Institutul Tavistock, culoarea neagră, blugii rupți și ingineria socială a maselor

Negrul este frumos. Întunericul este binele

Ați observat vreodată că majoritatea mașinilor pe care le vedeți pe străzile orașelor și pe autostrăzi sunt negre? Unele sunt albe, iar altele au nuanțe de gri, argintiu și combinații între acestea? Acestea reprezintă aproximativ 90% sau mai mult dintre toate culorile pe care le au mașinile din SUA și Europa. Este posibil să găsiți ceva mai multe mașini roșii, albastre sau galbene în America Latină, Asia și în Africa. Dar tendința este universală.

Asta cu un scop. Pentru ca oamenii să fie setați să gândească în alb și negru, apoi, în cele din urmă, mai ales în negru, pe măsură ce albul dispare treptat. O întreagă generație nu știe nimic altceva decât că „mașinile sunt albe și negre”. Proporția de negru este copleșitoare. Astfel, având opțiuni limitate și fiind expuși în mod constant la aceste limite de culori identice, oamenii încep să gândească, și chiar să le placă asta, în alb și negru.

Asta s-a petrecut deja în ultimii 20-30 de ani. Și nu numai cu culorile mașinilor. Negrul a devenit o culoare foarte populară în modă. Echipamentele de uz casnic vin în negru. Albul și griul dintre ele se estompează treptat. Aceasta este o „coincidență” planificată. La început aveai de ales între negru, alb și nuanțe intermediare. Acum, toate se reduc treptat la negru.

Avem restaurante întregi în negru, apartamente mobilate în negru. Radio, casetofon, televizor – echipamente de sunet, toate în negru. Sunt fațade negre de case, terase vopsite în negru, covoare și mochete negre. Și tot mai mulți oameni se îmbracă în negru.

Negrul este șic. Negrul este frumos. Mult mai mult decât albul. Nu contează că albul este culoarea purității și a ceea ce este dumnezeiesc. Este abandonat. Surclasat de negru. Dumnezeiesc versus diabolic. Cel din urmă ajunge cel dintâi.

Conștiința oamenilor este direcționată spre a iubi negrul. Vibrațiile întunecate emană din negru. Tristețea, disperarea, depresiile sunt reprezentate de întuneric, de negru. Negrul inspiră teamă. Negrul este antidotul bucuriei. Negrul îți scade apărarea, ne face vulnerabili la vibrațiile nefaste, perturbatoare. Negrul este apocaliptic. Negrul ne scade apărarea. Negrul reprezintă o concepție planificată a gândirii apocaliptice. Negrul ne pregătește pentru frică și supunere, fără ca noi să ne dăm seama.

Există chiar și paturi negre. Imaginați-vă! Dormiți în întuneric pe un piedestal cu vibrații din lumea subpământeană. Cum îți influențează asta subtil starea de spirit? Face parte dintr-un plan mai mare. Un plan pe termen lung; se derulează de cel puțin două-trei decenii.

Negrul devine integrat în inimile și sufletele noastre. Noi astfel devenim o reflectare a negrului. Negrul devine TU, iar TU devii negrul. Tu și negrul sunteți una. Gândind în negru, nu poți scăpa. Este un cult luciferic, un cult al morții.

Institutul Tavistock

Culoarea neagră și credința că aceasta reprezintă ceva bun formează baza pentru ceea ce va urma – o conștiință deschisă spre manipularea exercitată asupra societății.

Bine ați venit la Institutul Tavistock pentru ingineria socială a maselor. Acesta are sediul în Sussex, Anglia, și se descrie ca fiind „o organizație caritabilă non-profit care aplică științele sociale la problemele și chestiunile contemporane”. În realitate, aplică științe psiho-sociale extrem de sofisticate, pentru a ne amorți conștiințele și pentru a le canaliza mai apoi.

Institutul Tavistock are o arie de acoperire largă, colaborând cu multe grupuri de reflecție și institute de cercetare socială din SUA, inclusiv cu DARPA – Defense Advanced Research Projects Agency (Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării), cu sediul la Pentagon, care servește drept organizație centrală de cercetare și dezvoltare a Departamentului Apărării. Unul dintre obiectivele sale sinistre este manipularea conștiinței oamenilor și colaborarea cu Tavistock în ceea ce privește ingineria maselor, în general.

