Înregistrați în secret, cercetători de la PFIZER au admis că anticorpii naturali sunt mult superiori vaccinului. O nouă bombă de la Project Veritas. VIDEO

Trei cercetători angajați ai companiei Pfizer au fost înregistrați cu camera ascunsă de un jurnalist de la Project Veritas, care i-a descusut despre imunitatea naturală în comparație cu imunitatea conferită de „vaccinurile” covid.

Într-un videoclip de 10 minute, toți cei trei oameni de știință au admis, separat, că anticorpii naturali produși de organism în urma infectării cu SARS-CoV-2 sunt mult superiori celor stimulați de „vaccinul” covid.

Primul cercetător de la Pfizer: „Când cineva este imun în mod natural – ca de exemplu după ce a făcut covid – probabil că are mai mulți anticorpi împotriva virusului … Când faceți de fapt viroza, veți începe să produceți anticorpi împotriva mai multor componente ale virusului… Deci, anticorpii d-voastră sunt probabil mai buni în acel moment decât după vaccinarea covid”, a afirmat omul de știință Nick Karl.

Orașul New York are nevoie de oameni vaccinați. Este vorba doar de a-i determina să se simtă incomod pe cei nevaccinați până la punctul în care vor zice «M-am hotărât, o să-l fac», știi…”, a adăugat el.

Al doilea angajat al Pfizer, omul de știință asociat senior Chris Croce, a întărit afirmațiile lui Karl – spunând că cei care au dobândit imunitate în mod natural sunt „probabil mai protejați” față de cei vaccinați.

Jurnalist Veritas:Deci, sunt bine protejat cu anticorpi?”

Chris Croce, cercetător asociat principal Pfizer: „Da”.

J.V.:La fel de mult ca și cu vaccinul?”

C.C.: „Probabil mai mult.”

J.V.:Cum? Cum, cu cât mai mult? ”

C.C.:Sunteți protejați pentru mai mult timp, deoarece există un răspuns natural”. Croce îl sfătuiește apoi pe jurnalistul sub acoperire să „aștepte” până când imunitatea naturală scade, de vreme ce a avut deja covid-19.

Un al treilea cercetător de la Pfizer, Rahul Khandke, a spus că firma face presiuni asupra angajaților pentru a-i determina să ascundă informații sensibile față de public:

Suntem formați și învățați să fim de genul: «vaccinul este mai sigur față de imunitatea dată de infectarea cu covid». Sincer, am făcut atât de multe seminarii pe această temă. Nu aveți idee! De exemplu, stăm acolo ore și ore și să ascultăm fraze de genul – nu poți vorbi despre asta în public”, a spus Khandke, care au fost de asemenea de acord asupra anticorpilor naturali.

Citiți și:
81 de studii de cercetare confirmă că imunitatea naturală la covid este egală sau superioară celei oferite de vaccinuri
Dictatul OMS, imunitatea naturală și furtul semantic
Te-ai întrebat de ce autoritățile medicale nu ne învață cum să amplificăm imunitatea naturală?

yogaesoteric
9 martie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More