Îngenuncheaţi la picioarele ei…

Întindeţi-vă pe spate şi rugaţi-vă iubita să se aşeze deasupra, astfel încât sexul ei să vină exact în dreptul gurii voastre. Veţi avea astfel o privelişte neînchipuit de frumoasă a sipetului ei cu bijuterii preţioase. Ea se va bucura astfel de o libertate totală de mişcare, putându-şi exprima în voie beţia extatică pe culmile căreia o aduceţi cu ajutorul mişcărilor dibace ale limbii.

Patul nu este singurul loc în care puteţi să faceţi dragoste. Rugaţi-o pe iubita voastră să se aşeze confortabil pe fotoliu. Îndepărtaţi-i cu delicateţe coapsele şi sprijiniţi-le de braţele fotoliului. Îngenuncheaţi la picioarele ei, astfel încât gura să fie exact în faţa pubisului ei, gata de a-şi ascunde limba în peştera celor 1001 minunăţii.

Urmărind-o tot timpul cu privirea, savuraţi cu voluptate degetele pe care le-aţi folosit pentru a-i stimula clitorisul. De asemenea, puteţi să o încurajaţi să se autostimuleze. Conduceţi-i mâna înspre sâni, pentru început, apoi pe abdomen, şi în cele din urmă pe sex. Lăsaţi-o să se exprime liber, priviţi-o doar, încurajaţi-o cu un cuvânt, un geamăt de plăcere şi admiraţie… Apoi începeţi să o mângâiaţi pentru a-i arăta cât de mult vă excită ceea ce face ea.

În timp ce ea vine deasupra, trebuie să ştiţi să vă cambraţi ca un cal adevărat. Ridicaţi cu putere bazinul, faceţi câteva mişcări circulare. Sprijinindu-vă cu ajutorul umerilor şi picioarelor, ridicaţi bazinul puţin mai sus, atât cât este suficient pentru ca frumoasa voastră iubită să se simtă în siguranţă în şa. Păstraţi această poziţie cât mai mult timp posibil. De îndată ce obosiţi şi reveniţi la poziţia iniţială, iubita va cădea din şa direct în braţele voastre.

Ridicaţi-i bazinul. Dacă ea este nerăbdătoare şi avidă de a face dragoste, dar puţin mai leneşă, aşezaţi-i nişte perne sub fese. Sau, pentru a-i oferi şi mai multă plăcere, puteţi să o susţineţi dumneavoastră în această poziţie, profitând de această ocazie pentru a-i masa senzual fesele.

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More