Mizerii

Începem povestea de azi cu o oarecare Brook Jackson, angajată a Ventavia Group, un subcontractor al Pfizer specializat în realizarea testelor pe medicamente în vederea autorizării. În mod normal, procedura este una extrem de strictă, cu reguli cât se poate de clare deoarece autorizarea unui medicament implică o responsabilitate enormă.

Așa cum probabil bănuiți, angajata Ventavia a participat la testarea vaccinului Pfizer. În timpul testărilor a observat numeroase nereguli în procedură și, conform standardelor, și-a anunțat superiorii. Care superiori au ignorat absolut totul și au continuat să facă activitatea așa cum o făcuseră și până atunci. Standardele domeniului prevăd ca atunci când observi o problemă de o asemenea gravitate să transmiți anonim la FDA, organismul de supraveghere și aprobare. Fapt pe care Brook Jackson l-a și făcut. Doar că, surpriză, pe-ăia de la FDA nu i-a durut nici în cot, autorizând fără probleme vaccinul Pfizer.

Partea „frumoasă” abia acum urmează. Femeia a făcut fotografii ale documentelor și a trimis totul la British Medical Journal. După ce toată tărășenia a ieșit în presă, FDA s-a făcut că își îndeplinește datoria, controlând niște subcontractori, dar nu pe Ventavia! Orice ați spune, blatul pare mult prea mare.

Chestia care mă scârbește este modul în care se pune batista pe țambal. Pfizer nu spune nimic, Ventavia nu spune nimic, FDA nu spune nimic și gata, cazul e închis! Te doare capul. Există însă presa care acoperă la modul cel mai mizerabil scandalul. Spun ticăloșii că toată tărășenia nu-i cine știe ce, deoarece femeia a fost angajată a Ventavia doar două săptămâni (după ce le-a tot spus ălora că încalcă grosolan standardele a fost dată afară!) sau că Ventavia nu s-a ocupat decât de 1.000 de teste. Zău? Păi 1.000 de teste din cele 44.000 înseamnă vreo 2.5%. Încă 40 ca ăștia și întreaga testare e compromisă. Frumos, ce să spun!

Cam la fel de „frumos” cum e mânărită în SUA (și probabil peste tot în lume) raportarea efectelor adverse ale vaccinului. Pentru a completa formularul specific ai nevoie de minim 30 de minute. Asta dacă știi exact cum și unde să bagi datele întrucât formularul este deosebit de complex. Astfel, așa cum probabil intuiți, majoritatea medicilor, după ce reușesc să stabilizeze pacientul, nu mai completează respectivul formular.

Mulți dintre cretinizații contemporaneității au impresia că Pfizer e o companie în care rolul hotărâtor îl are cercetarea și că noi, rudimentarii, n-avem cum să înțelegem asta. Partea pe care n-o știu ăia – sau pe care nu vor să o înțeleagă – e că întreaga „știință” a vaccinului nu aparține Pfizer, ci celor de la BioNTech, adică doi turci și-un austriac, cu un laborator propriu. Cei de la BioNTech au dezvoltat vaccinul, iar în toată afacerea asta Pfizer a pus la bătaie doar capacitatea sa de producție. Canci știință.

Dacă-i luăm la scuturat, vom constata că sumele alocate cercetării sunt de două ori mai mici decât cheltuielile legate de vânzări (evenimente, promoții, PR), cheltuielile administrative și generale (așa-numitele SG&A – Selling, General & Administrative Expenses). În timp ce SG&A au depășit 40%, cheltuielile de cercetare sunt pe la 20%. Și cam așa a fost mereu situația acolo. Așadar, mai ușor cu pianul cercetării pe scări. S-a văzut, de altfel, cu vaccinul.

Întreaga tehnologie este una ultra-experimentală, absolut necercetată din punctul de vedere al reacțiilor pe termen mediu și lung. Vă reamintesc că până la apariția nebuniei covid, respectivele tehnologii erau cercetate pe bolnavii de cancer aflați în stadii terminale. De altfel, BioNTech era axată pe cercetarea în domeniul manipulării sistemului imunitar în vederea luptei cu cancerul. Adică acolo unde oricum nu sunt prea mari șanse de supraviețuire.

Între timp, după ce Merk a anunțat că lansează Molnupiravir, a ieșit și Pfizer la interval cu pastila proprie. Ambele tratamente sunt extrem de dubioase. Pastila de la Merk stimulează crearea de mutații ale virusului, în timp ce cea de la Pfizer blochează capacitatea de reproducere a acestuia. Efectele adverse nu se știu, la fel cum nu se știe nici tot ceea ce conține.

Ceea ce ar fi necesar să înțelegeți este că intrăm într-o zonă neagră. Aveți mare grijă ce medicație luați deoarece, la cât de ticăloasă a ajuns lumea astăzi, nimic rău nu mai e imposibil. Tehnologia a ajuns mult prea departe și, din păcate, ticăloșia oamenilor la fel.

Ceea ce ar fi cazul să învățăm din toată nebunia covid este rămânerea în deplinătatea facultăților psihice atunci când suntem bombardați informațional. Absolut orice piesă de informație este necesar să fie analizată cu discernământ și luciditate astfel încât să știi ce anume se ascunde în spatele ei.

P.S. Unul dintre argumentele vacciniștilor este că substanța de la Pfizer nu conține decât „niște proteine”. Într-adevăr, ce rău ar putea face „niște proteine”? Asemenea întrebări – cu răspuns servit – își pun doar proștii. Orice atac viral, este, în sine, legat de „niște proteine”. Orice bacterie utilizează „niște proteine”, iar pentru a le ucide, antibioticele blochează sinteza proteinelor de către bacterie. Ce-ți pot face „niște proteine”? Păi „niște proteine” pot reprezenta diferența dintre viață și moarte. Dar unii sunt prea proști ca să înțeleagă!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Un cercetător acuză: vaccinul Pfizer atacă sângele uman creând cheaguri vizibile la microscop
Ex-vicepreședintele Pfizer, dr. Michael Yeadon și peste 160 de medici din întreaga lume, au avertizat Europa asupra pericolelor vaccinurilor covid
Contracte secrete privind vaccinurile covid dezvăluie modul în care Pfizer a constrâns guvernele pentru a-și maximiza profiturile

 

yogaesoteric
6 martie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More