Vaccinații, atac furibund și dement la adresa nevaccinaților

S-a însămânțat încet, dar sigur, ura. Vaccinații contra nevaccinaților. O ură furibundă, irațională, inexplicabilă. Văd tot mai mulți jurnaliști, unii chiar respectabili, care propagă această ură împotriva noastră, a nevaccinaților. Și chiar artiști cunoscuți sau alte persoane publice. Și ne fac proști, iresponsabili și criminali. Că doar de, numai elita societății a înțeles cât de bine face vaccinul și că fiecare secundă care trece cu atâția nevaccinați ucide.

Nu am îndemnat niciodată oamenii să nu se vaccineze. Cel puțin nu în mod public. Nu mi s-a părut deontologic să-mi folosesc în acest mod grotesc puterea de a influența și de a forma opinia oamenilor. Datoria mea, ca jurnalist, a fost și este să prezint afirmațiile spuse de specialiști în domeniile lor, să scriu despre „inexistența” efectelor adverse ale vaccinurilor în România și despre decesele-coincidență, despre ororile din spitale, atunci când mi-au fost semnalate, și să-i las pe oameni să judece singuri, să-și tragă propriile lor concluzii.

Nu am hărțuit și nu am batjocorit niciun vaccinat, pentru că, până la urmă, e alegerea fiecăruia. Ce se petrece acum în spațiul public, de la rețelele de socializare, până la posturile de radio și TV, în marea lor majoritate, întrece orice măsură. Tot mai mulți colegi de breaslă și persoane publice cu o anumită notorietate par, pur și simplu, posedați în dezlănțuirea lor plină de ură la adresa nevaccinaților. Și induc oribila idee că nevaccinații sunt niște inconștienți criminali. Și niște imbecili, inculți și nespălați. Niște nenorociți din cauza cărora mor oamenii în spitale. Niște lepre retardate care nu vor să pună capăt pandemiei, ca să trăiască și ei, vaccinații, liberi și totul să revină la normalitate.

Oameni buni, scoateți-vă capetele alea luminate din nisip! Uitați-vă atent la ce se petrece în țările paravaccinate! Nu s-a normalizat nimic, în afara statelor care au decis normalitatea de la început sau puțin mai târziu, cu toată pandemia, de genul Suedia, Norvegia, Danemarca sau Marea Britanie.

Dușmanul antivaccinist

În momentul în care medicii, dar și somități din alte domenii au venit și au spus că nu are sens să se vaccineze pentru că au trecut prin boală, toți au fost puși la zid și numiți dușmani antivacciniști. Ce poate fi mai puternică decât imunitatea dobândită pe cale naturală? Dar aici a venit propaganda guvernamentală și a tot repetat mesajul că nu contează imunitatea naturală și că e necesar să fie adăugat și vaccinul anti-covid. Deși acest vaccin, o spun medicii, nu are nicio legătură cu imunitatea, nefiind imunogen, astfel că te poți infecta și poți transmite covidul.

Au vorbit atât de tare și atât de mult despre asta încât foarte mulți care au trecut prin boală au dat iama la centrele de vaccinare. Cunosc cazul unui om care a făcut o formă destul de gravă de covid și a reușit să se vindece. Când a început campania de vaccinare s-a zbătut să prindă un loc, printre primii, la injectare. A făcut și doza a doua, a făcut și doza a treia și acum vrea cu disperare să o facă și pe a patra. Că așa i-au spus autoritățile, că anticorpii cresc la număr odată cu numărul de doze de vaccin.

Vaccin și atât

Mesajul transmis prin presa care nu mai este presă de ceva timp, este că nu există tratament pentru covid, că boala nu se vindecă și că singura soluție este vaccinarea. Cât de nemernic poți fi ca să afirmi așa ceva? Când sunt medici care nu și-au uitat jurământul și vindecă acest covid foarte simplu?

Cineva mă întreba: „ce vor să facă cu noi?”. Ce se vede, i-am răspuns.

Autor: Claudia Marcu

Citiți și:
Noam Chomsky: Nevaccinații trebuie să fie înfometați, la propriu, până se supun
Vor mai avea „nevaccinaţii” dreptul la viaţă?

 

yogaesoteric
9 martie 2022

 

1 Comentariu
  1. ION spune

    Cine nu cunoaste adevarul este ignorant. Cine cunoaste adevarul si spune despre el ca e minciuna, acela este un ticalos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More