În direct la BBC, un cardiolog faimos a dat de pământ cu serul anticovid: „E momentul să oprim vaccinarea. Implică un risc cardiovascular”

BBC s-a delimitat de afirmațiile celebrului dr. Aseem Malhotra

BBC l-a invitat pe cardiologul dr. Aseem Malhotra să vorbească despre probleme medicale, doar că, în timpul interviului, acesta a spus telespectatorilor că există „o mulțime de date care leagă vaccinurile de problemele cardiace”, relatează Life Site News.

A fost pentru prima oară când s-a auzit așa ceva la BBC, au comentat telespectatorii britanici.

Prezentat de Lukwesa Burak, interviul a început cu subiectul pastilelor anticolesterol. După ce a contestat un ghid recent al Institutului Național pentru Sănătate și Excelență în Îngrijire (NICE) privind statinele (medicamentele pentru colesterol), Malhotra a beneficiat de ocazie pentru a spune publicului BBC că vaccinurile anti-covid pe bază de ARNm „implică un risc cardiovascular”.

Vaccinul a ajutat cu siguranță persoanele care prezintă un risc ridicat, dar acum ar fi firesc să fim liniștiți, pentru că varianta care circulă nu este cu adevărat mai rea decât gripa”, a susținut el. „Este într-adevăr momentul să punem pe pauză administrarea vaccinului.

Malhotra, care a fost vaccinat, a relatat despre cum a început să analizeze mai îndeaproape această problemă atunci când tatăl său, în vârstă de 70 de ani, perfect sănătos, a murit în urma unui atac de cord inexplicabil și s-a constatat că avea îngustări severe ale arterelor coronare.

El a efectuat apoi propria sa analiză a datelor și a purtat discuții cu experți și a ajuns la concluzia că, pe lângă eficacitatea slabă, riscul cardiovascular al vaccinurilor era suficient de ridicat pentru ca acestea să fie suspendate până la o anchetă amănunțită.

Deadline relatează că BBC s-a distanțat ulterior de acest material printr-o declarație în care a precizat că Malhotra „a făcut afirmații neprovocate despre vaccinul anti-covid mRNA. L-am rugat apoi pe profesorul Peter Openshaw, care reprezintă consensul științific copleșitor cu privire la acest vaccin, să fie intervievat în direct pe acest subiect, iar acesta a contestat și a respins afirmațiile făcute.

Citiți și:
Tot mai mulți medici cer investigații suplimentare pentru populația vaccinată anti-covid după mai multe cazuri de tromboze, atacuri cerebrale și infarcte!
Risc dublu de infarct după vaccinările Moderna și Pfizer

 

yogaesoteric
17 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More