Model de NOTIFICARE LEGALĂ la care pot recurge cei care aleg să-şi exercite dreptul de a refuza serurile experimentale anti-covid

Astăzi se vorbeşte tot mai mult despre condiţionarea unor categorii de persoane în a-şi exercita profesia de primirea serului experimental numit „vaccin” anti covid. S-a adus în discuţie vaccinarea obligatorie a profesorilor, a personalului medical sau a angajaţilor din sectorul HoReCa. Ce modalităţi de a refuza pe cale legală au cei care se vor afla în situaţia ca angajatorul sau altă autoritate să îi oblige să se vaccineze sau să administreze altora vaccinul anti-covid?

Profesorul american Francis Anthony Boyle, avocat pentru drepturile omului și profesor de drept internațional la Universitatea din Illinois College of Law, a conceput un model de notificare legală la care poate să recurgă orice persoană care alege să își exerseze dreptul de a refuza să primească sau să administreze „injecția de terapie genetică experimentală covid-19” ce este numită „vaccin anti-covid-19”. Notificarea a fost formulată pentru Statele Unite, însă cu adaptări specifice este valabilă pentru orice altă ţară, aşa cum precizează chiar autorul ei.

Profesorul invocă în principal autoritatea Codului de la Nuremberg privind experimentele medicale, arătând că orice violare a acestui cod internațional este clasificată drept crimă împotriva umanității. Obligarea populaţiei să primească un tratament experimental încalcă, de asemenea, şi alte convenţii internaţionale, cum sunt Convenţia de la Oviedo sau Pactul internaţional privind drepturile civile şi politice.

Cetăţenii americani sunt încurajaţi să adreseze o astfel de notificare către acele persoane care vor să îi vaccineze sau care îi presează să se vaccineze (precum și o copie a acestei notificări către cel mai apropiat comisariat de poliție sau parchet) pentru a împiedica în felul acesta Agenția americană pentru alimente și medicamente (FDA) să aprobe complet cele două așa-zise vaccinuri anti-covid-19 bazate pe ARN mesager. Demersul este valabil şi pentru Europa, unde autoritatea corespondentă este Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA).

Iată modelul de notificare legală care are la bază recomandarea profesorului Boyle, a cărei formulare a fost adaptată pentru ţara noastră. Această notificare se poate descărca în format pdf de aici.

NOTIFICARE LEGALĂ

CĂTRE: ____________________________ DATA: ____________________________

În temeiul prevederilor Convenției Europene de la Oviedo din 4 aprilie 1997 pentru protecţia drepturilor omului şi a demnităţii fiinţei umane faţă de aplicaţiile biologiei şi medicinei, a Codului de la Nuremberg privind experimentele medicale, precum și a Pactului internaţional privind drepturile civile şi politice, îmi exercit dreptul de a refuza să primesc sau să administrez injecția de terapie genetică experimentală ce este cunoscută sub numele de „vaccin împotriva Covid-19”.

Încălcările grave ale prevederilor invocate mai sus, în special ale regulilor adoptate prin Codul de la Nuremberg privind experimentele medicale, sunt clasificate drept crime împotriva umanității, care se pedepsesc în baza Codului penal român cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani. Reamintim că în istoria recentă a umanității, atât autorii crimelor ce sunt descrise în Codul de la Nuremberg, dar și complicii acestora au fost judecați, condamnați și în unele situații chiar executați.

Prin această notificare vă pun în vedere în mod expres că orice acțiune pe care o veți face cu scopul de a mă constrânge, intimida, convinge, induce în eroare sau obliga să primesc împotriva voinței mele orice injecție de terapie genetică experimentală (vaccin împotriva Covid-19) sau orice alt dispozitiv medical, medicament sau procedură presupune că dumneavoastră ajutați sau sunteți complice la infracțiuni împotriva umanității. Dacă veți săvârși o astfel de acțiune, voi depune o plângere penală împotriva dumneavoastră la cea mai apropiată secție de poliție sau la cel mai apropiat parchet. Nu am stabilit nicio înțelegere cu dumneavoastră în niciun mod cu privire la nici o procedură medicală și resping în mod expres orice relație contractuală cu dumneavoastră.

Adresată către: _____________________________ (numele persoanei căreia îi adresăm notificarea) PRIN ÎNMÂNARE DIRECTĂ

Număr de insignă ______________________ (medicală sau de poliție, dacă este cazul) de la _________________________________ (agenție, unitate medicală sau spital)

În această zi de _______ a anului 20___ în: ______________________________(loc) la ____:______ AM/PM
de către: __________________________________ (Reclamant/Dumneavoastră)

*** Vă rugăm să completați secțiunile libere și să înmânați personal această NOTIFICARE persoanei care urmărește să vă impună această injecție și să faceți o fotografie atât a acestei NOTIFICĂRI completate, cât și a persoanei căreia i-ați dat-o și să depuneți o copie a acestei notificări completate la cea mai apropiată secție de poliție sau la cel mai apropiat parchet, la registratură, punându-i-o totodată la dispoziție în copie avocatului dumneavoastră.

Profesorul Francis Boyle, expert în drept internaţional, are o vastă experienţă ca avocat, activând printre altele în cadrul organizaţiei internaţionale Amnesty International, a fost consilier pentru Bosnia și Herțegovina și a susținut drepturile palestinienilor și ale popoarelor indigene.

Citiţi şi:
Sinteză a instrumentelor internaționale care interzic vaccinările obligatorii – ‘Îndrăznește să aperi drepturile omului în timpul pandemiei!’
Informaţii de maximă importanţă în contextul actual: Cum putem refuza în mod legal un vaccin

 

yogaesoteric
29 iunie 2021

 

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More