Încep să iasă datele reale la suprafaţă

Un studiu ştiinţific al profesorului rebel Denis Rancourt ajunge la concluzia şocantă că vaccinurile anti-covid au omorât peste 13 milioane de oameni! Da, aţi citit bine şi cred că este perfect adevărat. Datele pe care le foloseşte la elaborarea studiului sunt cele publice, provenite de la sistemele de sănătate ale unor ţări precum Israel sau Australia. Iar cifra de 13 milioane de oameni rezultă din calculele pe care le face (puteţi accesa studiul pe site-ul profesorului sau pe diversele platforme specifice).

Partea cu adevărat interesantă abia acum vine: OMS estimează că în pandemia de covid au murit din cauza virusului aproximativ 6,7 milioane de oameni! Nu mai adaug modul scandalos în care s-au declarat morţii în majoritatea statelor lumii! Chiar luând de bune cifrele comunicate de OMS, rezultă că avem de aproape două ori mai mulţi morţi din cauza vaccinului decât din cauza virusului. Iată secretul scandalos care este ascuns peste tot în lume. Iată explicaţia simplă şi logică pentru valul imens de morţi subite.

Ceea ce constată profesorul Rancourt este însă ceva deosebit de ceea ce credeam noi. Până acum, dată fiind explozia de morţi subite în rândul sportivilor, eram tentaţi să credem că efectele adverse ale vaccinurilor apar în special la populaţia tânără. E fals. Din datele pe care le-a analizat, profesorul ajunge la concluzia că „rata de fatalitate a vaccinului (vDFR) crește dramatic odată cu vârsta. Drept urmare, vDFR este substanţial mai mare la populația cea mai în vârstă decât în cazul populației tinere. Rezultatele noastre implică faptul că a fost nechibzuit să acordăm prioritate vaccinării celor care sunt considerați a avea cea mai mare nevoie de protecție.”

Iar de-aici ne rezultă şi modul în care sunt ascunse dezastrele produse de vaccin. E clar că în cazul oamenilor în vârstă, moartea e aşteptată, astfel încât, atunci când survine, cauza e considerată bătrâneţea. Asta a permis sistemului să se ascundă. Cine mai face autopsie unui bătrân de peste 85 de ani? „E clar că a murit de la bătrâneţe” – spun oficialii. Doar că, datele studiului ne indică altceva, anume că mulţi dintre aceşti oameni au murit cu zile! E un genocid şi o spun cu toată convingerea!

Nu e ciudat că în aceste condiţii în care încep să se vadă cu ochiul liber efectele devastatoare ale aşa-zisei politici medicale, apar kamikaze precum acest dubios Coriu care doresc să instituie un fundamentalism medical? Clamând din tot botul ştiinţa, dar ascunzând dezastrele generate de aşa-zisa ştiinţă, Coriu doreşte să pună botniţă întregului sistem pentru ca nimeni să nu mai aibă curajul să se opună execuţiilor publice efectuate de Ministerul Sănătăţii sub coordonarea directă a criminalilor de la OMS.

Să nu uit, am dat un ochi pe lista de sponsorizări şi am realizat că-n 2020 tovarăşul Coriu a înhăţat un mizilic de peste 45.000 lei cu titlul de sponsorizări de la diverse entităţi farma. Asta după ce, în 2019 a primit peste 78.000 lei. Păi cum să nu fii tu un militant atât de dedicat cauzei în condiţiile în care „cauza” îţi bagă bani în buzunar? Poate pentru omul de rând sumele pot părea mari. Însă este necesar să ţineţi cont că veniturile dlui Coriu doar de la UMF, Institutul Fundeni şi de la Colegiul Medicilor sunt de aproximativ 300.000 lei/an. Chiar şi aşa însă, suma primită în 2020 reprezintă 1/6 din veniturile sale. Motiv suficient să fii trup şi suflet alături de cauza industriei farmaceutice. Care-i problema că mai mor vreo 13 milioane de oameni? Sunt victime colaterale, cui îi pasă?

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Raport dramatic: 71% dintre decesele care au avut loc în decurs de 20 de zile de la administrarea vaccinului apar că se datorează unor afecțiuni legate direct de vaccinarea anti-covid
Noi rapoarte: Decesele subite au explodat în Germania odată cu vaccinul covid: Mai mult de 80 de persoane mor brusc și misterios în fiecare zi
Creștere cu 84% a incidenței relative a deceselor legate de afecțiuni cardiace în rândul bărbaților vaccinați, cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani

 

yogaesoteric
19 martie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More