Începe discriminarea celor nevaccinați: Germania a desființat restricțiile doar pentru vaccinații și vindecații covid

Berlinul anunță revenirea la normalitate pentru germani începând din data de 9 mai, adică de Ziua Europei, însă libertatea mult așteptată este permisă doar persoanelor vaccinate complet sau celor care au trecut prin boală. Doar aceste categorii vor putea să se întâlnească în privat fără a mai respecta restricțiile anti-covid, potrivit DcNews.

În plus, cei considerați „imuni” de autorități nu vor mai fi obligaţi să intre în carantină după întoarcerea din călătorii, cu excepția cazului în care se întorc din țări unde rata de infectare rămâne crescută. În cazul vaccinaților, aceasta este o contrazicere a propagandei oficiale chiar de către oficiali: dacă tot sunt „imuni” așa cum se pretinde, de ce să mai stea în carantină când se întorc din zone roșii?

Prin anunțul „revenirii la normalitate” doar pentru vaccinați sau vindecați, devine clar că în Germania începe discriminarea celor nevaccinați, care vor fi privați în continuare de libertate, în timp ce vaccinații își vor primi înapoi cele mai elementare drepturi sub forma unor privilegii acordate condiționat.

Tot acest scenariu grotesc este prezentat propagandistic sub forma eliberării, ascunzându-se faptul că, la fel ca în cazul „certificatelor covid UE”, cunoscute popular ca „pașapoarte de vaccinare”, libertatea este dată doar unor categorii privilegiate, în timp ce este refuzată restului populației – neîntâmplător, majoritare!

Doar 8,8% din populația Germaniei a fost vaccinată complet, în timp ce 31% au primit doar prima doză, potrivit Institutului Robert Koch. Rămân deci aproape 70% dintre germani care nu au fost nevaccinați şi care vor fi în continuare supuși restricțiilor pandemice cu singurul scop de a fi „protejați” de riscul libertății neîngrădite. Această politică pare a fi mai degrabă coercitivă decât preventivă, motivația pandemică devenind din ce în ce mai puțin credibilă.

Citiţi şi:
Francezii şi germanii, cei mai reticenţi la vaccinare împotriva coronavirusului
Partidul Libertății din Austria (FPO) a lansat o campanie împotriva vaccinării covid-19

yogaesoteric
21 mai 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More