In memoriam 9/11 World Trade Center

O mulțime nemăsurată de dovezi și coincidențe stranii conduc la evidența că atentatul asupra turnurilor gemene World Trade Center, de la 11 septembrie, a fost pus la cale de structuri ale guvernului SUA cu scopul de a justifica atât invaziile armatei în Orientul Mijlociu, dar și măsurile restrictive împotriva populației (precum Patriot Act), sub pretextul „luptei contra terorismului”. O manevră tipică a guvernului din umbră: regizarea unui atentat urmat de „soluțiile” care sunt întotdeauna în defavoarea populației.

În anii care au trecut de la tragicul eveniment, au ieșit la lumină unele înregistrări video care demontează versiunea oficială asupra a ceea ce s-a petrecut la 11 septembrie.

– Video din momentul „impactului” turnului sudic, FĂRĂ NICIUN AVION. Înregistrarea originală, fără avionul adăugat prin prelucrare (?), atestă utilizarea explozibililor în demolarea WTC. Se pare că au fost utilizate holograme din spațiu (un gen de proiect Blue Beam).

– Înregistrarea „botului de avion”, care atestă fără nicio urmă de îndoială recurgerea (în grabă și în pripă, cel puțin în acest caz) la adăugarea ulterioară a avionului prin prelucrare video. Distanța cu care vârful avionului iese pe cealaltă parte a clădirii se suprapune exact peste mișcarea neașteptată a camerei video, demascând astfel această manevră și „stricând socoteala” celor care au prelucrat înregistrarea. Îndeosebi cei care se ocupă cu prelucrarea video vor recunoaște fără prea multe explicații fenomenul. Urmăriți cu atenție.

Acest clip a fost difuzat în repetate rânduri pe 11 septembrie fiind ulterior retras din cele mai multe locuri, inclusiv din anumite arhive. Astăzi este destul de greu de găsit, cel puțin în „arhivele oficiale”.

– Pe 11 septembrie 1991, exact cu 10 ani înainte de atacurile asupra WTC, George Bush senior pomenește Noua Ordine Mondială într-un discurs. Observăm atât exploziile directe, fără prezența avioanelor, cât și diverse erori de prelucrare a „avioanelor” care au fost adăugate peste filmarea originală. O mulțime de martori nu au văzut niciun avion.

– Un alt video din momentul „impactului” turnului sudic, FĂRĂ NICIUN AVION. Înregistrare publicată recent!

– O mulțime de pompieri și specialiști au mărturisit ulterior despre EXPLOZIILE ÎN SERIE care s-au produs în momentul prăbușirii turnurilor, între impact și prăbușire, și chiar ÎNAINTEA așa-zisului impact al „avionului” cu clădirea. Mărturii de la fața locului.

– Un alt video cu mărturii ale pompierilor și martorilor care au relatat despre declanșarea mai multor EXPLOZII (unele ÎN SERIE) care s-au produs în momentul prăbușirii turnurilor, între impact și prăbușire, și chiar ÎNAINTEA așa-zisului impact al „avionului” cu clădirea. Observați de asemenea imaginile care atestă manifestări bizare ale betonului pulverizat și ale prafului degajat, imposibile ținând cont de legile fizicii, în afara existenței unei forțe explozive laterale, sau altfel spus, imposibil de realizat în condițiile acțiunii exclusive a forței gravitaționale.

– Un alt video din momentul „impactului” turnului sudic, FĂRĂ NICIUN AVION. Înregistrarea originală, fără avionul adăugat prin prelucrare, atestă utilizarea explozibililor în demolarea WTC.

– Înregistrarea confiscată de serviciile secrete a impactului de la Pentagon. Nu a fost avion de linie ci o rachetă a marinei (nu mai găsiți nicăieri înregistrarea):

Citiți și:
«Atentatele» din 11 septembrie după 18 ani: «Evidența zdrobitoare nu poate prevala asupra unei minciuni oficiale străvezii»
Paralele frapante între atentatele din 11 septembrie 2001 și criza Covid-19

 

yogaesoteric
31 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More