Instagram blochează hashtag-ul „imunitate naturală” și îndeamnă utilizatorii să se informeze despre vaccinurile anticovid

Utilizatorii de Instagram au observat că platforma cenzurează hashtag-ul #naturalimmunity (imunitate naturală). Jurnalistul independent Luke Rudkowski scrie pe Twitter: „Uite ce se petrece când cauți #naturalimmunity pe Instagram”, arătând o captură de ecran cu o fereastră pop-up pe care scrie: „Cauți informații despre vaccin? Când vine vorba despre sănătate, toată lumea dorește informații fiabile și actualizate. Accesați site-ul oficial al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, care conține informații care vă răspund întrebărilor pe care le aveți despre vaccinuri.

Altor utilizatori de Instagram nici măcar nu li s-a oferit opțiunea de a vedea rezultatele pentru #naturalimmunity. Activistul Turning Point SUA, Richard Armande Mills, a distribuit o imagine de pe Instagram în care se spunea: „Acest hashtag este ascuns. Postările pentru #naturalimmunity au fost limitate, deoarece comunitatea a raportat un conținut care ar putea să nu îndeplinească Regulile comunității Instagram”.

Regizorul Robby Starbuck , care candidează pentru Congres, a citat un articol din Fortune cu titlul: „Cei vindecați de covid pot fi mai puțin susceptibili să se contamineze cu varianta Delta decât cei vaccinați cu Pfizer”.

Congresmenul Thomas Massie a distribuit un videoclip cu un utilizator Instagram care a fost blocat pentru ca a căutat hashtagul „imunitate naturală”.

Instagram blochează hashtagul #naturalimmunity. Nu uitați, Congresul a virat către CDC 1 miliard de dolari pentru comercializarea vaccinurilor. Bănuiesc că mare parte bani au ajuns pe mâna companiilor de social media. De asemenea, factcheck.org este finanțat de un grup care deține stocuri de vaccinuri în valoare de 2 miliarde de dolari.”

Citiți și:
Basmele covid-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur
Lista completă a politicilor de cenzură ale Facebook în problema covid-19 și a vaccinării
O televiziune locală din Detroit a invitat pe Facebook telespectatorii să spună povești despre decesele celor nevaccinați. Postarea a fost inundată de mii de povești de groază ale celor… vaccinați

 

yogaesoteric
6 martie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More