Este necesar să fim conștienți de faptul că gândurile și procesul nostru de gândire este tot mai controlat, manipulat – fiind încărcat cu frică pentru a ne face supuși. Pentru a afla mai multe despre Tavistock, consultați lucrarea Institutul Tavistock, Ingineria socială a maselor (Tavistock Institute – Social Engineering of the Masses), de Daniel Estulin – disponibilă pe Amazon și în alte librării pe internet:

Institutul Tavistock din Sussex, Anglia, se descrie ca fiind o organizație caritabilă non-profit care aplică științele sociale la problemele și chestiunile contemporane.

Dar această carte scrisă de Daniel Estulin susține că este centrul mondial pentru activități de spălare în masă a creierului și inginerie socială. S-a dezvoltat de la un început oarecum rudimentar la Wellington House, într-o organizație sofisticată, ajungând să modeleze destinul întregii planete și, în acest proces, să schimbe paradigma societății moderne.” (Amazon)

Concentrându-se doar pe câteva „fenomene”, adevăruri false, demonstrează cum sunt manipulate segmente mari de populație și societăți întregi. Principalele instrumente de manipulare în masă sunt întotdeauna frica, urmată de supunere.

Oamenii temători se supun mult mai ușor autorității decât cei cu stimă de sine și recunoaștere a valorii proprii.

Moda și blugii rupți

Poate vă întrebați uneori de ce oamenii au tendința de a purta blugi rupți, uneori atât de rupți încât este un noroc că mai rezistă pe picioarele purtătorului. Arată ridicol, dar este la modă. Este moda comună, a maselor. Este din nou vorba de distopia lui Orwell: „urâtul este frumos și frumosul este urât”.

Este manipularea conștiinței și a maselor – Tavistock & Co. – în deplinătatea desfășurării lor. Același scop ca în cazul așa-zisei „frumuseți” a negrului se află în spatele instruirii oamenilor spre ceea ce s-ar putea numi „aceeași gândire” – o altă formă de gândire matricială, promovând doctrina pilulei albastre.

Poate vă întrebați cum pot oamenii maturi și bine educați să iubească la unison negrul și să poarte blugi rupți. Este vorba de promovarea look-ului de vagabond, a look-ului de boschetar din New York. Este un hype care te împiedică să te gândești la ce se petrece în politică și de ce.

Glanda pineală

În același timp, conștiința oamenilor este amorțită de substanțele chimice din aer și din apă. Fluorul, de exemplu, adăugat în apă și în pasta de dinți, se susține că protejează dinții copiilor împotriva cariilor. În realitate, este una dintre substanțele chimice care amorțesc glanda pineală, deosebit de importantă pentru copii, deoarece această glandă dezvoltă sensibilitatea omului, simțul pentru rău și bine, simțul eticii.

O știință extrem de sofisticată se află în spatele a toate acestea. Scopul acestor măsuri și planificări pe termen lung este de a aduce o generație, care a fost canalizată într-un mod distopic, spre o „gândire pro sistem”. Previziunea lui George Orwell a fost genială. Și aceasta este aplicată în acest ultim caz, de către cabală.

Pe lângă propaganda intensivă non-stop pentru orice aberație care se află în prim-plan, ei –„cabala financiară” – au și instrumente pentru a distruge glanda pineală. Aceasta este o glandă din centrul creierului (vezi imaginea de mai sus), care reglează percepția lumină – întuneric, prin crearea de N-acetilserotonină și melatonină. Melatonina are numeroase roluri terapeutice și este puternic implicată în reglarea ciclului somn-veghe.

Ca atare, glanda pineală este esențială pentru sensibilitatea și simțurile umane. Atunci când glanda pineală este grav slăbită, manipularea conștiinței devine mult mai ușoară, deoarece simțurile și sensibilitățile naturale sunt neutralizate.

Totul face parte dintr-un plan sofisticat pe termen lung. Și toate mecanismele strategice sunt conectate. Nimic nu este o coincidență.

Un alt instrument de manipulare în masă, cu efecte multiple, este eliberarea de molecule chimice minuscule și particule de metale grele (așa cum arată sute, dacă nu mii de brevete) de către avioane – fenomen cunoscut sub numele de chemtrails, care, pe de o parte, este un instrument-cheie de geoinginerie climatică, adică „schimbările climatice” provocate de om, iar pe de altă parte, de slăbire a sensibilității oamenilor, pentru a ne pregăti în vederea manipulării în masă.

