În Pakistan vor fi blocate telefoanele celor care nu se vaccinează anti covid!

Reprezentanții guvernului într-o provincie din Pakistan au anunțat că vor bloca telefoanele mobile ale persoanelor care refuză să se vaccineze anti-covid, notează Yahoo News.

Această măsură vine după ce provincia Sindh a declarat că funcționarii publici care refuză să fie vaccinați nu vor fi plătiți începând din iulie.

Un al treilea val de infectări pare să își încetinească ritmul în Pakistan după trei săptămâni de restricții, iar în Punjab – provincia cu populația cea mai mare din țară, cererea de vaccinuri a început să scadă.

La început, aceasta a fost doar o propunere, dar oamenii au ezitat foarte mult să se vaccineze, astfel încât decizia a fost luată”, a declarat Hammad Raza, purtător de cuvânt al departamentului de sănătate din Punjab.

Acesta a spus că agenția de telecomunicații de stat va decide cum să pună în aplicare măsura.

La nivel național, ritmul de vaccinare a crescut în ultimele săptămâni, cu peste 200.000 de doze administrate în cele mai multe zile, însă doar 4,9% dintre pakistanezi au primit vaccinul, din cei 220 de milioane cât este populaţia ţării.

Până acum au fost administrate aproape 13,5 milioane de doze, China furnizând majoritatea vaccinurilor.

Citiţi şi:
Antreprenorii spun „da“ vaccinului, atât pentru ei, cât și pentru angajați: „O să-i oblig până la urmă“
Ministrul Sănătății spune: Profesorii şi medicii ar putea fi vaccinaţi obligatoriu
yogaesoteric
29 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More