Inima cãlugãriţei Maria Villani frigea şi la nouã ore dupã moartea sa

În practica yoga,  se ştie ca stari foarte intense de caldura sunt resimţite mai ales  atunci când se trezeşte şi ascensioneaza energia secreta fundamentala Kundalini Shakti.
 
Calugariţa Maria Villani a murit în timpul unei stari de extaz divin, arzând literalmente în întregul sau corp slabit, la vârsta de 86 de ani. La aproape noua ore dupa moartea sa, un chirurg a început sa-i faca autopsia. Dupa o prima incizie care a determinat ieşirea din corpul ei a unui valatuc de vapori, chirurgul a fost nevoit sa-şi retraga mâinile, estimând ca acel corp pe care îl avea în faţa sa era mult prea fierbinte pentru a putea continua. A revenit dupa câteva ore, dar a constatat ca inima sfintei era prea fierbinte pentru a o putea scoate cu mâinile înmanuşate! La incredibila operaţie a extragerii inimii arzatoare au mai asistat doi chirurgi care au consemnat aceasta în  procesul-verbal al autopsiei, care s-a pastrat pâna astazi. Un detaliu foarte semnificativ îi va frapa, mult mai târziu, pe biologii moderni, în paginile acestui document. Acolo se spune ca: pielea ei avea o culoare neagra întunecata, amanunt straniu şi lipsit de semnificaţie în 1670, care nu a fost pus în legatura cu alte detalii ale marturiilor. Totuşi, culoarea pielii sfintei se pare ca era foarte speciala, daca  a reţinut atenţia unor persoane care mai vazusera cadavre. În lucrarea profesorului Okkles, amintita anterior, se specifica: „unul dintre simptomele  caracteristice hipertiroidiei este pigmentarea anormala a pielii”.

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More