Covid

Odată ce oamenii sunt setați pentru propagandă, vor reacționa la tot ceea ce li se spune. Totuși, pentru a se asigura că este așa, există acest element crucial al „fricii” ce este adăugat la propagandă.

Funcționează ca un medicament. Întâi frica, apoi avertismentul – apoi orice ciocan care se trântește asupra libertății oamenilor este pentru „binele nostru”. – Și funcționează.

Frica este instrumentul de control al conștiinței și de geoinginerie societală.

Falsa criză covid este o recentă „inginerie” în masă a opiniilor, de fapt a creării unei „opinii publice”. Frauda ar fi fost firesc să fie clară încă de la început. Deși a fost pentru câțiva, cei mai mulți nu și-au dat seama ce se petrece. S-a aplicat o știință psihosocială sofisticată. Oamenii au fost șocați cu măsuri tiranice constând în purtarea obligatorie a măștilor, distanțare socială și lockdown-uri. Au condamnat necredincioșii și au creat o prăpastie între oi și șerpi.

Și asta face parte din manipulare: a diviza pentru a guverna. O axiomă la fel de veche ca istoria omenirii.

Frica a funcționat și încă funcționează. Acum cu toate că obligativitatea purtării măștii a fost anulată pretutindeni, totuși milioane de oameni poartă încă hidoasa acoperitoare a feței, care face din oameni niște nulități anonime.

Toate acestea din cauza Tavistock & Co. și a influenței în întreaga lume a științei lor sociale perfecționate, care îi ține pe oameni în genunchi, supunându-se speriați de frica de a nu lua o boală mortală dacă ar fi infectați. Pentru a face totul credibil, s-au întârziat înmormântările obișnuite de zi cu zi, făcând oamenii să creadă că se moare în masă din cauza covidului. Sicriele s-au acumulat. În unele cazuri, pe străzi – pentru a provoca teamă și supunere.

Dacă noi – marea majoritate a oamenilor – am fi avut ochi pentru a vedea, urechi pentru a auzi și un creier pentru a gândi și a căuta adevărul, am fi observat că făptașii ne-au dat multe semnale despre minciunile lor și despre ceea ce avea să urmeze. Însă ingineria maselor a fost bine pusă la punct.

Când a început în sfârșit trezirea, era deja prea târziu. Chiar și acum, după doi ani de campanii intense de vaccinare – vezi mai jos – după ce a fost injectată aproximativ 70% din populația occidentală, în Nordul Global, lumina nu a pătruns încă în fiecare conștiință.

Event 201

Pe 18 octombrie 2019, la New York, a avut loc Event 201. O simulare a exact ceea ce avea să se petreacă trei luni mai târziu – o epidemie de coronavirus. Evenimentul a fost sponsorizat de răufăcătorii vizibili ai celor care par să comande lumea, Centrul Johns Hopkins pentru Securitate Sanitară, Forumul Economic Mondial (WEF) și Fundația Bill și Melinda Gates. A avut o largă participare a tuturor ticăloșilor, care vor avea în viitor un rol cheie în a înfrânge omenirea: Banca Mondială, FMI, OMS, întregul sistem ONU – și mulți alții.

Odată cu gongul de la miezul nopții de la începutul deceniului 2020-2030 (Agenda ONU 2030), covid a coborât în toate cele 193 de țări membre ale ONU (194 de membri ai OMS).

Toate deodată. Dacă oamenii și-ar fi folosit creierul, doar un mic colț de creier, și-ar fi dat seama că este imposibil ca un virus să lovească întreaga planetă în același timp, adică deodată – în aceeași zi, în aceeași oră. Bunul simț și sensibilitatea fuseseră omorâte împreună cu glanda pineală, treptat și ușor, în decursul deceniilor anterioare. Așadar, autorii isteți au scăpat cu bine, așa cum au plănuit.

La 11 martie 2020, dr. Tedros, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a declarat covidul drept „pandemie”, cu doar aproximativ 118.000 de cazuri cumulate (în baza testului PCR) la nivel mondial, inclusiv cele din China (cifra nu a fost niciodată pusă sub semnul întrebării și verificată) și aproximativ 4.200 de decese (inclusiv în China). Nimeni nu a verificat nici aceste cifre.

