Simion nu scapă guvernul din ochi: Se va încerca discriminarea pe criterii sanitare, deși s-a promis că vaccinarea nu va fi obligatorie

S-a promis că vaccinarea nu va fi obligatorie”, atrage atenția George Simion, pe măsură ce există discuții, înainte de relaxarea unor restricții, de la 1 iunie, că s-ar putea să existe unele avantaje ori facilități pentru persoanele vaccinate, comparativ cu persoanele neimunizate prin vaccinare.
În contextul în care, pe măsură ce se continuă campania de vaccinare împotriva covid-19, se vorbește constant, în ultima perioadă, despre anumite relaxări ale măsurilor restrictive, începând cu 1 iunie, nefiind puțini românii care urmăresc raportările zilnice cu privire la situația generată de noul coronavirus în România, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a făcut la rândul său referire la cifre.

Nu oricum, ci amintind în primă fază de protestele antirestricții din Capitală și din orașe mari ale țării – de la finele lunii martie și începutul lunii aprilie. Care, dă de înțeles deputatul, nu au dus la creșteri ale numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Cifrele sunt în scădere, surprinzător. S-ar fi zis că după protestele la care a participat o ţară întreagă și la care am participat și noi când eram «vinovații de serviciu» ar fi trebuit să izbucnească noi cazuri. (…) S-a dovedit că nu s-a petrecut nimic, cifrele sunt în scădere și aceste aşa-zise restricții nu au ajutat, practic, la nimic. (…) Cifrele sunt în scădere nu doar în România, ci peste tot în lume, pentru că încă nu se știe când acționează acest virus, dar cu siguranță putem vedea niște modele.

Putem vedea un val, al doilea val, care se răspândește peste tot în lume, iar acum peste tot în continentul european cifrele sunt în scădere – parţial spun unii datorită vaccinării, parțial datorită măsurilor de restricție, pe care la noi nu le-am văzut funcționând, care sunt demontate de multe studii din ultima perioadă”, a declarat George Simion la Antena3.

Lider AUR: Se va încerca discriminarea pe criterii sanitare

Co-președintele AUR a ținut să evidențieze luările de poziție din direcția formațiunii pe care o conduce, cu privire la anumite „măsuri pompieristice” pe care le-ar fi luat Executivul. „Și totuși, cineva trebuia, în spațiul public, să tragă niște semnale de alarmă. Aceștia am fost noi – din tot Parlamentul României doar AUR a avut poziții critice față de unele măsuri restrictive, față de unele măsuri pompieristice luate de guvern și cred că am făcut bine, pentru că este necesar să existe în opinia publică și semnalizatori, atunci când se petrec nereguli”, a susținut George Simion.

Liderul AUR s-a oprit asupra unui subiect tot mai dezbătut în ultima perioadă, cu cât se apropie mai mult momentul 1 iunie, la care sunt așteptate relaxări ale unor restricții. „Acum observăm că se va încerca discriminarea pe criterii sanitare, adică: cei care se vaccinează vor avea unele drepturi în plus de acces la cinematograf, la teatru, pe stadioane, la nunți și botezuri față de cei care nu sunt vaccinați, deși s-a promis că vaccinarea nu va fi obligatorie”, a afirmat Simion.

Citiţi şi:
Propunere sinistră: Cei nevaccinați să nu mai beneficieze de îngrijiri medicale gratuite din partea statului
Dictatura medicală covid-19: Medici italieni sancţionaţi disciplinar pentru poziţii anti-vaccinare

yogaesoteric
21 mai 2021

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More