”, ci „Liberali din toate ţările, uniţi-vă!”. „Acest aspect nu face altceva decât să întărească convingerea central-europeană că, în prezent, liberalul este de fapt un comunist cu studii”, a notat premierul Ungariei.

Viktor Orbán a mai scris că „actuala campanie a stângii împotriva Ungariei este o dovadă în plus că, astăzi, stânga este duşmanul libertăţii, deoarece doreşte corectitudinea politică definită de ei, în loc de libertatea de exprimare, şi doresc hegemonia opiniilor pentru ei, în locul pluralismului de opinii”.

Noua lege din Ungaria nu intră în conflict cu nicio idee măreaţă sau cu legislaţia europeană”, a precizat Orban. Acesta a subliniat că noua lege ungară prevede clar că numai părintele poate decide în privinţa educaţiei sexuale a copiilor.

Educaţia din şcoală nu poate fi în contradicţie cu voinţa părintelui, poate fi doar complementară, forma şi conţinutul ei este necesar să fie definite cu precizie şi este necesar să fie legată de consimţământul părinţilor”, a scris politicianul.

Părinţii se aşteaptă, pe bună dreptate, ca pornografia, masturbarea, homosexualitatea şi programele de schimbare de sex să nu fie disponibile pe platforme pe care copiii noştri le folosesc fără restricţii”, a continuat prim-ministrul Ungariei. Aceste limitări este, de asemenea, necesar să fie stabilite cu precizie chirurgicală, a adăugat Viktor Orbán.

Acesta a subliniat că nimeni nu intervine, în Ungaria, faţă de modul în care trăiesc adulţii. În opinia noastră, persoana adultă nu este cazul să dea socoteală de viaţa sa în faţa unei autorităţi lumeşti, „ci în faţa scaunului de judecată al Bunului Dumnezeu, când va veni momentul”, a scris prim-ministrul, subliniind că legea din Ungaria, prin urmare, nu face referire la viaţa şi la obiceiurile sexuale ale adulţilor cu vârsta peste 18 ani şi nici la viaţa lor publică de adulţi. Ba mai mult, în contextul european, a remarcat politicianul, societatea ungară este unul dintre popoarele europene cele mai angajate în libertatea şi toleranţa semenilor.

Citiți și:
Răspunsul Ungariei după ce Olanda i-a spus că n-are ce căuta în UE: Nu vrem să plecăm, vrem să salvăm Uniunea de ipocriți!
Ungaria ferește copiii de ideologia LGBT. Reacție uluitoare a Bruxellesului. Ce vrea să facă UE

 

yogaesoteric
2 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More