Numărul de cazuri confirmate în afara Chinei (6,4 miliarde de oameni) a fost de 44.279, dintre care 1.440 de decese (cifre înregistrate de OMS pentru 11 și 12 martie).

Nicio dovadă a pandemiei la 11 martie 2020

Oare oamenii nu au observat această fraudă la nivel mondial?

Frica este posibil să-i fi ținut la pământ. Frica de a nu contacta boala (morbiditate și mortalitate adică) – și în al doilea rând, frica de autorități.

Comparați doar datele despre covid (chiar dacă cel mai probabil sunt false) cu gripa comună care reclamă în fiecare an între 50 și 70 de milioane de cazuri numai în SUA – covidul (boală asociată cu un virus care nu a fost niciodată cu adevărat identificat) este o afecțiune asemănătoare gripei, cu o rată de mortalitate aproximativ la fel cu cea a gripei, de 0,07%. Gripa nu a fost niciodată declarată pandemie. Ochii și urechile deschise ar fi fost normal să detecteze frauda. Cei mai mulți nu au făcut-o. Au căzut în rând cu masele – umăr la umăr.

Frica, supunerea, reprimarea

Inginerie socială și manipularea conștiinței, la asta a fost expusă lumea – toate cele 193 de state membre ale ONU (194 pentru OMS) în ultimii cel puțin 100 de ani, cu o singură finalitate – controlul umanității, al resurselor Mamei Pământ și decizia în ceea ce privește cine trăiește și cine moare. Instituțiile „Cultului Morții”, OMS, WEF, întregul sistem ONU – sunt instrumentele pentru a duce la îndeplinire acest plan diabolic, în numele unei elite oculte.

Toate acestea sunt legate între ele

Este necesar să fiți mereu conștienți că toate acestea au legături între ele. Prezentarea în mass-media a acestor aspecte ca fiind o „problemă” sau o criză separată, este pentru ca oamenii să nu facă legătura. Dacă ar face legătura, atunci ar înțelege.

Pe la jumătatea lunii martie 2020, au fost ordonate lockdown-uri în lanț de către aproape toate țările lumii. În Occident, a fost impusă de poliție și chiar de către armată.

Multe țări africane au luat-o mai puțin în serios. Ele au pus la îndoială înțelepciunea acestor măsuri de lockdown la nivel mondial. Dar guvernele din întreaga lume fuseseră „amorsate” înainte. Așadar, noi, poporul, ar fi fost bine să observăm că toate acestea sunt o înșelătorie și că liderii noștri (sic) sunt cu toții niște trădători.

Guvernele – liderii poporului – rămân niște trădători ai poporului pe care ar fi fost necesar să-l servească. Ei sunt trădători până în ziua de azi. Luați aminte.

Tavistock & Co. știu aceasta, dar știu și că oamenii sunt în general loiali față de guvernelor lor, că nu ar suspecta niciodată că sunt înșelați de acestea – dar, de fapt, în multe cazuri, sunt împinși la moarte de guvernele lor. Este greu să recunoști că guvernul tău te trădează – așa că, mulți oameni cad în „sindromul Stockholm”, agățându-se de guvernele lor cu deplină încredere.

„Vaccinarea”

La jumătatea lunii decembrie 2020, au spus că au pregătit în sfârșit un „vaccin” – iar în 2021 au început campanii intense de vaccinare la nivel mondial – pe principiul „niciun om nu rămâne în urmă, nevaccinat” – toți fiind împinși să treacă prin acest oribil experiment tiranic al injecțiilor cu ARNm care modifică genele, vândute drept vaccinuri. Ceea ce chiar Pfizer & Co și „autoritățile de reglementare” CDC, și principalul criminal în această afacere, dr. Fauci, recunosc acum.

Cu toate acestea, admiterea venită din partea lor nu oprește buldozerul vaccinărilor care continuă să înainteze. Pentru că Tavistock și DARPA & Co. alimentează înaintarea buldozerului peste toate dovezile de fraudă. Presa cumpărată, desigur, le face jocul.

De fapt, vaccinurile, acum un fapt recunoscut, erau doar „experimentale”, în măsura în care producătorii, care, apropo, nu au dezvăluit niciodată conținutul dozei de vaccin, testau reacția lor pe oameni. Existau mai multe versiuni ale „vaccinurilor” care circulau, originalul, apoi primul, al doilea, al treilea și chiar al patrulea „booster”. Producătorii Pfizer, Moderna, J&J și alții – voiau să știe care preparate erau cele mai letale.

