Curajul de a produce plăcere

Înainte de a pătrunde în peştera deja umedă a iubitei, aflată în culmea excitaţiei, mângâiaţi-o într-un mod mai puţin obişnuit, dar extrem de senzual. Aşezaţi-vă deasupra ei după ce o întindeţi pe spate, apoi imitaţi mişcările de penetrare. Penisul fiind deja dur, lovind şi atingând-o tandru totodată, aceste mişcări sunt suficiente pentru a o copleşi. Deci mângâiaţi-o cu falusul pe sâni, împungeţi-o delicat în cavitatea buricului, pe clitoris, atingeţi toate zonele ei cele mai erogene. Atmosfera devine din ce în ce mai fierbinte, iar lichidul de lubrifiere care se prelinge, îi sensibilizează şi mai mult pielea, care oricum este gata să ia foc.

Sexul fiind deja pregătit prin grija voastră atentă, puteţi acum să vă ocupaţi mai îndeaproape de clitoris. Pentru început, atingeţi-l tandru cu limba, uşor, apoi din ce în ce mai apăsat, mai insistent. Sărutaţi-l, muşcaţi-l uşor, dezmierdaţi-l delicat cu limba. Cuprindeţi-l cu buzele ca şi cum aţi dori să-l aspiraţi, în timp ce cu limba îl loviţi sacadat şi tandru în acelaşi timp.

Depărtaţi buzele sexului ei cu degetele arătătoare, iar cu degetul mare (sau şi mai bine cu ambele) mângâiaţi clitorisul din ce în ce mai insistent. Acest gen de stimulare este adeseori suficient pentru a declanşa orgasmul la foarte multe femei.

Introduceţi unul sau mai multe degete în vaginul ei primitor. Înainte însă puteţi să le umectaţi eventual cu propria salivă sau puteţi să le oferiţi direct ei să le umezească. Penetraţi-o cu degetul în vagin, imitaţi mişcările de du-te-vino ale penisului, exploraţi valea plăcerilor prin rotiri încete, apoi lingeţi-vă pe degetele care au fost înmuiate în savuroasele ei secreţii, fără a o pierde din ochi. Şi oferiţi-i şi ei plăcerea de a gusta din acest lichior afrodisiac. Sărutaţi-o pe sex pasional.

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More