Tot mai mulți medici cer investigații suplimentare pentru populația vaccinată anti-covid după mai multe cazuri de tromboze, atacuri cerebrale și infarcte!

Numărul tumorilor, a infarctelor și a atacurilor vasculare cerebrale a crescut alarmant în România, iar trombozele au devenit, deja, ceva obișnuit pentru spitale. Dr. Oana Secară spune pentru ziarul Național că, deși nu se recunoaște încă oficial aceasta, există o legătură clară de cauzalitate cu vaccinarea anti-covid. ARN mesager învață organismul să se atace singur, susțin medicii, care cer autorităților un screening al populației vaccinate, într-un demers disperat de a salva viețile oamenilor.

Tehnologia ARN mesager este dezastruoasă pentru că învață organismul să se autoatace, ne spune dr. Oana Secară. Aceasta arată că efectele adverse ale vaccinului anti-covid au condus la o creștere uluitoare a numărului de tumori, infarcte, atacuri vasculare cerebrale și tromboze și că nu se știe dacă acest proces se va opri sau ce factori îl prelungesc sau îl pot stopa.

Din păcate, medicii nu pot trata cauza, pentru că deja cauza este scăpată din mână, ei tratează efectul și urmăresc să contracareze lipsa de oxigen care a apărut la nivelul țesuturilor afectate. Deci cauza, adică autoatacul de pe endoteliul vascular, rămâne. Tratamentele ar fi necesar să fie făcute înainte de a apărea ischemia acută. Această populație care a primit produsul ARN mesager este necesar să fie supravegheată cu foarte mare atenție și să fie urmărite toate modificările care apar în timp. Ar fi indicat să se facă un fel de screening la toate persoanele vaccinate, care doresc, bineînțeles, să vedem dacă există aceste modificări sau evoluții într-o direcție periculoasă. Vorbim de investigații medicale periodice, în etape. Și atunci poate am reuși să identificăm măcar o parte dintre persoanele care dezvoltă astfel de patologii”, a declarat dr. Oana Secară. Medicul atrage atenția că în toate spitalele sunt persoane cu efecte adverse de la vaccinul anti-covid, dar nimeni nu vorbește despre ele, deși procentul este de peste 50%, cu diferite grade de gravitate.

În momentul în care vorbim despre prevenție la fenomene vasculare, obstrucție, formare de trombi, infarctarea anumitor teritorii, este bine să se folosească gama naturistă, evident, cu indicații medicale, susțin specialiștii. Există analize specifice care se fac, dar fără bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, costurile, care sunt mari, vor fi suportate din buzunarul pacientului.

Sigur, problemele ar putea fi subclinice și să nu fie depistate la analize, dar să apară, la un moment dat, în manifestările lor grave. Pacienții au dreptul la evaluări periodice, decontate de casele de asigurări, dar ei nu au aceste informații cu privire la ce urmăresc cardiologii, neurologii, când este vorba despre cineva la risc. Și medicii de familie ar putea recomanda aceste investigații, dar fără suspiciuni, fără un motiv, nu pot face asta. Teoretic pot invoca efectele adverse ale vaccinului, dar, practic, depinde foarte mult de felul în care văd ei tot contextul și depinde de felul în care abordează comunitatea medicală acest aspect”, spune dr. Oana Secară.

Potrivit acesteia, mulți medici nu fac legătura cu vaccinul, fie că refuză să accepte, fie că nu-și pun problema. „Cred că există și o fază de negare, nu numai la populația generală, ci și la cadrele medicale care s-au vaccinat, pentru că, psihologic, se simt amenințați. Dar starea de negare nu te ajută. Este nevoie să te mobilizezi și să faci ceva. De exemplu, creșterea imunocompetenței, să putem ajuta organismul să compenseze prin fel de fel de preparate. Depinde unde este afectarea. Atâta timp cât nu se investighează aceste aspecte, nici nu se pot găsi soluții”, a precizat dr. Oana Secară.

Prin secțiile ATI din spitalele universitare, când se aduce un pacient cu infarct sau AVC, întrebarea pusă este dacă e vaccinat. „A… Deci tot vaccinat!”, spun medicii. Numărul persoanelor care au dezvoltat tromboze, tumori, accidente vasculare și infarcturi a crescut la un nivel fără precedent.

În imediata mea apropiere am cel puțin 4 persoane, în jurul vârstei de 50 de ani, fără factori de risc, care au fost diagnosticate cu forme de neoplasm foarte agresive, instalate brusc și ajunse la fel de brusc într-un stadiu avansat. Una dintre ele a și decedat. În ceea ce privește scăderea capacității sistemului imunitar de a se opune diferitelor infecții, asta este la ordinea zilei. Aproape toți vaccinații pe care îi cunosc din activitatea mea profesională și din cercul de prieteni au semne de scădere a imunocompetenței”, a mai afirmat dr. Oana Secară.

Citiți și:
Noi studii demontează ipoteza morților subite cauzate de infecția post-covid. Cercetătorii au realizat corelații puternice între vaccin și afecțiunile cardiace
Oamenii de știință au concluzionat că vaccinurile împotriva covid reprogramează sistemul imunitar, determinând limfocitele să atace organele vitale

 

yogaesoteric
3 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More