Klaus Schwab (WEF)

Pentru că o parte din planurile pentru Agenda 2030 a ONU și, în paralel, pentru Marea Resetare este o eliminare masivă a populației, a acelor mâncători inutili – așa cum Schwab și consilierul său israelian apropiat Harari ne numesc pe noi, oamenii. Este în mod clar o agendă eugenistă.

Până acum, după trei ani de la această crimă de proporții biblice, știm că milioane, dacă nu sute de milioane de oameni au pierit deja sau au fost mutilați pe viață din cauza vaccinurilor, depășind cu foarte mult așa-numitele morți-covid, despre care nici măcar nu există dovezi că există.

De ce nu?

Pentru că statisticile mondiale ale deceselor din toate cauzele nu au arătat niciun exces de decese până la sfârșitul anului 2020, când se presupune că virusul covid a făcut ravagii pe glob.

Cu toate acestea, decesele în exces au început să apară în 2021 și 2022, când vaccinarea forțată a escaladat și s-a înregistrat impactul vaccinurilor. Dar, bineînțeles, acest subiect nu a fost acoperit de mass-media mainstream.

În Occident, mai ales în Europa, Marea Britanie și Japonia, s-a raportat un exces de decese între 15% și 25%, în unele țări chiar mai mult. Și suntem abia la început. După cum a avertizat în mai multe rânduri dr. Mike Yeadon, fost vicepreședinte și director științific al Pfizer, impactul real (decesele) al vaccinurilor ar putea fi înregistrat abia peste câțiva ani, când va fi dificil să se facă legătura între decese și vaccinuri.

În afară de ARNm și de proteina spike potențial mortale, plus în multe cazuri caracteristicile magnetice ale oxidului de grafen, vaccinurile și fiecare rapel diminuează sistemul imunitar uman natural (dr. Yeadon). În funcție de numărul de rapeluri, cei vaccinați ar putea pierde 70% până la 80% din imunitatea lor naturală, devenind astfel vulnerabili la tot felul de boli, inclusiv la cancere agresive și mortale – cancere care afectează mai ales sistemul reproducător uman.

dr. Michael Yeadon

În plus – de asemenea abia menționat, dar reflectat în mod flagrant de statisticile țărilor, vaccinurile sterilizează atât femeile, cât și bărbații. Este clar că ratele de fertilitate au scăzut drastic. În unele țări, nașterile de copii vii au scăzut cu până la 40%.

Potrivit WEF, din cauza plandemiei, fertilitatea a scăzut dramatic. Parafrazându-l pe Bill Gates, s-ar putea spune că „am făcut aceasta, cu vaccinurile noastre anti covid”.

Cei nevaccinați au fost segregați. Nu aveau voie în restaurante, teatre și alte locuri publice. A fost discriminare, ceea ce este în mod clar împotriva agendei woke finanțate de Soros, de asemenea un concept Tavistock-WEF.

Frica insuflată de socio-inginerie face ca persoanele vaccinate să-i împiedice pe cei nevaccinați să intre într-un restaurant. Nu este nevoie de poliție. O strategie inteligentă. Acele zile s-au terminat. Dar ar putea să reapară mâine, sub un alt pretext, să zicem introducerea unui certificat de vaccinare, pe care îl refuzați.

„Woke”

Poate că ați ghicit, „woke” este un alt flanc paralel al agendei Tavistock & Co. – face parte din instrumentele pentru a instaura o nouă ordine mondială (NOM) până în 2030. În aproximativ 2017, termenul „woke” a fost infiltrat în vocabularul mainstream. Woke face parte din procesul de inginerie socială și de manipulare a conștiinței.

Ce înseamnă cu adevărat „woke”? În multe privințe, este o enigmă. Oamenii au definiții diferite. Printre acestea se numără: fără discriminare, tratament egal pentru toate rasele, acceptarea tuturor diferențelor și preferințelor de gen.

Webster definește woke ca fiind „în principal argou american”, însemnând: „Conștient și atent în mod activ la fapte și probleme importante (în special probleme de justiție rasială și socială)”.

Pentru a fi mai precis: Woke (/ˈwoʊk/ WOHK) este un adjectiv derivat din engleza vernaculară afro-americană (AAVE) care înseamnă „atent la prejudecățile și discriminarea rasială”.

Acest aspect deschide woke la o gamă largă de interpretări. Nu întâmplător, bineînțeles. Asta este ceea ce doresc manipulatorii – să creeze confuzie, deviere a gândurilor, aducându-i pe toți laolaltă ca o „unitate”, dar fiind totuși divizați cu privire la semnificația termenului. Divide pentru a conduce, în timp ce se abat de la adevărata problemă.

Woke” (Trezirea) este totul. Un instrument perfect pentru ingineria socială.

Nu uitați, oamenii manipulați în sfera conștiinței vor fi creduli când vine vorba de povești ce induc frică, de minciuni și în cele din urmă se vor supune unor ordine fără sens, dar dictatoriale –„dacă nu te comporți ca atare, ești «ne-trezit» și asta este o infracțiune pasibilă de pedeapsă”.

Tavistock – sunt atât de multe elemente la care ni se cere sa să ne supunem – cum am putea ști ce este adevărat și ce este fals? – Nu știm.

Și nu ne putem gândi. Deoarece am fost antrenați doar pentru alb și negru. Avem tendința de a ne supune. Abia dacă mai există loc pentru alte culori, pentru abaterea gândirii, mai ales când dictatul vine de sus în jos.

LGBTQIAP+

Acest acronim nepronunțabil reprezintă comunitățile de lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali, transgender, intersexuali, asexuali/aromantici, pansexuali. Semnul plus reprezintă alte identități queer încă neinventate, deci neincluse încă în acronim. Aceasta alimentează direct cultura woke a nediscriminării.

Interesant, conceptul Woke / LGBTQIAP+ face exact la fel. Discriminează, în timp ce pretinde că luptă împotriva discriminării. Profesorilor și părinților (albi) li se spune să îi învețe pe copii să nu discrimineze băieții, lesbienele și transsexualii, și să nu discrimineze negrii și persoanele de culoare. Dar simplul fapt că îi separați pe cei „normali din punct de vedere sexual” de cei „speciali” din punct de vedere sexual – și că faceți distincție între culorile pielii, este discriminare – este împotriva însăși culturii woke. „Woke” ar însemna să-i respecte pe toți la fel.

Este din nou distopia lui Orwell: „războiul este pace și pacea este război”.

De ce să nu-i învățăm pe copii, dar și pe adulți să respecte toate orientările sexuale și toate culorile pielii. Punct.

În ceea ce privește mult promovata campanie de reorientare sexuală – homosexualii, lesbienele și trans nu vor avea copii. Vedeți, Tavistock & Co. lucrează pentru agenda de depopulare.

Vă puteți imagina cât de departe merge acest fenomen – există școli în Europa care permit copiilor de 11-12 ani să decidă cu privire la orientarea lor sexuală, adică intervenția medicală, dacă este necesar – fără consimțământul părinților lor. Aceasta este manipulare socială, în cel mai rău caz. Distrugerea potențială a unor vieți tinere, făcându-i pe copii să creadă că ar putea avea o altă orientare sexuală decât cea cu care s-au născut – propaganda este totul.

Farsa schimbărilor climatice

Clima se modifică tot timpul. Tot ceea ce trăiește pe Mama Pământ este în continuă mișcare. Termenul „schimbări climatice” a fost precedat de „încălzire globală” – care, cu temperaturi care se modifică rapid, a fost perceput ca fiind nefiabil. Apoi, cultiștii au venit cu „termenul universal”, mai flexibil, de „schimbări climatice”. Acesta se potrivește tuturor nuanțelor de vreme.

Ideea în sine a fost inventată încă din 1971 de Clubul de la Roma, creat de un non-european, David Rockefeller. Clubul are aproximativ 100 de membri activi cu drepturi depline, cu un comitet executiv format din 11 membri, printre care se numără Henry Kissinger, George Soros, Bill Gates, regina Beatrix a Olandei și alte personalități.

Oricine crede că acesta, Clubul de la Roma, fondat pe principiile unui ONG, are vreo legătură cu Roma – se înșeală amarnic. CoR are sediul în Winterthur, Elveția, în paradisul unora dintre cele mai dubioase organizații din lume.

Printre obiectivele CoR (Club of Rome), așa cum se reflectă în infama lor carte Limitele creșterii, apărută în 1972, se numără căutarea unor mijloace de asuprire, control și reducere a umanității.

Limitele creșterii este, începând din ziua apariției, proiectul tiraniei pe care o trăim de la începutul Agendei 2030 a ONU. Și vor urma și mai multe.

Sloganizarea schimbărilor climatice și a consecințelor sale apocaliptice pentru omenire face parte din înșelătoria în curs de desfășurare. Vorbim despre schimbările climatice provocate de om – produse de emisiile de CO2 care ucid încet, dar constant, planeta. Nu contează că fără CO2 nu ar exista viață pe Pământ. Deoarece carbonul este folosit de plante pentru a genera oxigen, gazul vital pentru toți oamenii și ființele simțitoare.

Așadar, și schimbările climatice sunt o imensă minciună propagandistică. O întreagă generație a fost crescută cu sentimentul de vinovăție, fiind făcută responsabilă pentru uciderea planetei, deoarece energia pe care o consumăm, hidrocarburile, emit CO2 care ucide planeta. O minciună de proporții mamut.

Singura schimbare climatică provocată de om care într-adevăr schimbă tiparele meteorologice este geoingineria vremii – cu alte cuvinte, este o armă climatică. Musonul ucigător din Pakistan din iulie, august și o parte din septembrie 2022 a fost, cu mare probabilitate, „geoinginerizat” din motive politice – pentru a abate atenția oamenilor de la dorința de a-l aduce înapoi pe președintele lor, ales de popor, Imran Khan, care a fost înlăturat de o lovitură de stat internă instigată de SUA, printr-un „vot de neîncredere”, deoarece Khan nu dansa în ritmul Washingtonului, ci avea în vedere interesele poporului pakistanez.

Similar cu valul de căldură extremă din vara trecută din Europa și America de Nord, precum și cu frigul extrem care a lovit nord-estul SUA și părți din Europa – toate acestea sunt rezultatele interferențelor meteorologice provocate de om. Acestea ucid în mai multe feluri, prin distrugerea recoltelor, inundațiile care distrug infrastructura vitală – provocând infamul ciclu al morții: foamete, sărăcie, boală, moarte.

Cine controlează vremea sau clima, controlează oamenii.

„Democrația”

Termenul „democrație” este, de aproximativ 30 de ani, în vocabularul tuturor. Este folosit mai ales ca o expresie fără menajamente. Cu alte cuvinte, cine vrea să contrazică democrația? – Trăim cu iluzia de a trăi într-o democrație. Când auzi „democrație” – conștiința ți se încolăcește – „o, da, trăim într-o democrație”, ceea ce implică faptul că nu e ca în Rusia și China, care sunt presupuse dictaturi.

Democrația este unul dintre cele mai prost folosite cuvinte de uz casnic din istoria modernă, mai ales în Occident. Este un termen inventat.

Am avut noi vreodată o democrație?

Nu. Niciodată. Nici măcar grecii antici de acum vreo 2500 de ani, care se presupune că au inventat democrația – nu au fost adevărate societăți democratice. Nu toți erau egali. Doar oamenii educați puteau vota. Cei „educați” erau cam aceiași ca și astăzi – elita, cei bogați, cei „influenți”.

Dar cu greu oamenii de rând. Deoarece „oamenii de rând” nu înțeleg adesea subtilitățile politicii, li se spune în mod constant și consecvent ce să gândească, ceea ce se traduce prin ce sau pentru cine să voteze.

Aceasta nu este democrație, ci mai degrabă manipularea în masă a conștiințelor. Dar ne este vândută drept „democrație” – ceva ce nu am avut niciodată.

O nouă societate poate fi formată pe principii democratice, bazele ei fiind o populație bine educată, o populație educată în spiritul adevărului.

Când simțim că nu există nicio cale de scăpare, când suntem în cumpănă între a alege să nu facem nimic și să așteptăm – și a ne asuma riscul de a rezista, este doar o chestiune ce ține de concepția noastră a scăpa de tiranie și a o lua de la capăt. Este necesar să ne asumăm riscul, pentru a salva umanitatea și pe noi înșine din distrugerea distopică în curs de desfășurare.

Citiți și:
Sclavia modernă: „Putem decoda fețele din sfera conștiinței tale, numărul PIN al contului tău bancar”
Cea mai mare bancă din Australia urmărește acum emisiile de carbon ale clienților săi prin intermediul tranzacțiilor financiare ale acestora

 

yogaesoteric
26 mai 2023

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More